Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izmirli yarın kan testi yap istersen çünkü evdeki tes için erken gibi sanki.yani ben 4. gün test yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı
daha öncede yazdım ama kimse cvp vermedi ya
kıslar benim dün adet günümdü olmadım
bugünde daha olmadım
ama iki gün önce gece test yaptığımda çıkmamıştı adetim 28 günde bir olurdu şaşmazdı
ümitlenmek için erkenmi
dayanamadım bu akşam tekrar yaptım gene negatif ya
Merhabalar arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,üç yıllık evliyim ve bu ay itibariyle korunmayı bıraktık,yumurtama günlerini falan hesapladık,kurallara uyduk:))) Bugün doktora da gittik,ultrasaon muayenesi oldum,olabilirde olmayabilirde dedi,sabırlı ol bekle dedi,bazı belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorum,bu ay bekliyoruz bakalım hayırlısıı.....
benımde adet tarıhım 5 ekim şuanda ağzımın tadı çok değişti baş ağrım var bazen hararet basıyor bunlarda belirti olabılırmı yedıklerımden tat alamıyorum
iki gün geçmesi erkenmi bilmiyodum kaç gün geçmesi gerekiyor
evde çıkması için negatif çıktı diye moralimi bozmayayım o zaman
tşk ederim
Merhabalar arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,üç yıllık evliyim ve bu ay itibariyle korunmayı bıraktık,yumurtama günlerini falan hesapladık,kurallara uyduk:))) Bugün doktora da gittik,ultrasaon muayenesi oldum,olabilirde olmayabilirde dedi,sabırlı ol bekle dedi,bazı belirtiler var ama psikolojik mi bilmiyorum,bu ay bekliyoruz bakalım hayırlısıı.....
Kızlar benimde gögüslerimdeki damarlar iyice belirginleştı uclarıda sızlıyor. adetime daha 2 hafta var ama kimyasal gebelik yaşadığımda da bu belirtiler vardı ve erkenden anlamıştım hamile olduğumu. Bu ay içimde hamileymişim gibi his var hadi hayırlısı
Hayırlısı olsun, inşallah hamilesindir(inşallah ben de).Kimyasal gebelik olayını ben de yaşadım tam bir moral bozukluğu aslında adet tarihi geçmeden öğrenmemek lazım ama merak ediyoruz işte.Çok istediğimizden kafaya takıyoruz o yüzden biran önce de öğrenmek istiyoruz.
daha öncede yazdım ama kimse cvp vermedi ya
kıslar benim dün adet günümdü olmadım
bugünde daha olmadım
ama iki gün önce gece test yaptığımda çıkmamıştı adetim 28 günde bir olurdu şaşmazdı
ümitlenmek için erkenmi
dayanamadım bu akşam tekrar yaptım gene negatif ya
Günaydın arkadaşlar...Benim dün adet günümdü bugün adet sancılarına benzer sancılar var korkuyorum ya adet olursam diye yine erkenden umutlandık galiba acaba hamileyken adet günü gelince böyle bir durum normal mi?
selam kızlar benim yumrtlamamın üzerinden 6 gün geçti ve göğüslerim çok sızlıyor 4 gündür. sert ve dik oldu uçları dokunamıyorum. sürekli de uykum geliyor.17. gün yumurtladım ve adetim düzensiz olduğu için hesaplayamıyorum gecikmeyi. sizce yumurtlamadan 8 gün sonra yani adetin 25. günü test yapsam çıkar mı gebelik
Sen neler yaptın canım adet günlerimiz aynıydı seninle test yaptırdınmı? Benim gibi beklemedemisin
ohhhh...
şükürler olsun ne rahimde ne de yumurtalıklarda herhangi bi problem yokmuş.bi de hormonlarıma baktırdım mı tamam.inşallah onlarda da bişey yoktur...