Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

göbektenmi oluyorsun benim kuzenim aşılama oldu ama hamile kalamadı bir doktor buldu oraya gitti ilk tüp bebek tedavisinde bir tane embriyo koymalarına rağmen ikizlere hamile:)

bencede geç döllenmedir canım sen içini ferah tutpazartesi dedin gibi tekrar yaptır kantestini inan bu ayki belirtiler bendede aynı kasıklarımda yumurtlama döneminden beri bi ağrı ve bi akıntı ıslaklık var sürekli bende bebiş istiyorum 5 aydır deniyoruz

aşılamada yumurtalıkalrın olgunlaşması için iğne yapıyorlar çatlasın diye ama tüp bebekte yumujrtalıkları donduruyorlar sonra olgunlaştırıp döllenmesini sağlıyorlar

Insallah canım

bende 6 aydır deniyoruz umarım rabbim yüzümüzü güldürür ya:) yalnış anlama geçenlerde nokta nokta kahve rengi bir akıntı tarzı damlalar vardı bildiğin nokta kadardı.

birde canım şöyle bir durum oldu yumurta akı kıvamında akıntım iki hafta boyunca srdü dedim aha yumurtluyorum 2 gn sürdü ve birdaki hafta tekrar aynı akıntı geldi 2 3 gün boyunca

aşılamada yumurtalıkalrın olgunlaşması için iğne yapıyorlar çatlasın diye ama tüp bebekte yumujrtalıkları donduruyorlar sonra olgunlaştırıp döllenmesini sağlıyorlar
aynen canım şimdi netten baktım bende.ozaman aşılamadan once tüp bebek daha garanti yani.aşılama olur olmaz diye eklemektense tp bebekte döllenmiş yumurta direk yerleşiyor.

bende 6 aydır deniyoruz umarım rabbim yüzümüzü güldürür ya:) yalnış anlama geçenlerde nokta nokta kahve rengi bir akıntı tarzı damlalar vardı bildiğin nokta kadardı.
canım yerleşme kanaması diyolar öle bişey olabilir belki çoğu bayandada oluyomuş sen morelini yüksek tut hayırlısını iste

aynen canım şimdi netten baktım bende.ozaman aşılamadan once tüp bebek daha garanti yani.aşılama olur olmaz diye eklemektense tp bebekte döllenmiş yumurta direk yerleşiyor.
aşılama yapmalarının nedeni hasta okadar maddiyat ödemesin belki tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalabilir dye işte tüp bebektede vücut kabul edeccekmi sıkıntılar var umarım sende isteyen tüm herkes kalır hemen

inşallah canım hepimize nasip etsin allahh.seninde günün geçmiş sanırım

birde canım şöyle bir durum oldu yumurta akı kıvamında akıntım iki hafta boyunca srdü dedim aha yumurtluyorum 2 gn sürdü ve birdaki hafta tekrar aynı akıntı geldi 2 3 gün boyunca
ben dr gitmiştim canım yumurtan çatlamak üzere bu hafta yı değerlendirin dedi bizde değerlendirdik ve ogün bugündür hem sancılarım geçmedi hemde akıntım geçmedi canım

bu ayda hamile kalmazsam soğan kürünü denicem hast gittiğimde doktor yumurtan var sıkıntı yok demişti o ay olmadı sonra başka hast gittim progesteeron estradiol tsh baktılar ademin 3. günü normaldi değeler kist felan var demedi br doktor var dedi visonne verdi kullandım psikolojim bozuldu 2 başka doktora gitrtim adetliyken dediler yok kist her bayanda her ay görülür adetle akar dedi:) şuanlık sıkıntı yok yumurtanda var ama 1 seneden önce test yapmıyoruz canım bekle dedi 2 doktorda aynısnı dedi

bekliyorum bakalım rabbim yüzümüzü güldürür inşallah :)rabbim kullarının dualarını geri çevirmezmiş er yada geç olur ya
inşallah canımgüzel rabbim siz isteyin yeter diyomuş bizde istiyoruz er yada geç bizimde yüzümüzü güldürür inşallah
kaç yaşındasınki canım sen resimdeki sensen küçük duruyosun

inşallah canımgüzel rabbim siz isteyin yeter diyomuş bizde istiyoruz er yada geç bizimde yüzümüzü güldürür inşallah
kaç yaşındasınki canım sen resimdeki sensen küçük duruyosun
evet canım resimdeki benim 21 daha 22 olacvağım 30 kasımda ve şöyle durum var eşimve eşiimn sülalesi nerdesyse temmuz doğumlu bu ay hamile kalırsam geleneği bozulmaacak ve doğum günü hediyesi gibi olacak:)

bende 1,5 ay önce dr gittimde ilk kist var demişti ve korkulucak gbe kalmanı engellicek bişey değil demişti bu ay bakalım adetinden sonra gitmezse ilaç vericem demişti bende bebek istedim için doğum kontrol hapı içmek istemiyodum soğan kürünü araştırdım yaptım ve onun üstüne gittim dr a yok gitmiş dedi ve yumurtan çatlamak üzere dedi işte bizde o haftayı değerlendirdik ve oyüzdede bu aydan çok ümitliyim canım soğan kürünü deneyip üzerine çok hamile kalan bayanlar var.

evet canım resimdeki benim 21 daha 22 olacvağım 30 kasımda ve şöyle durum var eşimve eşiimn sülalesi nerdesyse temmuz doğumlu bu ay hamile kalırsam geleneği bozulmaacak ve doğum günü hediyesi gibi olacak:)
inşallah olur ama olmazsa da bak geleneği bozan ilk kişi sen ve bebişin olucak butaraftan bak hep aynı ay nereye kadar yani dimi ayrıyetende daha yaşın çok genç gerçekten o yönden şanslısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…