İnşallah hamilesindr cnm belli grciO FOTO COK KOYU HALI O KADAR KOYU DEGILDI BEKLEYİNCE KOYULAŞMIŞ ESKI FOTOSUNU BULUNCA TEKRAR ATARIM
bu silik fln değil bayağı bayağı belli yani..BUNUN BI TON DAHA ACIGI AMA BU SEKILDE DĞİLDİ İKİ GÜN GEÇİNCE KOYULAŞTI
Normal cnm gec dollenme olabilirİyi aksamlar kizlar moralim cok bozuk pazar gunu hamile oldugumu ogrendim beta 206 cikmisti dun doktor tekrar yapti 149 cikti ama rahim kalinlasmis falan dedi bugun baska dokt. Gttim oda rahim guel gorunuo ama kese hebuz gorubmuo dedi cuma tekrar tahlil yapcam 5. Haftayi gectim halen kese gorubmemesi normalmi benim durumumda olan varmi
Canm ben yükledmde nasl kullancaqımı pek anlamadm yazdm adet tarihlerimi fln ama bilemedm nasl kullanılıyoKızlar ovulasyon tarihi için telefonunuza takvimin diye bi program var onu indirim ben bu ay ona göre hareket edicem gercekten süper bi uygulama arkadaşıma onu kullandı geçen at şimdi hamile darısı basimiza
Cnm nasilsin bebegi gordunmuTestlerin fotosunu yolla da bakalım
Pardon üstteki yazıyı okurken yapıştır yapmışım o yazı benm deqlKızlar benimki anlamsız konuyla alakasız bi dert olcak ama şuan sinirden başım aqrıyo o yüzden yazmak sizinle paylaşmak akıl almak istiyorm burda kimsem yok çünkü anlatcak dertleşcek annemede üzülüyo diye anlatmak istemiyorm.
Ben evleneli 6 ay oldu ve ben bir
Canm ben yükledmde nasl kullancaqımı pek anlamadm yazdm adet tarihlerimi fln ama bilemedm nasl kullanılıyo
Kizlar yaptım test negatif çıktı
Kızlar benimki anlamsız konuyla alakasız bi dert olcak ama şuan sinirden başım aqrıyo o yüzden yazmak sizinle paylaşmak akıl almak istiyorm burda kimsem yok çünkü anlatcak dertleşcek annemede üzülüyo diye anlatmak istemiyorm.
Ben evleneli 6 ay oldu ve ben bir
Canm ben yükledmde nasl kullancaqımı pek anlamadm yazdm adet tarihlerimi fln ama bilemedm nasl kullanılıyo
Yok cnm o yanlışlık olmuş başka bi forumda okurken kopyalamışm demekki yanlşlkla yapıştr yapmışmCankm ben derdin ne anlamadim yarim olmus :)))
Aynn oyle var umudum hala cnm.dun gece atesim vardi biraz eşim fark etti.ve belim ck kotu agriyo ya.Canım oncelikle hayirlisi ne ise olsun ama daha adette olmadun o yuzden umut var demektir suanda belirtin varmi hic
Ben doger forumlardada okuyorum idrar Testinde kadin 1 hafta boyunca negatifi gordu sonra pozitif cikti yani belko gec dollenmedir.. Bende eger hamissem cok pis belirtilerim var :)))) hay Allahim yaa kendimi inanilmaz dinliyorum :),dunden beri dizim agriyor ama menuskusumde var ama uzun zamandir agrimazdi,bel agrim hala var afedersin idrarimi yapinca peceteye baktigimda azcik sarı akntı goruyorum goguslerim sizlanmaya basladı yine buyudude ay birde ben bir haftadir inanilmaz ruya goruyorum yani gozumu aciyorum kapatiyorum baska ruya baska ruya inan anlatamam.. Bide cok uyuyorum simdi kalktm normalde 8.30 da ayaktayim.. Ya reelde hamisim yada psikolojik ....Aynn oyle var umudum hala cnm.dun gece atesim vardi biraz eşim fark etti.ve belim ck kotu agriyo ya.
ateşölçerle ateşini ölçesene canımm.. 37 ve yukarısı ise hamilalik ihtimali var diyorlar düşerse değilmişsin..Aynn oyle var umudum hala cnm.dun gece atesim vardi biraz eşim fark etti.ve belim ck kotu agriyo ya.
