Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya midem bulanıyor sanki ama istifra edemiyorum bu sabah bel ağrsından zor kalktım başım çok ağrıyor bazenbaşımdönüyor gibi eşimde hamilesin diyor kaynanamda bekle ama değilsende arkandayım diyor yanınındayım diyor çok taktığımı biliyor üzüyorum kendimi elimde değil ya napmalıyım sizce

canım kanda baktırdım beta hcg 0.81di geç döllenme olabilirmi 10 günü taammlamalımıyım sizce:Ç( yoksa kd gitmelimiyim
Canım bence bıraz daha bekleyıp testı tekrarala derım. Suan kı oran dusuk gıbı bır kac gun sonra yaptırıp artrıs var mı dıye baktır derım. Artarsa bebıs gelıyor demektır :)

herkese merhaba kızlarr. bir yılı geçti korunmuyoruz doktor üç ay daha bekleyin dedi.geçen ay hsg çekildim çünkü ihtimal olabilir dedi üç ay bekleyelim dedi olmazsa aşılama yaparız dedi.vee bata 9 gün var allahım gün geçtikçe aklıa daha çok takıyorum her seferinde memişlerimi mıncıklıyorum varsa ne zaman çıkar sizcee

Canım bence bıraz daha bekleyıp testı tekrarala derım. Suan kı oran dusuk gıbı bır kac gun sonra yaptırıp artrıs var mı dıye baktır derım. Artarsa bebıs gelıyor demektır :)
öyle yapmalıyım demi:) 2ay öncemi ne 5 adece 5 çıkmıştı ama adet oldum onun neden yükseldiğinide çözememiştim bakalım p.tesi kan vereceğim ne olacak rabbim hayırlısını nasip etsin umarımki gönlümden geçeni verir hamileyimdir

:) neden doktorun dırek asılamaya gectı once yumurta takıbı yumurta catlatma vs... tedavılerı denemedı cabım bılgın var mı

Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ilk kan testim 18 çıktı kanama başlayınca 5 e düştü benimde düşük yapınca o da düşmüş yani beta değeri eğer ilaç kullanılmamışsa gebelik dışında yükselmezmiş

Evet bır kac gun sonra tekrar test yap. Canım ınan ne hıssettıgını o kadar yurekten anlıyorum kı. Cevremdekı herkez kafana takma dese de bu kolay olmuyor. Yasadıklarımızı bız bılırz.

:) neden doktorun dırek asılamaya gectı once yumurta takıbı yumurta catlatma vs... tedavılerı denemedı cabım bılgın var mı
canım yumurtlamamda hiç bir sorun yok şükür..eşimin ileri hızlı sprem sayısı biraz düşük ama doktor bu değerlerle olmama ihtimali çok az dedi o yüzden yumurtlama takibine gerek yok diye

kan testini nezaman yaptırdın canım
dün yaptırdım canım hemşire haftaya gel dedi üzülme geç döllenme olmuş olabilir dedi oda nekadr istediğimi biliyor ve idrar yolları enfeksiyonundan neler çektiğimi bir ben bilirim birde allah yataklık oldum ilaç kullanmadım artık folik asit decavit bile kullanıyorum ara ara sağ kasığıma ve sol kasığıma hançer gibi birşey saplanıyor sanki devamlıda akıntım var

canım yumurtlamamda hiç bir sorun yok şükür..eşimin ileri hızlı sprem sayısı biraz düşük ama doktor bu değerlerle olmama ihtimali çok az dedi o yüzden yumurtlama takibine gerek yok diye
Hııım benımde asılama hakkında hıc bır bılgım yok sende arastırmalarını paylasırsan cok sevınırım :) nedense asılamadan korkuyorum sankı tup bebek gıbı gelıyor. Benım adetlerım duzensız oldugundan ne zaman yumurtladıgımı bılmıyordum takıp edılıyor. Bu ay 26 da ıgne oldum. Hamıle kalmazsam rahım fılmı ıstedı doktorm

inş olur seninde bu ay canım..walla aşılama ile ilgili pek bir bilgim yok açıkçası doktora söyledim üç aydan sonra onu konuşalım dedi.internetten baktığım kadarı ile biliyorum yumurtalar ve spremler toplanıyor dışarıda döllendikten sonra rahime yerleşiyor.tüp bebekten ne farkı var onu bende bilmiyorum ama olsun allah nasip etsinde böyle olmuş böyle ona bakmam tüp bebek olsun yine bebişim olsun allahım inş.o günlere kalmadan hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…