• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

izmirli yarın kan testi yap istersen çünkü evdeki tes için erken gibi sanki.yani ben 4. gün test yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı

Son düzenleme:
izmirli yarın kan testi yap istersen çünkü evdeki tes için erken gibi sanki.yani ben 4. gün test yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı

iki gün geçmesi erkenmi bilmiyodum kaç gün geçmesi gerekiyor
evde çıkması için negatif çıktı diye moralimi bozmayayım o zaman
tşk ederim:16:

Merhabalar arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,üç yıllık evliyim ve bu ay itibariyle korunmayı bıraktık,yumurtama günlerini falan hesapladık,kurallara uyduk:))) Bugün doktora da gittik,ultrasaon muayenesi oldum,olabilirde olmayabilirde dedi,sabırlı ol bekle dedi,bazı belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorum,bu ay bekliyoruz bakalım hayırlısıı.....

daha öncede yazdım ama kimse cvp vermedi ya
kıslar benim dün adet günümdü olmadım
bugünde daha olmadım
ama iki gün önce gece test yaptığımda çıkmamıştı adetim 28 günde bir olurdu şaşmazdı
ümitlenmek için erkenmi
dayanamadım bu akşam tekrar yaptım gene negatif ya

tatlım bi doktora git, bazen evde negatif iken kanda pozitif çıkabiliyor, belki kullandığın test iyi olmayabilir. inşallah hamilesindir.

Merhabalar arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,üç yıllık evliyim ve bu ay itibariyle korunmayı bıraktık,yumurtama günlerini falan hesapladık,kurallara uyduk:))) Bugün doktora da gittik,ultrasaon muayenesi oldum,olabilirde olmayabilirde dedi,sabırlı ol bekle dedi,bazı belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorum,bu ay bekliyoruz bakalım hayırlısıı.....

merhaba canım hoşgeldin, hepimiz aynı haldeyiz :) belirti var ama psikolojik mi bilmiyorum/z.

sende hangi belirtiler var?

iki gün geçmesi erkenmi bilmiyodum kaç gün geçmesi gerekiyor
evde çıkması için negatif çıktı diye moralimi bozmayayım o zaman
tşk ederim:16:

canım hayırlısı olur inşallah. daha çok erken evde yapılan testlerde hemen sonuç çıkmıyor en az 5 gün ve üzeri olması gerekiyor.Stres yapma ben evde test yapmıştım 7 gün geçince o kadar gün geçmesine rağmen 2. çizgi çok silik çıkmıştı daha sonra doktora gittiğimde 6 haftalık olmuş bebek dedi.6haftalıkken bile test net değildi biraz sabret cnm doktora bile gitsen onlarda hemen test yapmıyor 1 hafta geçsin öyle gelin diyorlar birde bebek ufakken su kesesi görünüyor bazen bebek görünmüyor ablamın başına geldi doktoru su kessi var bebek yok dedi dış gebelik olabilir dedi korkuttu bizi ama maşallah kızı 3 yaşında biraz sabret cnm

:49:

Hayırlı olsun canım inşallah haırlı aberlerini alırız:49:

Kızlar benimde gögüslerimdeki damarlar iyice belirginleştı uclarıda sızlıyor. adetime daha 2 hafta var ama kimyasal gebelik yaşadığımda da bu belirtiler vardı ve erkenden anlamıştım hamile olduğumu. Bu ay içimde hamileymişim gibi his var hadi hayırlısı

selam kızlar benim yumrtlamamın üzerinden 6 gün geçti ve göğüslerim çok sızlıyor 4 gündür. sert ve dik oldu uçları dokunamıyorum. sürekli de uykum geliyor.17. gün yumurtladım ve adetim düzensiz olduğu için hesaplayamıyorum gecikmeyi. sizce yumurtlamadan 8 gün sonra yani adetin 25. günü test yapsam çıkar mı gebelik

Kızlar benimde gögüslerimdeki damarlar iyice belirginleştı uclarıda sızlıyor. adetime daha 2 hafta var ama kimyasal gebelik yaşadığımda da bu belirtiler vardı ve erkenden anlamıştım hamile olduğumu. Bu ay içimde hamileymişim gibi his var hadi hayırlısı

Hayırlısı olsun, inşallah hamilesindir(inşallah ben de).Kimyasal gebelik olayını ben de yaşadım tam bir moral bozukluğu aslında adet tarihi geçmeden öğrenmemek lazım ama merak ediyoruz işte.Çok istediğimizden kafaya takıyoruz o yüzden biran önce de öğrenmek istiyoruz.

