arkadaşlar tekrar merhaba, dayanamayıp dün öğleden sonra test yaptım evde, ikinci çizgi silik de olsa vardı ama sabah idrarıyla daha sağlıklı sonuç alınıyor diye bu sabah tekrarladım. bu sefer de 2. çizgi neredeyse yok denecek kadar silikti..neyim ben şimdi yaaa, hamile miyim değil miyim?? 2 arada kaldımmmm(
arkadaşlar tekrar merhaba, dayanamayıp dün öğleden sonra test yaptım evde, ikinci çizgi silik de olsa vardı ama sabah idrarıyla daha sağlıklı sonuç alınıyor diye bu sabah tekrarladım. bu sefer de 2. çizgi neredeyse yok denecek kadar silikti..neyim ben şimdi yaaa, hamile miyim değil miyim?? 2 arada kaldımmmm(
aslında buraya yazarken kendime gülüyorum çok mu aceleciyim ne
1 yıllık evliyim daha geçen ay başladık bebiş çalışmasına...
adetim kasım 17 geçen ay 19 da oldu...
daha 16 gün var aslında...
dün gece ve bu sabah mide bulantım vardı
şuan ise rahmin sağ kısmında ince sızı bir ağrı var
psikolajik olabilme ihtimalinide göz önünde tutarsam ve adetimede 2 hafta gibi bir süre olmasına rağmen
hamilelik belirtisi olabilir mi? yoksa çok mu erken?
teşekkür ederim arkadaşlar, en kısa zamanda kan tahlilini yaptırıp sonucu paylaşacağım... Darısı tüm isteyenlerin göbüşüne:))
ahhh ahhh şu topikte benim kadar çok hamilelik belirtisi olupta evde 3 defa test yapıp 2 tanesi oldukça belirgin silik çıkıp kanda değeri 1 olanda yoktur heralde.
kızlaaaaaaaaar malesef hamile değilim.hamile olmadığıma değil o kadar belirtiyi neden yaşadığıma şaşıyorum ve şu an karnım ve kasıklarım ağrıdan sancıdan çatlamak üzere...doktor yumurtalıklara bi bakalım bi sorun var mı dedi yarın sabah tekrar çağırdı.tabi ben yarına kadar kendi teşhisi mi koyar üzüntüden yataklara düşerim o ayrı.neyse ben bu topikte artık faydalı olmam çünkü ben kuruntu hamileliği yaşadım:))şaka bi yana sorunum ne olduğu anlaşılıncaya kadar buralardayım sonrasında burdaki yazıları okuyup daha fazla ümitlenmemek için biraz ara vermem lazım sanırım...neyse yıkılmadık ayaktayız...yola devam...birgün mutlu haberler vermek ümidiyle...
inan çok üzüldüm.Ama nasıl silik çıkar ki test.Hem de iki test üst üste.Kimyasal gebelik mi yaşadın acaba.yumurta döllendi ama rahme yerleşemedi yani.Neyse canını sıkma.
Hayırlısı böyleymiş.
silik çıkırsa hamilelik vardır hayali beni aldı buralara getirdi canım ne edersin.şimdi doktor kontrolleri vs.sonrasında bişeyler hissedersem doğru kan testine.kesinlikle evde idrar testi yapmam.yaşadıklarım bunu öğretti bana____en güvenliye güven___kasıklarımın ve karnımın ağrısının sebebide 3 gündür bembeyaz krem gibi akıntı olabilir yani umarım öyledir.en azından enfeksiyon yada iltihabın tedavi süresi daha kısa ve daha az yıpratıcı yada ben mi öyle zannediyorum...bilmiyorum
benimde kasıklarımın üstünde batmalar var
akıntıda geldi
bilen birileri cevap verse belirti olabilir mi???
MALESEF HAMİLE DEĞİLİM(
ahhh ahhh şu topikte benim kadar çok hamilelik belirtisi olupta evde 3 defa test yapıp 2 tanesi oldukça belirgin silik çıkıp kanda değeri 1 olanda yoktur heralde.
kızlaaaaaaaaar malesef hamile değilim.hamile olmadığıma değil o kadar belirtiyi neden yaşadığıma şaşıyorum ve şu an karnım ve kasıklarım ağrıdan sancıdan çatlamak üzere...doktor yumurtalıklara bi bakalım bi sorun var mı dedi yarın sabah tekrar çağırdı.tabi ben yarına kadar kendi teşhisi mi koyar üzüntüden yataklara düşerim o ayrı.neyse ben bu topikte artık faydalı olmam çünkü ben kuruntu hamileliği yaşadım:))şaka bi yana sorunum ne olduğu anlaşılıncaya kadar buralardayım sonrasında burdaki yazıları okuyup daha fazla ümitlenmemek için biraz ara vermem lazım sanırım...neyse yıkılmadık ayaktayız...yola devam...birgün mutlu haberler vermek ümidiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?