Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aynen canım yaptırma bnce şimdi benim kafa karıştı olduki hamile değilim :) ben adet görmezsemben bu ay yumurtlama yaşamıcam yani demi yaada düzensizleşiyor yani:)

amin canım ya inşallah belirtilerin neydi bizide aydınlatsan
cnm işte dediğim gibi kasık ağrım oldu sanki her an adet olacakmışım gibi. beyaz akıntım oldu biraz. gögüslerim dolgunlaştı. bide dediğim gibi afedersiniz ama idrar rengim koyulaştı sanki içinde tortular var gibi birde keskin kötü kokuyordu. adetten bir gün önce idrar testi yaptım cok silik ikinci cizgi cıktı adet günümde kan verdim değer 52 oldu hamile cıktım yani doktora gittim kese görünmesi için erken dedi bu cuma gidicem işte bende keseyi görürüz inc

inş görürsün benimde kerskin kokuyor bazende koyu oluyor sol kasığım ağrıyor ve sık idrara çıkıyrom bak 10 dak önce grdm gene geldi kabızlık gibi oluyor karnımda gaz var sanki kasıklarıma bazen ağrı giriyor midem bulanıyor gibi oluyor geri kaçıyor başım çatlıyor başım dönüyr mişde bulantı oluyr bu sabahta belim okadr ağrdiki omzma kadr vurdu sonra düzeldi arada kıbırdadıtça ağrıyor

inş görürsün benimde kerskin kokuyor bazende koyu oluyor sol kasığım ağrıyor ve sık idrara çıkıyrom bak 10 dak önce grdm gene geldi kabızlık gibi oluyor karnımda gaz var sanki kasıklarıma bazen ağrı giriyor midem bulanıyor gibi oluyor geri kaçıyor başım çatlıyor başım dönüyr mişde bulantı oluyr bu sabahta belim okadr ağrdiki omzma kadr vurdu sonra düzeldi arada kıbırdadıtça ağrıyor
cnm yanlış anlamada birazda bazı şeyler psikolojik oluyor. ama gaz olayı bende felaket sanki karnım 4 aylıkmışım gibi şiş. belirtilerinin bir coğu hamilelik belirtisi inş hamilesindir ama dediğim gibi bizler kendimizi cok dinliyoruz istediğimiz için cok kaptırıyoruz ben öyle oluryorum açıkcası

cnm işte dediğim gibi kasık ağrım oldu sanki her an adet olacakmışım gibi. beyaz akıntım oldu biraz. gögüslerim dolgunlaştı. bide dediğim gibi afedersiniz ama idrar rengim koyulaştı sanki içinde tortular var gibi birde keskin kötü kokuyordu. adetten bir gün önce idrar testi yaptım cok silik ikinci cizgi cıktı adet günümde kan verdim değer 52 oldu hamile cıktım yani doktora gittim kese görünmesi için erken dedi bu cuma gidicem işte bende keseyi görürüz inc
inşallah hayırlısıyla keseyide görürsün canım benimde idrarım sarı farketmiştim halada öle gidiyo gene ümitlendirdim kendimi kapıldım inşllah üzülmem:KK43:

cnm yanlış anlamada birazda bazı şeyler psikolojik oluyor. ama gaz olayı bende felaket sanki karnım 4 aylıkmışım gibi şiş. belirtilerinin bir coğu hamilelik belirtisi inş hamilesindir ama dediğim gibi bizler kendimizi cok dinliyoruz istediğimiz için cok kaptırıyoruz ben öyle oluryorum açıkcası
işte bende öylediyrum hamile değilim hamile hissetmiyorum kendimi tabi rabbim bilir beta hcg 0.81 çıktı bekle dediler p.tesi gitcem umarım geç döllenmedir umarım adet olmam

işte bende öylediyrum hamile değilim hamile hissetmiyorum kendimi tabi rabbim bilir beta hcg 0.81 çıktı bekle dediler p.tesi gitcem umarım geç döllenmedir umarım adet olmam
evet sonuca göre kesinlikle hamile değilsin ama şöyle söyleyim ben ilk kızımda kan yaptırdım adetten 2 gün önce hamile cıkmıdım adet 2 gün geçti yaptırdım sonucum 157 idi hamileydim yani aşırı erken seninki

bende bekliyorum bakalım p.tesiyi ilk kez böyle oluyorum ya psikolojik ya sıkıntıdan yada geç döllenme umudum geç döllenmeden yana bakalım inş olur boşuna demiyorlarmışi 10 gün geçmeden gelmeyşin dye:) umudumu yitirmiyorum hamileyimde diyemiyorum ama umarımki bu belirtiler hamileliktendir

öyle yapcam gitcem bakalım sebebi neymiş yada adet olursam yumurtlamaya yakın gderm yumurtalıklarım olgunlaşmışmı yumurtlama olcamı dye:)

Merhabalar, ben de 6 haftalık hamileyim. 5 ay sonunda hamile kaldım. Benim adet öncesi hiç bir belirtim olmadı hamilelikle ilgili, hatta normal adet öncesi belirtilerim bile olmadı, beni de bu huylandırmıştı açıkçası :) adet günümden bir gün önce erken gebelik testiyle test yaptım negatif çıktı. Adet günümden bir gün sonra ise bhcg 341 çıktı. Yani adetinizden önceki testler negatifse bile hamile değilsiniz demek değil bu, umudunuzu kaybetmeyin. Adet günümden beri hala geçmeyen kasık ve karın ağrılarım var. Hatta bazen adet oldum zannedip kendimi kontrol ediyorum. Göğüslerim aşırı derecede şiştiler ve göğüs ağrısı acısı neymiş yeni anlıyorum, adet zamanındaki şişlikler hiçmiş, o kadar söyliyim. Kusmalarım başlamadı, ama sabah başlayıp yatana kadar geçmeyen bulantılarım var, alışmaya bastırmaya çalışıyorum elimden geldiğince..
Şimdi aklıma geldi. Adet olmadan önce baş dönmelerim başlamıştı hafiften. Hala da aynı şekilde devam ediyor. Sanki yumuşak zeminde yürüyormuşum gibi.. Ara ara, şiddetli olmayan baş dönmeleri. Hatta eşime de ya göz doktoruna ya da KBB'ye gitmek lazım, ya gözümde ya kulağımda bir şey var başım dönüyor demiştim :) meğer hamileymişim..
Benim belirtilerim durumum bu, en son muayenemde kalp atışını da gördüm artık içim rahat :) sizlere de yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Allah isteyen herkese dilediği zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

canım ben sağlık ocağında çalışıyorum danışma olarak doktora anlattım mevzuyu bekle haftayada aldırma ondan sonraki hafta aldır olsa bile haftaya değeri çok düşük olabilr yada yenide döllenme olmuş olab,ilr en azından 2 3 kere kan aldırma değerin yükselirse baya yüksek değerinde olsun dedi boşuna deldirme kendini dedi

X