Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

birde burada birinden gördüm doktor demiş onada ilişkiden sonra secdeye yatar gibi yat ama yanağın yastığa gelsin demiş:) ben adet olursam eğer br ayaklarımı kaldrcam diğernde secdeye yatar gibi yapcam umarım olur bu sefer:)

Merhabalar, ben de 6 haftalık hamileyim. 5 ay sonunda hamile kaldım. Benim adet öncesi hiç bir belirtim olmadı hamilelikle ilgili, hatta normal adet öncesi belirtilerim bile olmadı, beni de bu huylandırmıştı açıkçası :) adet günümden bir gün önce erken gebelik testiyle test yaptım negatif çıktı. Adet günümden bir gün sonra ise bhcg 341 çıktı. Yani adetinizden önceki testler negatifse bile hamile değilsiniz demek değil bu, umudunuzu kaybetmeyin. Adet günümden beri hala geçmeyen kasık ve karın ağrılarım var. Hatta bazen adet oldum zannedip kendimi kontrol ediyorum. Göğüslerim aşırı derecede şiştiler ve göğüs ağrısı acısı neymiş yeni anlıyorum, adet zamanındaki şişlikler hiçmiş, o kadar söyliyim. Kusmalarım başlamadı, ama sabah başlayıp yatana kadar geçmeyen bulantılarım var, alışmaya bastırmaya çalışıyorum elimden geldiğince..
Şimdi aklıma geldi. Adet olmadan önce baş dönmelerim başlamıştı hafiften. Hala da aynı şekilde devam ediyor. Sanki yumuşak zeminde yürüyormuşum gibi.. Ara ara, şiddetli olmayan baş dönmeleri. Hatta eşime de ya göz doktoruna ya da KBB'ye gitmek lazım, ya gözümde ya kulağımda bir şey var başım dönüyor demiştim :) meğer hamileymişim..
Benim belirtilerim durumum bu, en son muayenemde kalp atışını da gördüm artık içim rahat :) sizlere de yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Allah isteyen herkese dilediği zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
ben duyabilirmiyim acaba cuma randevum varda son adet tarihim 1 ekim benim yani cuma 5+2 olacağım

birde burada birinden gördüm doktor demiş onada ilişkiden sonra secdeye yatar gibi yat ama yanağın yastığa gelsin demiş:) ben adet olursam eğer br ayaklarımı kaldrcam diğernde secdeye yatar gibi yapcam umarım olur bu sefer:)
o olayı biliyorum yani afedersiniz ama arkadan ilişkiye girer pozisyonda yapmanız lazım o şekildede hamilelik riski yüksekmiş

ben yeni bugün öğrendim :) sanırım beklnn misafir gelcek mide bulantımla beraber karın ağrım var şiddetli ve gene idrarım geldi söylemesi ayıptır ama:KK43::KK43: wcye gidip gelmekten hasta olacağım diye tırsmıyor değilim yni:)

canım ben sağlık ocağında çalışıyorum danışma olarak doktora anlattım mevzuyu bekle haftayada aldırma ondan sonraki hafta aldır olsa bile haftaya değeri çok düşük olabilr yada yenide döllenme olmuş olab,ilr en azından 2 3 kere kan aldırma değerin yükselirse baya yüksek değerinde olsun dedi boşuna deldirme kendini dedi
saglık ocagında hamilelik testi yapılıyyor mu

ben yeni bugün öğrendim :) sanırım beklnn misafir gelcek mide bulantımla beraber karın ağrım var şiddetli ve gene idrarım geldi söylemesi ayıptır ama:KK43::KK43: wcye gidip gelmekten hasta olacağım diye tırsmıyor değilim yni:)
canım sen çok sık lavaboya gidiyosun bu normalmi bilemiyorumki sen idrar yollarını üşütmüş olmayasın :KK43:

her saglık ocagı yapıyor mu acaba sonuclar ne kadar surede cıkıyor bide hastanede yaptırmak istesek nereye basvurmamız gerekecek bilginiz var mı
canım sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor ama hastanelerde devletse kadın doğum doktoru istemesi gerek ama özelde danışmaya gebelikl testi yaptırcam demen yeterli yapıyorlar onlar daha erken çıkıyor aa hastaneden hastanaye değişiyor:) ayh çıkma saatim geldi çok mutlu oldum bugünğde adet olmadan geçerdim hadi hayırlısı:)

Merhabalar, ben de 6 haftalık hamileyim. 5 ay sonunda hamile kaldım. Benim adet öncesi hiç bir belirtim olmadı hamilelikle ilgili, hatta normal adet öncesi belirtilerim bile olmadı, beni de bu huylandırmıştı açıkçası :) adet günümden bir gün önce erken gebelik testiyle test yaptım negatif çıktı. Adet günümden bir gün sonra ise bhcg 341 çıktı. Yani adetinizden önceki testler negatifse bile hamile değilsiniz demek değil bu, umudunuzu kaybetmeyin. Adet günümden beri hala geçmeyen kasık ve karın ağrılarım var. Hatta bazen adet oldum zannedip kendimi kontrol ediyorum. Göğüslerim aşırı derecede şiştiler ve göğüs ağrısı acısı neymiş yeni anlıyorum, adet zamanındaki şişlikler hiçmiş, o kadar söyliyim. Kusmalarım başlamadı, ama sabah başlayıp yatana kadar geçmeyen bulantılarım var, alışmaya bastırmaya çalışıyorum elimden geldiğince..
Şimdi aklıma geldi. Adet olmadan önce baş dönmelerim başlamıştı hafiften. Hala da aynı şekilde devam ediyor. Sanki yumuşak zeminde yürüyormuşum gibi.. Ara ara, şiddetli olmayan baş dönmeleri. Hatta eşime de ya göz doktoruna ya da KBB'ye gitmek lazım, ya gözümde ya kulağımda bir şey var başım dönüyor demiştim :) meğer hamileymişim..
Benim belirtilerim durumum bu, en son muayenemde kalp atışını da gördüm artık içim rahat :) sizlere de yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Allah isteyen herkese dilediği zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
tamamen senın belırtılerının hepsini bende yasadım sukurler olsun kı bende dun kalp atısını duydum 6+3 um bende ınsan kalp atısını duyana kadar rahatlayamıyor cnm

sizce erken gebelik testi almalımıyım yoksa:) beklemelimiyim kendimi deldireceğim günü:)
canım inşallah hamilesindir ama lutfen kafanı o kadar takmamaya calış cunku adetın bundan da gecıkıyor olabılır ben 10 15 gun bıle olmadığımı bılıyorum acaba hamılemıyım dıye dusunerek lutfen takma kafanı hayırlısıyla rabbım nasıp ederse vardır bır kac gun bekle lutfen bu arada erken gebelık testı de hıkaye normal gebelık testı yap adetın gecınce varsa zaten sılık de olsa kendını bellı eder cnm

X