Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm o kadar çok hamilelik belirtisi va rki üşütmüşte olabilirsin

Üşütmüş olsam idrarımın da sararması gerekirdi demi? bir de sık tuvalete çıkmam lazım sanırım bunlar yok bende sadece ara ara batma dünden beri. hatta son birkaç saattir çoğaldı gibi o yüzden sormak istedim

gebelikte idrar kesesine rahim baskı yapıyormuş sürekli idrara çıkma hatta gece uyanıp idrara çıkma da oluyormuş.belki yerleşiyo olabilir o yüzden de batma oluyo olabilir..gebelikte idrar renginde koyuluk hatta tortu da olabiliyomuş..

Evlenmeden önce böyle şeyler olmazdı bana sadece canım çikolata istediğinde derdim ki hah adet olucam. Nedir bu sancılar bıçaklar anlamıyorum ki

Öyleymiş ama ben hep çok sık tuvalete çıkardım gece uyanıp da çıkardım daha evlenmeden önce bile:) o yüzden ordan tahmin edemiyorum malesef:)

geçen ay 11inde olmuştum bu ay 8inde olmam gerekiyor 5gün var yani
hmm kasık ağrın baş ağrın akıntın filan va rmı..mesela bnmde normal şartlarda şu an bel ağrım baş ağrım mide bulantım karnımda şişlik göğüslerimde ağrı olması gerekiyodu ama bnm sadece yorgunluğum var bide acıkıyorum ...belkide hamilesindir canım belirtilerin adet belirtisi mi

Evlenmeden önce böyle şeyler olmazdı bana sadece canım çikolata istediğinde derdim ki hah adet olucam. Nedir bu sancılar bıçaklar anlamıyorum ki
Kasiklariminda altinda batma hissediyorum bayagi bende ama hamilelikmi bilemiyorum ama belirtiler arasinda okumustum kaç aylik hamilesin

Kasık ağrım var sadece. Başka hiç bir şey yok. Hiç adet belirtim yok şu anda zaten birtek çikolata isteyince adet olucağımı anlardım öyle belirtim olmazdı benim eskiden de. Şu bıçak batması rahatsız etmese ne adet ne hamilelik belirtim var yani

Ayyyy hamilesin yazmisim canim allah söyletti vallahi heralde:) kac aylık evlisin diyecektimmm

ay canım okuyunca yüzüm aydınlandı inan ne güzel soruymuş o öyle inşallah hepimize sorarlar çok yakın zamanda bu soruyu:) inşallah allah söyletmiştir :) 3buçuk aylık evliyim evlendiğimde adetliydim hatta bekledik :) toplam 3adet geçirdim 4.yolda inşallah gelmez:)

5 günün varmış aslında yarın sabah b i gebelik testi yapsan canım bazılarında 6 gün kala bile çıkıyomuş

5 günün varmış aslında yarın sabah b i gebelik testi yapsan canım bazılarında 6 gün kala bile çıkıyomuş

Ya geçen ay bir gün önce yaptım tek çizgi çıktı bir hafta çekmecemde sakladım alıp alıp baktım çok kötü oluyorum ben ondan yappmıyım diyodum bu ay günüm geçmeden

Ya geçen ay bir gün önce yaptım tek çizgi çıktı bir hafta çekmecemde sakladım alıp alıp baktım çok kötü oluyorum ben ondan yappmıyım diyodum bu ay günüm geçmeden
cnm bnde bekliyorum beraberce bekleyelim o zaman 5 gün beklemem gerek bnmde....birlikte bekleyelim ama bu süre zarfında tabi dikkat edelim .bi değişiklik olursa da msjlaşalım yine :) en azından pskolojik destek oluruz :)

Slm kızlar . kızlar regılım 10 gun gecıktı . 5. gunu test yaptım negatıftı . hala adet olmadım bugun 10. gun sol kasık agrısı gögüs şişliği mıgde bulantım akıntım var ateşimde 37 oldu sızce olabılır mıyım ...........

Gelmez gelmez :))) ogrendiginde kac haftalik oldugunu soylersin bize artikk ben sordum soruyu bitek cevabi kaldiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…