Cnm inşallah hayırlısı olur benmki dün kanda yoktu çok hevesim kırıldıYarn yapicam.evet cnm iki gün gecti.psikolojik hamilelikde varms hani korkuyorum bi kere yasadm bnu bn. Yarn yapaym icim rahat etsin.
Amin insallah ne kani bn anlmadm . senin adet 3 gun mü oldu geceliCnm inşallah hayırlısı olur benmki dün kanda yoktu çok hevesim kırıldı
Adet gunu normal,2. Gunu erkwn gwbelik testi olmak uzere 2 testimde negatif cikti oyuzden 10 gun dolmadan bidaha test yapmicamEeeee test yapmadın mı hala
Bende psikolojik hamilelikten korkuyorum 3-4 kere yasamisligim var inanilmaz birsey .. Bu seferde oyle degil insaAllah....Yarn yapicam.evet cnm iki gün gecti.psikolojik hamilelikde varms hani korkuyorum bi kere yasadm bnu bn. Yarn yapaym icim rahat etsin.
Hadi inşallah ya dayanabilecekmisin 10 gün :-DAdet gunu normal,2. Gunu erkwn gwbelik testi olmak uzere 2 testimde negatif cikti oyuzden 10 gun dolmadan bidaha test yapmicam
:)) kesik kararlıyım insaAllah c.tesi suan baya baya adet agrisida yasiyorum.. Ayy insaAllah sen yarin pozitifi gorursunYarn sende yap kız
Ayy o nasıl birşey Bende mi yoksa psikolojik hamileyim çünkü test negatif çıkmasına rağmen kendimi çok kaptırdımBende psikolojik hamilelikten korkuyorum 3-4 kere yasamisligim var inanilmaz birsey .. Bu seferde oyle degil insaAllah....
Kismetse c.tesi 8. Gun belki ozaman yaparim yada pazar ay bilmiyorum ama c.tesi yapanilirim kismetse :)Hadi inşallah ya dayanabilecekmisin 10 gün :-D
Artık bekleyip görcez :)Hic bi fkrim yk cnm bnmde agrili olr adetim ve bi gün oncesinden baslar agrimya karnim.iki günüm gecti arada karnm agriyo ama kasık agrim 4-5 gündür var
Hadi inşallah olumlu sonuç alırsın :)Kismetse c.tesi 8. Gun belki ozaman yaparim yada pazar ay bilmiyorum ama c.tesi yapanilirim kismetse :)
İste yanlıs aslında kapılmamak lazım.. Ben yumurtanın kokusundan kusuyordum masalardan kaldırtıyordum karnimi oksuyordum neler neler ya dusun adetimi 15-20 gun geciktirdim bu nedenle kapılma o yuzden hayirlisi herseyinAyy o nasıl birşey Bende mi yoksa psikolojik hamileyim çünkü test negatif çıkmasına rağmen kendimi çok kaptırdım
Adet ağrısı her zaman ki gibi mi yoksa şiddeti daha mi az benim de öyle de :):)) kesik kararlıyım insaAllah c.tesi suan baya baya adet agrisida yasiyorum.. Ayy insaAllah sen yarin pozitifi gorursun
Bu ay 27 oldum. 2 yıl 4 ay dır evliyim. 1.5 senedir de deniyoruzHadi inşallah olumlu sonuç alırsın :)
Ne zamandır bebek istiyorsun? Ve yasin kaç tatlım?
Ben normalde adet agrisini senede 1-2 kez cekerim o yuzden herzamanki diyemiyorum ama kesik kesik genelde iki buklum oturunca.. Sende durjmlar nasilAdet ağrısı her zaman ki gibi mi yoksa şiddeti daha mi az benim de öyle de :)
Ben her ay felaket bi şancı cekiyorum bi hafta öncesinden başlıyo simdi adetin 4 gün geçti ara ara şancı giriyordu sol kaşığına simdi de adet ağrısı ama az uyuşma gibi adet de olmuyo kaldım aradaBen normalde adet agrisini senede 1-2 kez cekerim o yuzden herzamanki diyemiyorum ama kesik kesik genelde iki buklum oturunca.. Sende durjmlar nasil
İste yanlıs aslında kapılmamak lazım.. Ben yumurtanın kokusundan kusuyordum masalardan kaldırtıyordum karnimi oksuyordum neler neler ya dusun adetimi 15-20 gun geciktirdim bu nedenle kapılma o yuzden hayirlisi herseyin
Kızlar ovulasyon testini alsam nasl kullancm ne işe yarıyo beni bi bilqilendirir misinz rica etsm ben daha yeni evli olduqum için pek bi bilqim yok şimdiden teşekkürler
Bence test yap adetin gecmisBen her ay felaket bi şancı cekiyorum bi hafta öncesinden başlıyo simdi adetin 4 gün geçti ara ara şancı giriyordu sol kaşığına simdi de adet ağrısı ama az uyuşma gibi adet de olmuyo kaldım arada