- 3 Kasım 2015
- 35
- 3
evet cnm biliyorum. zaten ikinci hamileliğin biraz tecrübeli sayılırım yani. bir tane kızım var şimdide 1 aylık hamileyim işte rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasınbunlar doğal ozamn hamile isen
ben altta çıkıyor diye yazmamıştım. yeniyim derken evet yeni hamileyim demek istedimevet çok yeniyim deyince benim kafam karıştı hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşlh güzel rabbim bizim içinde dua et
amin canım ya inşallah belirtilerin neydi bizide aydınlatsanben altta çıkıyor diye yazmamıştım. yeniyim derken evet yeni hamileyim demek istedimrabbim hepinize nasip eder inş hayırlı zamanda
cnm işte dediğim gibi kasık ağrım oldu sanki her an adet olacakmışım gibi. beyaz akıntım oldu biraz. gögüslerim dolgunlaştı. bide dediğim gibi afedersiniz ama idrar rengim koyulaştı sanki içinde tortular var gibi birde keskin kötü kokuyordu. adetten bir gün önce idrar testi yaptım cok silik ikinci cizgi cıktı adet günümde kan verdim değer 52 oldu hamile cıktım yani doktora gittim kese görünmesi için erken dedi bu cuma gidicem işte bende keseyi görürüz incamin canım ya inşallah belirtilerin neydi bizide aydınlatsan
cnm yanlış anlamada birazda bazı şeyler psikolojik oluyor. ama gaz olayı bende felaket sanki karnım 4 aylıkmışım gibi şiş. belirtilerinin bir coğu hamilelik belirtisi inş hamilesindir ama dediğim gibi bizler kendimizi cok dinliyoruz istediğimiz için cok kaptırıyoruz ben öyle oluryorum açıkcasıinş görürsün benimde kerskin kokuyor bazende koyu oluyor sol kasığım ağrıyor ve sık idrara çıkıyrom bak 10 dak önce grdm gene geldi kabızlık gibi oluyor karnımda gaz var sanki kasıklarıma bazen ağrı giriyor midem bulanıyor gibi oluyor geri kaçıyor başım çatlıyor başım dönüyr mişde bulantı oluyr bu sabahta belim okadr ağrdiki omzma kadr vurdu sonra düzeldi arada kıbırdadıtça ağrıyor
inşallah hayırlısıyla keseyide görürsün canım benimde idrarım sarı farketmiştim halada öle gidiyo gene ümitlendirdim kendimi kapıldım inşllah üzülmemcnm işte dediğim gibi kasık ağrım oldu sanki her an adet olacakmışım gibi. beyaz akıntım oldu biraz. gögüslerim dolgunlaştı. bide dediğim gibi afedersiniz ama idrar rengim koyulaştı sanki içinde tortular var gibi birde keskin kötü kokuyordu. adetten bir gün önce idrar testi yaptım cok silik ikinci cizgi cıktı adet günümde kan verdim değer 52 oldu hamile cıktım yani doktora gittim kese görünmesi için erken dedi bu cuma gidicem işte bende keseyi görürüz inc
dr git adet görmezsen canım bi muayne olaynen canım yaptırma bnce şimdi benim kafa karıştı olduki hamile değilim :) ben adet görmezsemben bu ay yumurtlama yaşamıcam yani demi yaada düzensizleşiyor yani:)
işte bende öylediyrum hamile değilim hamile hissetmiyorum kendimi tabi rabbim bilir beta hcg 0.81 çıktı bekle dediler p.tesi gitcem umarım geç döllenmedir umarım adet olmamcnm yanlış anlamada birazda bazı şeyler psikolojik oluyor. ama gaz olayı bende felaket sanki karnım 4 aylıkmışım gibi şiş. belirtilerinin bir coğu hamilelik belirtisi inş hamilesindir ama dediğim gibi bizler kendimizi cok dinliyoruz istediğimiz için cok kaptırıyoruz ben öyle oluryorum açıkcası
hayırlısı için hep dua et inan bana rabbim en iyi zamanı bilirinşallah hayırlısıyla keseyide görürsün canım benimde idrarım sarı farketmiştim halada öle gidiyo gene ümitlendirdim kendimi kapıldım inşllah üzülmem
evet sonuca göre kesinlikle hamile değilsin ama şöyle söyleyim ben ilk kızımda kan yaptırdım adetten 2 gün önce hamile cıkmıdım adet 2 gün geçti yaptırdım sonucum 157 idi hamileydim yani aşırı erken seninkiişte bende öylediyrum hamile değilim hamile hissetmiyorum kendimi tabi rabbim bilir beta hcg 0.81 çıktı bekle dediler p.tesi gitcem umarım geç döllenmedir umarım adet olmam
benimde mide yanmam var cnm sanki içimde gaz brikmş ama çıkmıyor oda mide bulantısı yapıyor ama kusamıyorumYa mide yanması belirti olabilir mi