Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aslında buraya yazarken kendime gülüyorum çok mu aceleciyim ne
1 yıllık evliyim daha geçen ay başladık bebiş çalışmasına...
adetim kasım 17 geçen ay 19 da oldu...
daha 16 gün var aslında...
dün gece ve bu sabah mide bulantım vardı
şuan ise rahmin sağ kısmında ince sızı bir ağrı var
psikolajik olabilme ihtimalinide göz önünde tutarsam ve adetimede 2 hafta gibi bir süre olmasına rağmen
hamilelik belirtisi olabilir mi? yoksa çok mu erken?

arkadasım kan testı yaptırsana ama bence hamılesındır hamıle olmasan hayatta 2, cızgı sılıkte olsa cıkmıyokı gec dollenme olabılır yenıyse hamılelık sılık cıkar ıstersen 1-2 gun bekle testı tekrarla ıstersende hemen gıt kan testı yaptır

merhaba cino,

ikinci silikse hamilesindir hemde iki kere test yapmışsın.Bazılarının böyle geç belli olabiliyormuş, geç yumurtlamadan kaynaklı.Kan tahlili de yaptır bence ona göre doktor seni yönlendirir, Beslenmene, sağlığına dikkat edersin.Sağlık ocakları bile yapıyor.
hayırlısı olsun. güzel haberlerini bekliyoruz.

kasıktaki sızlamalar yumurtlama gününde olabiliyormuş belkide sağ taraftaki yumurtan çatlıyordur hatta hafif lekelenme bile oluyormuş. bazen göğüslerde de ağrı olurmuş.
Bence geçen ay tam olarak adet gördüysen yani (üstüne görme olmadıysa) hamile değilsindir. Bence:2: bu günü iyi değerlendir.

teşekkür ederim arkadaşlar, en kısa zamanda kan tahlilini yaptırıp sonucu paylaşacağım... darısı tüm isteyenlerin göbüşüne:))

turlik nerdesen gözüm
2.silikse hamişsin arkadaşım bnmde 2.silikti gecenin yarısı hastaneye gdp test yaptırdım hamiştim 4 gün gecikmişti

kıslar benim dün adet günümdü olmadım
bugünde daha olmadım
ama iki gün önce gece test yaptığımda çıkmamıştı adetim 28 günde bir olurdu şaşmazdı
ümitlenmek için erkenmi

MALESEF HAMİLE DEĞİLİM(

ahhh ahhh şu topikte benim kadar çok hamilelik belirtisi olupta evde 3 defa test yapıp 2 tanesi oldukça belirgin silik çıkıp kanda değeri 1 olanda yoktur heralde.
kızlaaaaaaaaar malesef hamile değilim.hamile olmadığıma değil o kadar belirtiyi neden yaşadığıma şaşıyorum ve şu an karnım ve kasıklarım ağrıdan sancıdan çatlamak üzere...doktor yumurtalıklara bi bakalım bi sorun var mı dedi yarın sabah tekrar çağırdı.tabi ben yarına kadar kendi teşhisi mi koyar üzüntüden yataklara düşerim o ayrı.neyse ben bu topikte artık faydalı olmam çünkü ben kuruntu hamileliği yaşadım:))şaka bi yana sorunum ne olduğu anlaşılıncaya kadar buralardayım sonrasında burdaki yazıları okuyup daha fazla ümitlenmemek için biraz ara vermem lazım sanırım...neyse yıkılmadık ayaktayız...yola devam...birgün mutlu haberler vermek ümidiyle...

Son düzenleme:
merhaba kızlar bişey sormak istiyorum benim buay sağ yumurtalığımda yumurta olustu ve boyutuda ıyıydı sol da bisey yoktu ama nedense hep sol tarafıma sanki sancı gırıoo anlamadım ben bu işi eger yumrta sağda ise yumurta çatlamalarında falan yıne sağ kasığa sancı girmesi gerekmezmi??benım hep sola oluyorrrrrrrrrr :18:

inan çok üzüldüm.Ama nasıl silik çıkar ki test.Hem de iki test üst üste.Kimyasal gebelik mi yaşadın acaba.yumurta döllendi ama rahme yerleşemedi yani.Neyse canını sıkma.
Hayırlısı böyleymiş.

silik çıkırsa hamilelik vardır hayali beni aldı buralara getirdi canım ne edersin.şimdi doktor kontrolleri vs.sonrasında bişeyler hissedersem doğru kan testine.kesinlikle evde idrar testi yapmam.yaşadıklarım bunu öğretti bana____en güvenliye güven___kasıklarımın ve karnımın ağrısının sebebide 3 gündür bembeyaz krem gibi akıntı olabilir yani umarım öyledir.en azından enfeksiyon yada iltihabın tedavi süresi daha kısa ve daha az yıpratıcı yada ben mi öyle zannediyorum...bilmiyorum

benimde iki idrar testim silik çıkmıştı(nisan ayında) kan tahlili 80 çıkmıştı ama sonra 1 gibi düşük bir değer çıktı doktorun dediği vücut kendi kendine gebeliği sonlandırmış.Bunların hepsi adet döngüm içinde oldu.Demek ki hayırlısı buymuş olsaydı belkide herhangi bir özürü olacaktı.Allah korusun. Belki de sana da böyle birşey oldu.Aklına kötü şeyler getirme hemen.Bu birçok kadında olurmuş.normalmiş. Belkide üşütmüşsündür.

daha adet görmeme 2 hafta var...
bu sabah mide bulantım vardı
şimdi ise kahverengimsi açık birenkte akıntı geldiğini gördüm
daha erken biliyorum ama bu bir belirti olabilir mi?:18:

slm adetime daha 10 gün var belirti yazmayacagıma söz verdim ama dayanamıyorum
gögüslerim çok agrıyor
sık idrara çıkıyorum
kasıklarımda ve göbegimin altında batmalar ve kasılmalar var
suanda mide bulantımda başladı bu kadar erken olamaz değilmi psikolojik galibaaaaa(

benimde kasıklarımın üstünde batmalar var
akıntıda geldi
bilen birileri cevap verse belirti olabilir mi???

Sakin kendini kotu hissetme.Herseyde bir hayir oldugunu dusun senin icin en uygun zamani Allah biliyor ve bukadar cok istedigin icin insallah bir dahaki sefere yuzun gulecek.Umitsilige kapilma sakin.Her sey diledigin gibi olur insallah

turlikçim keyfini bozma lütfen. ben bile o kadarda bebek istemiyordum buna rağmen böyle gebelikle ilgili yazıları okuyunca oramda buramda ağrılar vs oluyordu.hemen aceba mı diyordum.evet daha öncede söylediğim gibi kardeşim beyin vücuda gebelik belirtisi sinyalleri gönderiyor.bencede bir süre bu tür linklerlerde uzak dur.biraz ruhen dinlen derim canm benim.

daha öncede yazdım ama kimse cvp vermedi ya
kıslar benim dün adet günümdü olmadım
bugünde daha olmadım
ama iki gün önce gece test yaptığımda çıkmamıştı adetim 28 günde bir olurdu şaşmazdı
ümitlenmek için erkenmi
dayanamadım bu akşam tekrar yaptım gene negatif ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…