Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Selalar yaa hamileyken adet olunurmu....

TE="Bebiskoo37, post: 43347170, member: 714397"]Lutfen biri yardimci olsun[/QUOTE]
Cok nadir oluyor canim.hayir olsun.hamid belirtilerin mi var .

Merhaba ben aranıza yeni katıldım hastalığına 6 gün var kan testi 0,14 çıktı sizce yükselir mi uzun zamandır göğüs hassasiyeti var sizce daha erken mi yaptirmisim
mrb canım öncelikle hoşgeldin beta hetecenın 5 in üstünde cıkması gerekıyor kı artar dıyelım adetın gecsın bırdahah kan testi yaptır ıstersen

Merhaba bayanlarr gecikmede 5. gündeyim dün dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı güne buruk ve üzgün başladım ama umudumu kaybetmiyorum :110::KK42:

BENİM ADETİMİN 21. GÜNÜ PROGESTERONUM 8.75 ÇIKTI POLİKİSTİKOVERDİM KÜÇÜLMÜŞ YOK DENECEK KADAR
DR ÇOK GÜZEL DEDİ ULTRASYONLADA BAKTI 3-4 GÜN SONRA BAK YUMURTAN ÇATLAMIŞ BU CATLAYAN YUMURTA DİYE ULTRASYONDAN BANA DA GÖSTERDİ PROGESTERON TESTİ YAPTIRDIĞIN SIRALAR İLİŞKİYE GİRDİYSENIZ TUTMUS OLMA IHTIMALİ ÇOK YUKSEK DEDİ 26.10.2015 TARİHİNDE BAKTIRMISTIM PROGESTERONA BU AYKİ ADETİM 06.11.2015 TARİHİNDE OLMASI LAZIM YANI BILEMEDİM DAHA VAR OLDUYSA BILE DR DEDİĞİ GİBİ O TESTİ YAPTIRDIĞIM SIRALAR DAHA BİR HAFTA OLDU ADETİME 2-3 GÜN VAR BİLEMEDİM :KK43::KK43:
SİZCEEEEE DR GÖRMÜŞMÜDÜR BİŞE YADA İHTİMAL DAHILINDE Mİ KONUSMUSTUR

Günaydın kızlar aranıza yenıı katıldım 5 aylık evliyim bu ay adettim bittikten sonra 2 gün arayla korunmasız ilişkiye devam ettik BAT 8 kasım 2 gün öncede kahverengi pembemsi lekenlenmem oldu sonra gecti cok heyecanlıyım inşallah hamile kalmışımdır :KK17:

Merhana kizlar. Size birsey daniscaktim. Arkadasim icin. Dun iki testte silik cikti. 4 gum gecikmisti adeti. Gece kan verdiler degeri 120.54 cikti. Daha beklemesini soylediler erkenmis muane icin. Kesin degil dediler. Sizce hamilemi. Bana hamile geliyor ama o inananmiiyor :) daha oncede degeri 30 cikip kimyasal yasamisti. Oyuzden korkuuor

Merhana kizlar. Size birsey daniscaktim. Arkadasim icin. Dun iki testte silik cikti. 4 gum gecikmisti adeti. Gece kan verdiler degeri 120.54 cikti. Daha beklemesini soylediler erkenmis muane icin. Kesin degil dediler. Sizce hamilemi. Bana hamile geliyor ama o inananmiiyor :) daha oncede degeri 30 cikip kimyasal yasamisti. Oyuzden korkuuor
HAMİLE CNM HAMİLE

X