- 9 Aralık 2014
- 34
- 11
ovulasyon testinden haberim yok nasil bisry bilmiyorum.pink pad adet gunlerini yaziyrsun iliski gunlerini belirliyor birde nezaman adet olacagicini gosteriyor.tabi iliski durumlarini kendine gore artir.ing.ama basit cabuk kavrayabilecegin anliyacagin durumdacanım pink pad türkçe bi uygulama mı?
Pink pad telefona indirilien surekli yaninda kontro edebilecegin bi uygulama diye rahatca kullaniyorumcanım pink pad türkçe bi uygulama mı?
Merhaba kızlar
Bende bi yorum almak istiyorum
Benim durumum şöyle :
Doktorlara göre benim tüplerin ıkiside kapalı ama ben ümidimi kesmiyorum Allahım dan.
Ve benim adetim kanamam 11 gün önce gelmesi gerekiyordu
Kasık ağrılarım var günlerdir sabah uyanınca mide bulantısı ve ilerleyen saatlerde geçiyor
Kendime mi öyle geliyor bilmiyorum ama çok alıngan ve herşeye ağlar durumdayım.
Test yaptım geçen hafta cuma günü negatif çıktı ve bugün tekrar yapmayı düşünüyorum
sizce doktorun dediklerine rağmen hamile olabilir miyim ?
Eşim şuan testi almış ve getiriyor umarım olumlu sonuç alırızBence sen en kısa zamanda test yap canım :)
Haberlerini bekliyorz cnmEşim şuan testi almış ve getiriyor umarım olumlu sonuç alırız
Cevabın içi çok tsk ederim
İnşallah olumlu sonuç çıkar.. Rabbim istedimi herşey olur..Eşim şuan testi almış ve getiriyor umarım olumlu sonuç alırız
Pardon idrar olacaktı :)iftar testi nedir?
Kac gun gecmisti adetin belirti varmi hicEşim şuan testi almış ve getiriyor umarım olumlu sonuç alırız
İnşallah olumlu sonuç çıkar.. Rabbim istedimi herşey olur..
Haberlerini bekliyorz cnm
Hayırlısı canım inşallah gebesindirUmarim olumlu çıkar dualarınız için tsk ederim kızlar
Kusura bakma daha yeni girdim anca yazabiliyorum sana.Bu ay korunim mi o zmn?
Nasıl kullandın cnm kaç qün içtin nasl yaptın kürü bana bi yardımcı olur musun
İnşallah olumlu sonuç çıkar.. Rabbim istedimi herşey olur..
Haberlerini bekliyorz cnm
Malesef negatif çıktı sonuç sağlık olsunHayırlısı canım inşallah gebesindir
Kac gun gecmisti adetin belirti varmi hic
Yok cnm su anda bisey olmadim henüz adet.su anda cok şişkinlik var test yapcam bakilm artk hayrlisi olsn.sende varmi bi degsiklik
Bu ay korunim mi o zmn?
Nasıl kullandın cnm kaç qün içtin nasl yaptın kürü bana bi yardımcı olur musun
hayrli olurMerhaba kızlar
Bende bi yorum almak istiyorum
Benim durumum şöyle :
Doktorlara göre benim tüplerin ıkiside kapalı ama ben ümidimi kesmiyorum Allahım dan.
Ve benim adetim kanamam 11 gün önce gelmesi gerekiyordu
Kasık ağrılarım var günlerdir sabah uyanınca mide bulantısı ve ilerleyen saatlerde geçiyor
Kendime mi öyle geliyor bilmiyorum ama çok alıngan ve herşeye ağlar durumdayım.
Test yaptım geçen hafta cuma günü negatif çıktı ve bugün tekrar yapmayı düşünüyorum
sizce doktorun dediklerine rağmen hamile olabilir miyim ?