Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

şimdi aranızda hiç doktora gidip yumurtlama takibi yaptıran yokmu nasıl oluyor nezman gidiliyor nekadar sürüor.
Tedaviyebaslangic da tahlillerin yapilmasida adetin 2.yada 3. Gunu bakildigi icin o zaman gitmek gerekiyor doktor zaten uc gun sonra gel bes gun sonra gel seklinde yonlendiriyor bi kac kez cagiriyor kontrole eger asilama yada tup bebek istiosaniz yumurta kontrolunu dr kendi yapiyor. Ovulasyon tarihinizi hesaplamak istiyosanizda farkli teknikler var hazir satilan ovulasyon testi gibi yada hergun ates olcmek gibi ( ama bu uzun vadeli bir is)

İnşallah canım vardır peki mesela bn 1 haftalık hamileysem eğer hemen adet gecikirmi
Üstüne görme diye biseyde var.Bu arada haftalık dedğinmiz döllenmden sonra 1 hafta.yani ilişkiden 1 hafta sonra değil.Yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi 4günde oluyormuş.Kan tahlili kesin sonuç oyüzden. Adetten sonra idrar testinde silik çizgi de olsa gören çok var.

Tedaviyebaslangic da tahlillerin yapilmasida adetin 2.yada 3. Gunu bakildigi icin o zaman gitmek gerekiyor doktor zaten uc gun sonra gel bes gun sonra gel seklinde yonlendiriyor bi kac kez cagiriyor kontrole eger asilama yada tup bebek istiosaniz yumurta kontrolunu dr kendi yapiyor. Ovulasyon tarihinizi hesaplamak istiyosanizda farkli teknikler var hazir satilan ovulasyon testi gibi yada hergun ates olcmek gibi ( ama bu uzun vadeli bir is)
canım ilk kez gitcem benm adetimn 3.günü yharın ama :KK43: benim randevumda salı günü 6.günü peki ozman yapmazlarmı ki

ayh burdaki doktorum kafama takmayayyım diye bana hiçbir yan etkisi olmayn paiflora diye bir şurup verdi hiçbir yan etkisi yokmuş yada çayları varmış liptonda felan onlarıda içebilirsin dedi:) sakinleş takma kafana diye

benmde öyle ki kızlar normalde adet öcnesi çok karnım ağrır midem bulanım belim kopar şişkinliğim olur ellerim ayaklarm davul gibi şişer.ama şu an hiç bir belirtim yok.önceden 10 günöncesinde başlar belirtiler..bnde buna ümitlenerek hamileyimdir diye yapınca negatif çıktı..artık ayın 12 sine kadar beklicem tekrar denicem yine olmazsam doktora gidicem napayım :KK43: ümidimi kırmak istemiyorum ama ümitlenmek de istemiyorum :KK43:
Ben de her ay adet öncesi olan belirtilerim hamile kaldığım ay olmamıştı. Umarım sen de hamilesindir ve belirtisizlik senin de belirtin olur :)

pasiflora pardon bunu içeren çaylarda varmışyada şurubunuda içebilirmişim hçbir yan etkisi ykmuş.endişelenme uykusuzluk gibi sorunları olan içiyormuş

Passiflora
{700 mg/5 ml, 180 ml Şurup Şişe}

Sinir Sistemi, Nöroloji»Sedatif, Antispazmotik

Formülü:
Her 5 ml'de (1 ölçek);
Passiflora Sıvı Ekstresi 700mg

Alkol, Tatlandırıcı;Sakkaroz, Koruyucu; Metil paraben, Propil paraben
Farmakolojik özellikleri:
Endikasyonları:

Huzursuzluk, endişe, adet görme ve menapoz dönemlerindeki ruhsal sıkıntı ve gerginlikler, uykusuzluk gibi şikayetlerin semptomatik tedavisinde kullanılır.
Kontrendikasyonları:
Bilinen bir kontrendikasyonu yoktur.
Uyarılar/Önlemler:
Dikkat gerektiren makinaları kullanmak zorunda olan kişilerde ve vasıta kullananlarda ilacın oluşturacağı santral depresif etki hatırda tutulmalıdır. Hamilelerde ancak doktor tavsiyesi ile kullanılabilir.
Yan etkiler/Advers etkiler:
Passiflora'nın bilinen zararlı bir yan etkisi yoktur.
İlaç etkileşimleri:
Santral sinir sistemini deprese eden ilaçlar (alkol, barbitürat,tranklizanlar,v.b.) ile birlikte kullanımı sırasında sedatif ve hipnotik etkilerin artacağı unutulmamalıdır.

Disülfiram ile beraber kullanılmamalıdır. Aspartam kullanan kişilerde idrarda tortu görülebilir (Fenilketoüri).5
Kullanım şekli ve dozu:
Büyüklerde;gün boyunca sakinleştirici bir etki sağlamak için yemeklerden önce 1-2 ölçek alınır.Uyku bozukluklarında ise yatmadan bir saat önce 2 ölçek içilir.

bnde dün sabah bulantım oldu ve zor gittim lavaboya.eşimde erken gebelik testi aldı ille yap dedi bugün sabah yaptım negatif çıktı canım..artık bıktım yani teste para vermekten :KK43: hala hala olmadı
Erken gebelik testlerinde güvenme derim ben. Adet günümden 1 gün önce negatifti, adet günümden bir gün sonra hamile olduğumu öğrendim.Hem de bhcg 341'di adetimden bir gün sonra.

Kizlar adetim gecti 2tane test yaptim negatif çıktı acaba testle mi alakalı testin adu labmen kullanan var mııı

Erken gebelik testlerinde güvenme derim ben. Adet günümden 1 gün önce negatifti, adet günümden bir gün sonra hamile olduğumu öğrendim.Hem de bhcg 341'di adetimden bir gün sonra.
inş.canım bnmde öyledir normalde yarın adet olmam gerekiyo ama tık yok... yarın normal test yapıcam galiba
ama yine negatif görürsem valla bu sefer uğraşmıcam artık

Tabiki herşeyin öncelikle hayırlısı ama gönül istiyor işte. Ben test yaptım negatif. Aglıyorum yatakta 1,5 saattir :KK42:
ne kadar geçti günün ?
geçen akşam bende internetten tüp bebek tedavisi ile ilgili video izlemiştim tutamadım kendimi gittim yatağa ağladım. eşim geldi deli misin niye ağlıyosun diyor anlatıyorum ama o anlamıyor.biz kadınlar üzülmeyi bile tek başımıza yapıyoruz sanki:KK43:
ağlama diyecem sana da ama işte biz çok istiyoruz Allahım biliyor artık bizede layık görür inşallah bu mübarek annelik görevini

X