- 3 Kasım 2015
- 266
- 62
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce 2 su bardak içme suyu özellikle çeşmeden değil kaynatıyosun sonra bu bildiğimiz yemekleri yaptığımız soğan varya dışı açık kahve içi beyaz onu soyuyosun dörde bölüyosun ve kaynayan suyun içine koyup 5 dk da onlarla kaynatıyosun suyu canım sonra kapat bi su bardağına süz ve ılık bişekilde iç ama sabah akşam taze yapıcaksın ve sabah 11 gibi açken ve akşamda 11 gibi yap açken ama saatlerine dikkat et hangi saatlerde yapıyosan hergün aynı saatlerde yapnasıl yapılıyordu canım o
Canım benım ablamda hamıle suanda ılk zamanlar kanaması oldu doktoru yerlesme kanamasıdır dedı. Tadını kacırma bence. İnşallah verdır ve bebıs yerlesıyordur. Iyıkı boyle bır sayfa var aynı sorunları yasayanlar bırbırını daha ıyı anlıyor :)bekliyorum bakalım rabbim yüzümüzü güldürür inşallah :)rabbim kullarının dualarını geri çevirmezmiş er yada geç olur ya
Canım benım ablamda hamıle suanda ılk zamanlar kanaması oldu doktoru yerlesme kanamasıdır dedı. Tadını kacırma bence. İnşallah verdır ve bebıs yerlesıyordur. Iyıkı boyle bır sayfa var aynı sorunları yasayanlar bırbırını daha ıyı anlıyor :)
yok adet bittikten 2 gün sonra diyolar ama ben adetim bittiği gün başlamıştım ibrahim saraçoğluydu galiba onun sitesinde var bak arastır öle yap evet tadı biraz kötü ama ılıkken burnumu ve gözlerimi kapatıp bikerede içiyodum ben tam bi hafta yaptım herşey bebişlerimize hayırlısıyla kavuşabilmek için :)tamam canım bir kere denedim ama tadı çok kötüydübakalım bu sefer umarım olır ama adetliykenmi yapılıyordu
aynen canım ilaç içmektense onu yapayım daha iyi idarar yolu enfeksiyonu geçirmekten yoruldum:) artık eşim çürük karı almışım diye dalga geçiyor artık:) allahtan destekçilerm kaynanamlar annemler yoksa cidden etraftaki laflara bakılırsa çok çökerdim::) brde idarara çok çıkıyorum su içsemde içmesemde :) yapayım 10 dak sonra gene geleyior yada wcdeyken geliyor damla damlada olsa geliyor:)yok adet bittikten 2 gün sonra diyolar ama ben adetim bittiği gün başlamıştım ibrahim saraçoğluydu galiba onun sitesinde var bak arastır öle yap evet tadı biraz kötü ama ılıkken burnumu ve gözlerimi kapatıp bikerede içiyodum ben tam bi hafta yaptım herşey bebişlerimize hayırlısıyla kavuşabilmek için :)
bence tekrar dene 5 dk bekle gör ona göre değerlendir yada en kesini kan yaptr aklında şüpe kalmazMerhaba arkadaşlar yıllardır bu başlığı takip ediyorum.İkinci hamilelik planladığımdan hamileliğe giden yolda burada bilgi alışverişi yapmıştım.O oğlum şuan iki yaşında Gelelim şuan ki asıl meseleye...
11 ekim de regl oldum.26 ekim de sipral çıkarıldı.28 ekim de şüpheli ilişki oldu.29 ekim de yumurtlamam oldu.30 ekim de rahim ağzı yarası donduruldu.Ondan sonra zaten ilişki yasaklandı.Bugün test yaptım.Tek çizgi çıktı.
Komşuya kahve içmeye gittim geldim çift olmuş.
Süresi geçince kendininde üretmiş olduğunu biliyorum ama işte insan dayamıyor testi tekrarlasam mı sizce.Bu kadar olayın üstüne olurmu ki.
Bugün kasıklarım da batmalar var.3 gündür göğüs uçlarım sızlıyor.
22 Günde bir adet oluyorum.Dün olmam gerekiyordu.
canım bu soğan kürü için kadın rahmindeki bütün hastalıklara iyi geliyo diyolar tabiki Allahtan ümit kesilmez dene ve şifa olsun diye iç dene yani sık dişini sağlık için sonuçta bide tabiki midende sorun yoksa yap varsa deneme bile başka hastalııklara yol açmasınaynen canım ilaç içmektense onu yapayım daha iyi idarar yolu enfeksiyonu geçirmekten yoruldum:) artık eşim çürük karı almışım diye dalga geçiyor artık:) allahtan destekçilerm kaynanamlar annemler yoksa cidden etraftaki laflara bakılırsa çok çökerdim::) brde idarara çok çıkıyorum su içsemde içmesemde :) yapayım 10 dak sonra gene geleyior yada wcdeyken geliyor damla damlada olsa geliyor:)
çok şükür sıkıntı yok midemde de sadece çok hassas ufacık kokuya kötü brşey göreyim hemen midem fenalaşıyorcanım bu soğan kürü için kadın rahmindeki bütün hastalıklara iyi geliyo diyolar tabiki Allahtan ümit kesilmez dene ve şifa olsun diye iç dene yani sık dişini sağlık için sonuçta bide tabiki midende sorun yoksa yap varsa deneme bile başka hastalııklara yol açmasın
çıkmayabilir cünkü benim adet günü 52 idi sonucum senin 3 günün daha var adetine 1 gün önce bi sabah ilk idrarınla idrar testi yap çok silikte cıksa hamile olman %99bende yarın eşimle onun için devlet hastanesine gitcem gitmişken kan testi versemmiki yarından sonra 3 gün kalmış oluyo regl olmama
canım gebemisin yoksa deniyomusun anlayamadım :)ben çok yeniyim. adet olacak gibi kasığım ağrıyor ama cok şiddetli değil. idrarımın rengi koyulaştı ve sanki tortular var içerisinde ve kokusu çok daha keskin. gögüslerim dolgunlaştı biraz
bence bekle biraz :) bakalım umarım alırız en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza:)bende yarın eşimle onun için devlet hastanesine gitcem gitmişken kan testi versemmiki yarından sonra 3 gün kalmış oluyo regl olmama
cnm altta görünüyorya 5. haftamın içerisindeyim yani cok cok yeniyim 1 ekimdi satcanım gebemisin yoksa deniyomusun anlayamadım :)
evet çok yeniyim deyince benim kafam karıştı hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşlh güzel rabbim bizim içinde dua etcnm altta görünüyorya 5. haftamın içerisindeyim yani cok cok yeniyim 1 ekimdi sat