19u canimmCanım seninde bat 20 Kasım değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedaviyebaslangic da tahlillerin yapilmasida adetin 2.yada 3. Gunu bakildigi icin o zaman gitmek gerekiyor doktor zaten uc gun sonra gel bes gun sonra gel seklinde yonlendiriyor bi kac kez cagiriyor kontrole eger asilama yada tup bebek istiosaniz yumurta kontrolunu dr kendi yapiyor. Ovulasyon tarihinizi hesaplamak istiyosanizda farkli teknikler var hazir satilan ovulasyon testi gibi yada hergun ates olcmek gibi ( ama bu uzun vadeli bir is)şimdi aranızda hiç doktora gidip yumurtlama takibi yaptıran yokmu nasıl oluyor nezman gidiliyor nekadar sürüor.
Üstüne görme diye biseyde var.Bu arada haftalık dedğinmiz döllenmden sonra 1 hafta.yani ilişkiden 1 hafta sonra değil.Yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi 4günde oluyormuş.Kan tahlili kesin sonuç oyüzden. Adetten sonra idrar testinde silik çizgi de olsa gören çok var.İnşallah canım vardır peki mesela bn 1 haftalık hamileysem eğer hemen adet gecikirmi
Hayırlısıyla olur inşallah artık gelsin bebislerimiz bazen sanki hiç olamicakmisim gibi geliyor19u canimm
Yaaa deme oyle canim hatta hicoyle dusunme belki bu ay ikimizde hamisss haberi aliriz bel agrisi karin agrisi falan yok dedin demii canimHayırlısıyla olur inşallah artık gelsin bebislerimiz bazen sanki hiç olamicakmisim gibi geliyor
canım ilk kez gitcem benm adetimn 3.günü yharın ama benim randevumda salı günü 6.günü peki ozman yapmazlarmı kiTedaviyebaslangic da tahlillerin yapilmasida adetin 2.yada 3. Gunu bakildigi icin o zaman gitmek gerekiyor doktor zaten uc gun sonra gel bes gun sonra gel seklinde yonlendiriyor bi kac kez cagiriyor kontrole eger asilama yada tup bebek istiosaniz yumurta kontrolunu dr kendi yapiyor. Ovulasyon tarihinizi hesaplamak istiyosanizda farkli teknikler var hazir satilan ovulasyon testi gibi yada hergun ates olcmek gibi ( ama bu uzun vadeli bir is)
Ben de her ay adet öncesi olan belirtilerim hamile kaldığım ay olmamıştı. Umarım sen de hamilesindir ve belirtisizlik senin de belirtin olur :)benmde öyle ki kızlar normalde adet öcnesi çok karnım ağrır midem bulanım belim kopar şişkinliğim olur ellerim ayaklarm davul gibi şişer.ama şu an hiç bir belirtim yok.önceden 10 günöncesinde başlar belirtiler..bnde buna ümitlenerek hamileyimdir diye yapınca negatif çıktı..artık ayın 12 sine kadar beklicem tekrar denicem yine olmazsam doktora gidicem napayım ümidimi kırmak istemiyorum ama ümitlenmek de istemiyorum
Erken gebelik testlerinde güvenme derim ben. Adet günümden 1 gün önce negatifti, adet günümden bir gün sonra hamile olduğumu öğrendim.Hem de bhcg 341'di adetimden bir gün sonra.bnde dün sabah bulantım oldu ve zor gittim lavaboya.eşimde erken gebelik testi aldı ille yap dedi bugün sabah yaptım negatif çıktı canım..artık bıktım yani teste para vermekten hala hala olmadı
inş.canım bnmde öyledir normalde yarın adet olmam gerekiyo ama tık yok... yarın normal test yapıcam galibaErken gebelik testlerinde güvenme derim ben. Adet günümden 1 gün önce negatifti, adet günümden bir gün sonra hamile olduğumu öğrendim.Hem de bhcg 341'di adetimden bir gün sonra.
Yok canım beni 1 hafta kala göğüslerim şişer ve acır o zaman kesin adet olurumYaaa deme oyle canim hatta hicoyle dusunme belki bu ay ikimizde hamisss haberi aliriz bel agrisi karin agrisi falan yok dedin demii canim
Canım özele gidiyorsan direk git aç karnına söyle doktora aynı gün sonuclarda çıkıyorcanım ilk kez gitcem benm adetimn 3.günü yharın ama benim randevumda salı günü 6.günü peki ozman yapmazlarmı ki
devlete gidiyorum o pssifloraya başlıcam artık kafayatakmamak için çıldırcam yoksaCanım özele gidiyorsan direk git aç karnına söyle doktora aynı gün sonuclarda çıkıyor
ne kadar geçti günün ?Tabiki herşeyin öncelikle hayırlısı ama gönül istiyor işte. Ben test yaptım negatif. Aglıyorum yatakta 1,5 saattir