http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/vucut-isisi-takibinin-bbt-esaslari.151173/ burayı oku canımm..Cnm ölçüm. Smdi 37.3 ckti sence nasl
Evet güzel bir program bende aynını kullanıyorumKızlar ovulasyon tarihi için telefonunuza takvimin diye bi program var onu indirim ben bu ay ona göre hareket edicem gercekten süper bi uygulama arkadaşıma onu kullandı geçen at şimdi hamile darısı basimiza
Ozaman ihtimal yüksek desenearkadaşlar bana acil yardım kafam cok karısık adetime bır gun kala idrar testi yaptım anında ıkı cızgı cıktı bırısı sılıktı ama sonra dayanamadım aksam uzeri prodıktor erken gebelık testı yaptım o da negatif cıktı j-hıc cızgı yoktu sonra ertesı gun oldu adetşmde tık yok sabah bır daha yaptım negatifti fakat dayanamayıp aksama testi atarken bır de baktım kı benım test belırgın duzeyde pozitif olmus ben de de dune kadar gebelık belırtılerı vardı goguste dolgunluk hassasıyet renk degısımı kasıklarıma gıren ınce batma hıssı fakat adetımı ıkı gun gectı suanda sancım olurdu hep sanacım da yok ama sankı oldum olcak gıbıyım
bana ne oluyor lutfen yardım
Hayirlisi olsun canim insaAllah degerlerin yukselir :)Canım kasiklarim da dolgunlik var gibi kasık batmam gogus lerim sisti uclari szliyo ışte iki gün var adetime kan sonucu çok yüksek çıkmadı adet gectijten sonra bidaha gidicem bakalım
Arkadaşlar meraba Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum bir türlü yazamıyordum. Ama bu aay farklı seyler olunca yazmaya karar verdm yardımınıza ihtiyacım var.Bu ayın 20'sinde adet olmam gerekiyordu olmadım. Adetim 2 gün geçtikten sonra kocamla ilişkiden sonra kan geldi dedim adet oldum ama devamı gelmedı bende suphelendım. Ertesi gun aynı sekılde ılıskıden snra gene kan geldi ama devamı gelmedı daha da kan falan gelmedi bende acaba bebıs mı var ne kanaması bu dıye test yaptım . 3-4 sefer idrar testi yaptım fakat sonuc hep negatif ayın 24 ünde kan testi yaptırdım onun sonucuda negatif fakat hala adet olmadım. ve kasıklarımda ağrı belımde agrı var,aksamları baş ağrım oluyor. akıntım da fazlasıyla var. oturuyorum heh dıyorum adet oldum bır bakıyorum akıntı gelmıs cok fazla gelmeye basladı. hıc boyle olmamıstım acaba hamılemıyım ? Yada hamile olma iihtimalım varmıdır ?
Kan testi yaptırsam tekrar kesn sonuc cıkarmı biraz daha beklemelimiiyimmmm ???
Insallah bende en kisa zamanda gorur ve duyarim o minnavik kalbi hamgi hastanete gidyorsun cnm birde varsa ultrason resmini atarmisin
Bende senin gibiyim aynı şekilde aşırı bilgim elbette yok ama son 1 haftadır Google de taramadık sayfa kalmadıİnşallah Cnım ama ne bileyim ilk defa böyle olunca cokta istediğimiz için bebiş çok ümitlendim bir an once ögrenmek istiyorum o duyguyu ılk defa yasayacagım olursa ... Bide biraz bu konularda pek bilgi sahibi degılım sormak rahatlamak istiyorum ne yapmalıyım bılmıyorum bırınin yol gostermesı lazım acıkcası
İnşallah basta biz olmak uzere Allahım butun ısteyenlere verir
Senin Kaç gün geçti adetinin üzerinden ? test ne zaman yapacaksın ?Bende senin gibiyim aynı şekilde aşırı bilgim elbette yok ama son 1 haftadır Google de taramadık sayfa kalmadı
Belirtilerim çok fazla göğüs uçlarım ağrıyor akıntım var halsizim duygusallık durmadan ağlıyorum
Baş ağrısı ve bel ağrısı bunlar hepsi hamilelik belirtisi olabilirmiş
Bende çok umutlandım bu sefer Allaha dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden
Ben dün bi tane yaptım geçen hafta cuma yine bitane yaptım ama şimdi artık bıraktım en az 1 hafta beklicem daha sonra tekrar test yapacağım ve tabiki bu arada adet olmazsamSenin Kaç gün geçti adetinin üzerinden ? test ne zaman yapacaksın ?
İnşallah kasım ayı bize ugurlu gelir canım ya inşallah hayırlı haberlerini bekliyorummBen dün bi tane yaptım geçen hafta cuma yine bitane yaptım ama şimdi artık bıraktım en az 1 hafta beklicem daha sonra tekrar test yapacağım ve tabiki bu arada adet olmazsam
Bende ankaradayim ya ondan sordum cnm muayene ye ne kadar oduyorsun dogumuda ayni doktor mu yaptiricak canim dogum fiyati falan aldinmi cok soru sordum kusura bakmaAnkarada özel bir muayenehane.
Bir hevesle bekleyen herkese nasip etsin Allahımİnşallah kasım ayı bize ugurlu gelir canım ya inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumm
Haklısın canım ama işte 7 - 8 aydır beklıyorum bu anı o yuzden bu kadar sabırsızımBir hevesle bekleyen herkese nasip etsin Allahım
Adetim gelmediği sürece bir umut var demektir yani sık test yapmak değiştirmez canım kendini kasma rahat rahat bekle.sende
Cnm bnm zaten. Bugünde sayarsak 3 gun gecms olcak yani peki bunu her gun mü olcmem grkiyoÇok iyi.. takip et düşüş gözlersen adet gelio demektir. günün geçmişmiydi senin..
sagol cnm bnm inşşş bizede basip olurrrKızlar Merhaba uzun bir aradan sonra geldim :) bugün kalp atıslarini duyduk çok heycanlandim rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı :)
İNŞALLAH CANIM BEN DE İSTİU-YORUM HAYIRLISI ILE AMA UMITLERİM YIKILICAK GALIBA ADETİM GALİBA İNCEDEN İNCEYE SIZISINI HISETTIRIYO ACABA HAMILEYKEN DE BAY-TMA HISSINDEN ZIYADE SANCI DA OLUYO MU KI ADETLE KARISTIRILACAK SEKILDE CANMOzaman ihtimal yüksek desene
Ayyy inş hamişsindir canım
Ewet düşüş olursa adet olacaksın demektir.Cnm bnm zaten. Bugünde sayarsak 3 gun gecms olcak yani peki bunu her gun mü olcmem grkiyo