inşallah canımgüzel rabbim siz isteyin yeter diyomuş bizde istiyoruz er yada geç bizimde yüzümüzü güldürür inşallah
kaç yaşındasınki canım sen resimdeki sensen küçük duruyosun[/QUOTE
bu ayda hamile kalmazsam soğan kürünü denicem hast gittiğimde doktor yumurtan var sıkıntı yok demişti o ay olmadı sonra başka hast gittim progesteeron estradiol tsh baktılar ademin 3. günü normaldi değeler kist felan var demedi br doktor var dedi visonne verdi kullandım psikolojim bozuldu 2 başka doktora gitrtim adetliyken dediler yok kist her bayanda her ay görülür adetle akar dedi:) şuanlık sıkıntı yok yumurtanda var ama 1 seneden önce test yapmıyoruz canım bekle dedi 2 doktorda aynısnı dedi
bende 1,5 ay önce dr gittimde ilk kist var demişti ve korkulucak gbe kalmanı engellicek bişey değil demişti bu ay bakalım adetinden sonra gitmezse ilaç vericem demişti bende bebek istedim için doğum kontrol hapı içmek istemiyodum soğan kürünü araştırdım yaptım ve onun üstüne gittim dr a yok gitmiş dedi ve yumurtan çatlamak üzere dedi işte bizde o haftayı değerlendirdik ve oyüzdede bu aydan çok ümitliyim canım soğan kürünü deneyip üzerine çok hamile kalan bayanlar var.