- 28 Haziran 2012
- 2.008
- 1.452
Canım senin o test bozuktu amaArkadaşlar bende kahve rengi kanamam başladı... Yani akşam ki tek çizgi doğruymuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin o test bozuktu amaArkadaşlar bende kahve rengi kanamam başladı... Yani akşam ki tek çizgi doğruymuş
ya değilmiş demek ki..Canım senin o test bozuktu ama
Yok yok o kesin bozuktu da..hani yine de negatif çıkardı ozaman.çünki ilk idrar damlatmanda çizgi hiç çıkmadı ya.ondan diyorum.Y
ya değilmiş demek ki..
Ya ben anlamadım senin Nasıl kan testin negatif çıktı? Bence sen hamilesin yaYok yok o kesin bozuktu da..hani yine de negatif çıkardı ozaman.çünki ilk idrar damlatmanda çizgi hiç çıkmadı ya.ondan diyorum.
Benim ilk yoğun pembe akıntı geldi.şimdi peçeteye sildikçe geliyo.yopunlaşmadı kırmızıda olmadı.tam kırmızıları da görmeden içim rahat etmicek
Benim reglime daha 4-5 gün var arkadaşlar. Bugün test yaptım negatif çıktı. Tekrar yapmamı önerir misiniz ? İlk defa yaptım bilgim yok fazlaYa ben anlamadım senin Nasıl kan testin negatif çıktı? Bence sen hamilesin ya
Tabiki de yap ama adetin gecikince yap.Benim reglime daha 4-5 gün var arkadaşlar. Bugün test yaptım negatif çıktı. Tekrar yapmamı önerir misiniz ? İlk defa yaptım bilgim yok fazla
Ne zaman adet oldun.kaç gün de bir oluyosun.yumurtlama günü nü biliyormusun.bunlar önemli..zaten 4-5 gün var diyosun.çıkmayabilir şuan.Benim reglime daha 4-5 gün var arkadaşlar. Bugün test yaptım negatif çıktı. Tekrar yapmamı önerir misiniz ? İlk defa yaptım bilgim yok fazla
Reglimin ayın 15-16 sı gibi olması gerekiyo ama ben ayın 4 ünden beri bel ve kasık ağrısı yaşıyorum. Göğüslerimin şişi ve aşırı ağrısı da var. Bu kadar erken regl belirtisi yaşamadım hi. Bu da benim kafamı karıştırdı. Çok da ümitlendim. Bugün negatif olunca da çok üzüldüm. Mecburen reglimi beklicem Ne kadar zormuş bu süreçler..Tabiki de yap ama adetin gecikince yap.
Kafayı yemek üzereyim...sancım var ama hiç böyle pembe gelip durmazdı.direk kırmızı kartı görürdüm öyle yoğun devam ederdi.tek umudum yarın kırmızıyı gördüm gördüm.görmedim cuma kan vericem tekrar.Ya ben anlamadım senin Nasıl kan testin negatif çıktı? Bence sen hamilesin ya
Kafayı yemek üzereyim...sancım var ama hiç böyle pembe gelip durmazdı.direk kırmızı kartı görürdüm öyle yoğun devam ederdi.tek umudum yarın kırmızıyı gördüm gördüm.görmedim cuma kan vericem tekrar.
İnsan sabırsızlanıyor gerçekten. Aynen bir kaç gün daha bekle kan testi yap.Reglimin ayın 15-16 sı gibi olması gerekiyo ama ben ayın 4 ünden beri bel ve kasık ağrısı yaşıyorum. Göğüslerimin şişi ve aşırı ağrısı da var. Bu kadar erken regl belirtisi yaşamadım hi. Bu da benim kafamı karıştırdı. Çok da ümitlendim. Bugün negatif olunca da çok üzüldüm. Mecburen reglimi beklicem Ne kadar zormuş bu süreçler..
Araştırdım.bebek rahme yerleştiğin de hafif pembe yada kahverengi lekelenme olabiliyormuş ve ondan sonra beta hcg salgılıyormuş.belki ondan kaynaklı kanda çıkmadı.ertesi gün idrarda çıktı..Ya ben anlamadım senin Nasıl kan testin negatif çıktı? Bence sen hamilesin ya
Bence günün geçmesini bekle. İnsan üzülüyor sonraBenim reglime daha 4-5 gün var arkadaşlar. Bugün test yaptım negatif çıktı. Tekrar yapmamı önerir misiniz ? İlk defa yaptım bilgim yok fazla
Allah'ım bizlere de nasip etsin bu güzelliği inşAllah.. Biz de sevinç göz yaşları dökelim.. Sevgiler & Hayırlı geceler..İnsan sabırsızlanıyor gerçekten. Aynen bir kaç gün daha bekle kan testi yap.
İnşallah canım:)Araştırdım.bebek rahme yerleştiğin de hafif pembe yada kahverengi lekelenme olabiliyormuş ve ondan sonra beta hcg salgılıyormuş.belki ondan kaynaklı kanda çıkmadı.ertesi gün idrarda çıktı..
Çok karışık işler..rabbin mucizesi
Evet beklicem sonra test yaptırıcam..Bence günün geçmesini bekle. İnsan üzülüyor sonra
Teşekkür ederim biraz rahatladım iki gündür çay içtikten sonra istifra ediyorum bu kadar erken olur mu bulantı kimseye soramıyorum hemen beklentiye girmesinler diye 6 aydır deniyoruz olmuyorİkinci hamileliğim de hiç akıntım olmamıştı.olması şart değil kişiden kişiye değişiyor.
Bulantım 6 haftalıkken başlamıştı.ama herkesin bünyesi farklı.Teşekkür ederim biraz rahatladım iki gündür çay içtikten sonra istifra ediyorum bu kadar erken olur mu bulantı kimseye soramıyorum hemen beklentiye girmesinler diye 6 aydır deniyoruz olmuyor
Hadi hayırlısı bakalım kendime söz verdim bi hafta gecikme olmadan test yaptırmicam diye ama inşallah sabredebilirimBulantım 6 haftalıkken başlamıştı.ama herkesin bünyesi farklı.
Işığa tutunca da çok belli çizgi ama dün kan testim negatifti.anlayamadım bu işiEki Görüntüle 1685797