- 2 Mart 2015
- 2.048
- 1.451
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm naptın bi değişiklik var mı durumunda....bnm dün akşam sol yumurtalığıma bıcak saplanıyo gibi oldu sonra geçti..bu sabahta çok bulantım oldu..anca kendimi toparlıyorum
Bn bu ay tup bebek yaptiriorum@hiraminelim @sezenorhan black_hayit @cnntrm @bebem-1221 @denizx66 @elif0686 @tommbik kızlarrrrr nerelerdesiniz yavvvvvv???????? Unuttuklarım varsa affola... napıyosunuz? Anlatın hele. Özledim hepinizi...
bnde dün sabah bulantım oldu ve zor gittim lavaboya.eşimde erken gebelik testi aldı ille yap dedi bugün sabah yaptım negatif çıktı canım..artık bıktım yani teste para vermekten hala hala olmadıYok canım hala aynıyım ama azaldı bıçak batma hissi muhtemelen üşüttüm o gün o yüzden öyle oldu. Ayın 8ine az kaldı bir ümit bekliyorum ama fazla da ümitli değilim açıkçası hala adet ile hamilelik belirtileri arasındaki farkı bile tam anlıyamıyorum
bnm olur cnm bnm sol yumurtalığımda mı ne minyon 1 tane kist var o dökülüyo dedi doktor bide kimyasal gebelik muhabbeti var o da dökülüyomuş o pıhtılar oymuşadet kanaması pıhtılı olan varmı
hayırlı olsun canımm inş.tek seferde tutar şansınYarin doktora gidiorum bu ay tup bebek ayi )))
nerde yaptrcaksın cnmBn bu ay tup bebek yaptiriorum
canım nerelerdesiniz hiç mi gelmediniz buralara. Hayırlı haberlerini bekliorumBn bu ay tup bebek yaptiriorum
canım evet öyle diyorlar ama benim gördüklerim daha koyu olması gerekioy sanırım.ama yinede belli olmaz kişiden kişiye değişiyor herey imş.vardır bebişkızlar bır bakarmısınız adetime 4 gun var ovulasyon tstı sonucu sılık bır cızgı var.lh 10 degerını bıle gosterıomus bth 25 nu yuzden ovulasyon erken sonuc verırı dıolar.sız ne dıorsunuz
benimde adetim öle parça parça oluyo canımve hala sağ kasığım ağrıyıp aradada batmalar yaşıyorum bende galiba sabah negatifi görmeme rağmen umudumu son güne kadar kaybetmicem sanırım :)adet kanaması pıhtılı olan varmı
hiç sorma gelmeden iflas ettrdiler bizleriAy o erken testler 25-30 tl kız:)Kan testine giderim özele o parayla:)Vermeyin bacım o paralar lazım olck bebişler gelince
pıhtılı gelen kadınların yumurtalıkları büyüdüklerinde döllenmeyince pıhtı şeklinde atılıyorumuş yada düşükmüş kimyasal gebelik gibide:) ozman hepimiz hamile kalabiliyoruz nie:)umutsuzus bana saçma geliyr bence kanın orada gelmeyip donmasıbenimde adetim öle parça parça oluyo canımve hala sağ kasığım ağrıyıp aradada batmalar yaşıyorum bende galiba sabah negatifi görmeme rağmen umudumu son güne kadar kaybetmicem sanırım :)
Ay valla ya .Anam hersey pahalı.İncir pahalı,15-16 tane incirden yapın diyolar incir kürünü.Hiç incir fiyatlarından haberleri yok galiba:)Testler zaten ayda 25-30 götürüyor.Ovulasyona hiç girmedim Allahtan daha.Millet 8 tlye folik asit alıyomus dr bana folio verdi 40 tl.Çocuk olmadan maaşımı alıyor elimdenhiç sorma gelmeden iflas ettrdiler bizleri
aynen öle hele incir kürüne bikeresinde okadar girdini duyuunca tamam bunuda yaparsam tamamen batacaz dedim bide 21 gün azda değil :)Ay valla ya .Anam hersey pahalı.İncir pahalı,15-16 tane incirden yapın diyolar incir kürünü.Hiç incir fiyatlarından haberleri yok galiba:)Testler zaten ayda 25-30 götürüyor.Ovulasyona hiç girmedim Allahtan daha.Millet 8 tlye folik asit alıyomus dr bana folio verdi 40 tl.Çocuk olmadan maaşımı alıyor elimden
devlet bize el atsın.Gebe kalmaya çalışıyoruz, 3 çocuk yapın demesini biliyorlarİncirin kilosu kaça haberleri var mı nasıl yapalım?aynen öle hele incir kürüne bikeresinde okadar girdini duyuunca tamam bunuda yaparsam tamamen batacaz dedim bide 21 gün azda değil :)