Günaydın arkadaşlar...Benim dün adet günümdü bugün adet sancılarına benzer sancılar var korkuyorum ya adet olursam diye yine erkenden umutlandık galiba acaba hamileyken adet günü gelince böyle bir durum normal mi?

Hayırlısı olsun, inşallah hamilesindir(inşallah ben de).Kimyasal gebelik olayını ben de yaşadım tam bir moral bozukluğu aslında adet tarihi geçmeden öğrenmemek lazım ama merak ediyoruz işte.Çok istediğimizden kafaya takıyoruz o yüzden biran önce de öğrenmek istiyoruz.

Sen neler yaptın canım adet günlerimiz aynıydı seninle test yaptırdınmı? Benim gibi beklemedemisin :31:

daha öncede yazdım ama kimse cvp vermedi ya
kıslar benim dün adet günümdü olmadım
bugünde daha olmadım
ama iki gün önce gece test yaptığımda çıkmamıştı adetim 28 günde bir olurdu şaşmazdı
ümitlenmek için erkenmi
dayanamadım bu akşam tekrar yaptım gene negatif ya

İzmitcim adetten bir hafta on gün sonra yapınca idrar tesitini sonuç veriyormuş birde akşam değil sabah ilk idrarınla yapacakmışsın.. Valla bende bu ay bekliyorum birde bakarsın aynı ay hamileyiz bu kadar olur yani Hayırlısı artık beklemek çok zor :6:

Günaydın arkadaşlar...Benim dün adet günümdü bugün adet sancılarına benzer sancılar var korkuyorum ya adet olursam diye yine erkenden umutlandık galiba acaba hamileyken adet günü gelince böyle bir durum normal mi?

adet günün gelmiş nasıl bekliyorsun hemen test yap canım :) ağrılar da oluyormuş, normalmiş yani. inşallah hamilesindir. yarın sabah adet olmazsan ilk idrar ile test yap umarım mutlu haberin gelir.

ohhhh...
şükürler olsun ne rahimde ne de yumurtalıklarda herhangi bi problem yokmuş.bi de hormonlarıma baktırdım mı tamam.inşallah onlarda da bişey yoktur...:16:

selam kızlar benim yumrtlamamın üzerinden 6 gün geçti ve göğüslerim çok sızlıyor 4 gündür. sert ve dik oldu uçları dokunamıyorum. sürekli de uykum geliyor.17. gün yumurtladım ve adetim düzensiz olduğu için hesaplayamıyorum gecikmeyi. sizce yumurtlamadan 8 gün sonra yani adetin 25. günü test yapsam çıkar mı gebelik

kızlar ya bu mesajıma cevap alamadım bi cevap verseniz

kızlar ben saat 1 de gidiyorum
hala olmadım
kan testi yaptırıcam
duramıyorum yoksa...
sonucu mutlaka buraya yazarım bana dua edin nolur...

Sen neler yaptın canım adet günlerimiz aynıydı seninle test yaptırdınmı? Benim gibi beklemedemisin :31:

merhaba canım,
henüz test yapmadım.Ama adet olacakmış gibi ara ara ağrılar giriyor sonra geçiyor.Malasef yine olmayacak galiba.Son aylarda adet tarihim çok şaştı normalde 28 gün idi. son zamanlarda 23-22-25 falan oldu oyüzden de emin değilim.Bilgisayardaki adet günü hesaplamalarına göre bugün olmam gerekiyor(inşallah olmaz tabii.).Ateş takibi de yapıyorum ben. Henüz ateşim de düşmedi bilmiyorum.Hiç belirti de yok.Anlayacağın arkadaşım kafam çok karışık.Bekliyoruz...

Back