Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Erken gebelik testlerinde güvenme derim ben. Adet günümden 1 gün önce negatifti, adet günümden bir gün sonra hamile olduğumu öğrendim.Hem de bhcg 341'di adetimden bir gün sonra.
Benim de adetim dündu dayanamadım bir gün önce test yaptım çıkmadı. Kendime ceza verdim Dub test yapmadım gelen giden de olmadı ama dimun gece adet sancısı çektim kesin sabaha adet olurum dedim ama bi baktım olmamis in. Senin yazdıkların umut oldu bana. Dua Et lütfen bende hayırlı sonuçlar alayım. Bugün de olmazsa yarın yapıcam. Her ay hüsrandan yoruldum çünkü sabırla gelmemesini bekliyorum

ne kadar geçti günün ?
geçen akşam bende internetten tüp bebek tedavisi ile ilgili video izlemiştim tutamadım kendimi gittim yatağa ağladım. eşim geldi deli misin niye ağlıyosun diyor anlatıyorum ama o anlamıyor.biz kadınlar üzülmeyi bile tek başımıza yapıyoruz sanki:KK43:
ağlama diyecem sana da ama işte biz çok istiyoruz Allahım biliyor artık bizede layık görür inşallah bu mübarek annelik görevini
canım ben sağlıkocağında çalışıyorum. doktorum önerdi bende öyleyim doğadan passifrolalı çay varmış sakinleştirici onu iç yada şurubunu al iç dedi hiçbir yan etkisi yokmuş bitkiselmiş sdakinleştiriciymiş uyku sorununa birebirmiş:) adetliykenki stresi alıyormuş güzelmiş ebeler ve doktorlar önerdi bende aynıydım

canım daha geçmedi iki gün var dünki test bozuktu sanırım 7 kasım regl günüm bu sabah yaptım negatifti morelim çok bozuk:KK43:
sıkma canım canını dhaha cok erkenmıs zaten adetini gecmeden yapma yada bır gun gecerse ertesi gun yap bı bkalım bı de hamıs belırtılerı var mıs sıkayetlerın neler

karameltuanna_1 ben özel bi hastanede çalışıyorum 2 aylık evliyim ilk günden beri korunmadık dr gittim bayanın hormon testlerine bakıyolar ve gene bi muayenesi oluyo herhangi bi sorun yoksa adet günün dahil 10 gün say dedi ve 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi o esnada yumurtama oluyo zaten dedi 10 günden sonraki günler çöpe dedi sen kadarlık evlisin bilmiyorum ama bence aklında kalmasın bir an önce gidip tahlillerini yaptır kafan rahatlasın eş içinde 1 yıl olmazsa bebeğin dedi eşini o zaman değerlendiricez dedi kadınların 1 ayda gebe kalmaz şansı sadece %20 dedi yani aslına bakarsanız çok düşük bi ihtimal Allah bebeklerimizi bir an önce kucagımıza almaya nasip etsin kimseye aratmasın
Merhaba canim san bi sorum olucak adetime 3 f
Gun kaladan beri test yapiyorum hep pozitif silikti. Bugunde 1 gunum var sabah gene yaptim baya koyuydu. Ben kan testi yaptırmak istiyorum. Sen ozele calisiyomuşsun aksam esim gelince 8 9 gibi gitsem ozele kan versem kac saatte cikar canim

Merhaba canim san bi sorum olucak adetime 3 f
Gun kaladan beri test yapiyorum hep pozitif silikti. Bugunde 1 gunum var sabah gene yaptim baya koyuydu. Ben kan testi yaptırmak istiyorum. Sen ozele calisiyomuşsun aksam esim gelince 8 9 gibi gitsem ozele kan versem kac saatte cikar canim
acil servise gidiyosun canım betahcg baktırmak istiyorum diyosun 8de versen 1,5 saatte çıkar sonuç

adet olamadım olamadım hep ağrılı az gelirdi:) şimdi ağrısız ve :) dolu dolu :) işteyim ve arkama geçti allahtan uzun giydim:) terbiyesizi tutamıyorum:) şarıl şarıl geliyor:) sizinde böyle oldumu hiç şaşırıyorum:)

ne kadar geçti günün ?
geçen akşam bende internetten tüp bebek tedavisi ile ilgili video izlemiştim tutamadım kendimi gittim yatağa ağladım. eşim geldi deli misin niye ağlıyosun diyor anlatıyorum ama o anlamıyor.biz kadınlar üzülmeyi bile tek başımıza yapıyoruz sanki:KK43:
ağlama diyecem sana da ama işte biz çok istiyoruz Allahım biliyor artık bizede layık görür inşallah bu mübarek annelik görevini

Allah sanada sabirlar versin canim, tez zamanda annelik duygusunu tadarsin inşallah..
Daha adet günüm geçmedi, ayın 10 unda aslında ama beynim patlayacak sanki agrıdan, erkenmi gelecek adetim ne ?
Erken gebelik testi yaptımda negatif çıktı :KK42:

Allah sanada sabirlar versin canim, tez zamanda annelik duygusunu tadarsin inşallah..
Daha adet günüm geçmedi, ayın 10 unda aslında ama beynim patlayacak sanki agrıdan, erkenmi gelecek adetim ne ?
Erken gebelik testi yaptımda negatif çıktı :KK42:
canım senin daha var zamanına sıkma canını belki vardır bebişin testlere güven olmuyo tabiki ağlama demicem tutamıyoruz kendimizi ama yıpratma kendini olmasada önümüzde daha zaman var hayırlısını isteyelim bende 27 yaşındayım benim eski patronumun eşi 40 küsür yaşında doğum etti sen sağlıklı beslen dikkat et kendine

X