Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Slm hanımlar aranıza yeni katıldım. Hep takip ediyordum. Ben 5 yıllık evliyim. Doğal yollarla korunuyordum. 1 buçuk yıldır çocuk istiyorum ama olmadı eşimde ve bende de sorun yok. Ben adet Takvimi kullanıyorum. Normalde bende gecikme olmaz ama tam 6 gün gecikti. 2 gün önce ucuz testten yaptım. Negatif çıktı tabi ilk idraarımla yapmadım. Bende sürekli gaz sancıları göğüslerimde hassasiyet var, bide kasıklarımdaa günde en az beş altı kere küçük batmalar var. Sizce hamile olabilirmiyim.

Y

ya değilmiş demek ki.. :KK43:
Yok yok o kesin bozuktu da..hani yine de negatif çıkardı ozaman.çünki ilk idrar damlatmanda çizgi hiç çıkmadı ya.ondan diyorum.
Benim ilk yoğun pembe akıntı geldi.şimdi peçeteye sildikçe geliyo.yopunlaşmadı kırmızıda olmadı.tam kırmızıları da görmeden içim rahat etmicek :KK43:

Yok yok o kesin bozuktu da..hani yine de negatif çıkardı ozaman.çünki ilk idrar damlatmanda çizgi hiç çıkmadı ya.ondan diyorum.
Benim ilk yoğun pembe akıntı geldi.şimdi peçeteye sildikçe geliyo.yopunlaşmadı kırmızıda olmadı.tam kırmızıları da görmeden içim rahat etmicek :KK43:
Ya ben anlamadım senin Nasıl kan testin negatif çıktı? Bence sen hamilesin ya

Benim reglime daha 4-5 gün var arkadaşlar. Bugün test yaptım negatif çıktı. Tekrar yapmamı önerir misiniz ? İlk defa yaptım bilgim yok fazla :KK43:
Ne zaman adet oldun.kaç gün de bir oluyosun.yumurtlama günü nü biliyormusun.bunlar önemli..zaten 4-5 gün var diyosun.çıkmayabilir şuan.

Tabiki de yap ama adetin gecikince yap.
Reglimin ayın 15-16 sı gibi olması gerekiyo ama ben ayın 4 ünden beri bel ve kasık ağrısı yaşıyorum. Göğüslerimin şişi ve aşırı ağrısı da var. Bu kadar erken regl belirtisi yaşamadım hi. Bu da benim kafamı karıştırdı. Çok da ümitlendim. Bugün negatif olunca da çok üzüldüm. Mecburen reglimi beklicem :KK43: Ne kadar zormuş bu süreçler..

Kafayı yemek üzereyim...sancım var ama hiç böyle pembe gelip durmazdı.direk kırmızı kartı görürdüm :-) öyle yoğun devam ederdi.tek umudum yarın :-) kırmızıyı gördüm gördüm.görmedim cuma kan vericem tekrar.

Kafayı yemek üzereyim...sancım var ama hiç böyle pembe gelip durmazdı.direk kırmızı kartı görürdüm :-) öyle yoğun devam ederdi.tek umudum yarın :-) kırmızıyı gördüm gördüm.görmedim cuma kan vericem tekrar.
Reglimin ayın 15-16 sı gibi olması gerekiyo ama ben ayın 4 ünden beri bel ve kasık ağrısı yaşıyorum. Göğüslerimin şişi ve aşırı ağrısı da var. Bu kadar erken regl belirtisi yaşamadım hi. Bu da benim kafamı karıştırdı. Çok da ümitlendim. Bugün negatif olunca da çok üzüldüm. Mecburen reglimi beklicem :KK43: Ne kadar zormuş bu süreçler..
İnsan sabırsızlanıyor gerçekten. Aynen bir kaç gün daha bekle kan testi yap.

Araştırdım.bebek rahme yerleştiğin de hafif pembe yada kahverengi lekelenme olabiliyormuş ve ondan sonra beta hcg salgılıyormuş.belki ondan kaynaklı kanda çıkmadı.ertesi gün idrarda çıktı..
Çok karışık işler..rabbin mucizesi :-)

İkinci hamileliğim de hiç akıntım olmamıştı.olması şart değil kişiden kişiye değişiyor.
Teşekkür ederim biraz rahatladım iki gündür çay içtikten sonra istifra ediyorum bu kadar erken olur mu bulantı kimseye soramıyorum hemen beklentiye girmesinler diye 6 aydır deniyoruz olmuyor :KK43:

X