Insallah cnm :) hamissindir. Bn bu yuzden yaptm testi bugün çünkü kndimi dinliyorum yani smdi umudum var ama sadece tamm ya negatif ckti psikolojikms hani bnlar diyorum.kndi kendime.bn istedim rabbimden verirse yuceligidr. Vermesse imtihanimdr. Kendini dinlme bu kadar cok üzülürsün snra. Eger negatif ckarsa cnm baska ugraslar bul kendine ya ...hakkimizda hayrlisi nese onu versin rabbimBen doger forumlardada okuyorum idrar Testinde kadin 1 hafta boyunca negatifi gordu sonra pozitif cikti yani belko gec dollenmedir.. Bende eger hamissem cok pis belirtilerim var :)))) hay Allahim yaa kendimi inanilmaz dinliyorum :),dunden beri dizim agriyor ama menuskusumde var ama uzun zamandir agrimazdi,bel agrim hala var afedersin idrarimi yapinca peceteye baktigimda azcik sarı akntı goruyorum goguslerim sizlanmaya basladı yine buyudude ay birde ben bir haftadir inanilmaz ruya goruyorum yani gozumu aciyorum kapatiyorum baska ruya baska ruya inan anlatamam.. Bide cok uyuyorum simdi kalktm normalde 8.30 da ayaktayim.. Ya reelde hamisim yada psikolojik ....
Dün gece oldu sadece hni onemsemedm bugün de olrsa ölçerim cnm.ateşölçerle ateşini ölçesene canımm.. 37 ve yukarısı ise hamilalik ihtimali var diyorlar düşerse değilmişsin..
Ayrica rabbim rüyalarıni bosa ckarmasn.oda psikolojik olabliyomus çünkü gece gündüz düşünüyorsun dgal olarak rüyalarına griyr.Ben doger forumlardada okuyorum idrar Testinde kadin 1 hafta boyunca negatifi gordu sonra pozitif cikti yani belko gec dollenmedir.. Bende eger hamissem cok pis belirtilerim var :)))) hay Allahim yaa kendimi inanilmaz dinliyorum :),dunden beri dizim agriyor ama menuskusumde var ama uzun zamandir agrimazdi,bel agrim hala var afedersin idrarimi yapinca peceteye baktigimda azcik sarı akntı goruyorum goguslerim sizlanmaya basladı yine buyudude ay birde ben bir haftadir inanilmaz ruya goruyorum yani gozumu aciyorum kapatiyorum baska ruya baska ruya inan anlatamam.. Bide cok uyuyorum simdi kalktm normalde 8.30 da ayaktayim.. Ya reelde hamisim yada psikolojik ....
Hyr ya yumurtlama döneminde vucut ısısı yükseliomuş 1 derece falan adet zamanına kadar yuksek dewam ediomuş..eğer düşerse adet olacağın anlamına geliyormuş..Dün gece oldu sadece hni onemsemedm bugün de olrsa ölçerim cnm.
Ben doger forumlardada okuyorum idrar Testinde kadin 1 hafta boyunca negatifi gordu sonra pozitif cikti yani belko gec dollenmedir.. Bende eger hamissem cok pis belirtilerim var :)))) hay Allahim yaa kendimi inanilmaz dinliyorum :),dunden beri dizim agriyor ama menuskusumde var ama uzun zamandir agrimazdi,bel agrim hala var afedersin idrarimi yapinca peceteye baktigimda azcik sarı akntı goruyorum goguslerim sizlanmaya basladı yine buyudude ay birde ben bir haftadir inanilmaz ruya goruyorum yani gozumu aciyorum kapatiyorum baska ruya baska ruya inan anlatamam.. Bide cok uyuyorum simdi kalktm normalde 8.30 da ayaktayim.. Ya reelde hamisim yada psikolojik ....
Pardon üstteki yazıyı okurken yapıştır yapmışım o yazı benm deql