Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar

Bende bi yorum almak istiyorum
Benim durumum şöyle :
Doktorlara göre benim tüplerin ıkiside kapalı ama ben ümidimi kesmiyorum Allahım dan.

Ve benim adetim kanamam 11 gün önce gelmesi gerekiyordu

Kasık ağrılarım var günlerdir sabah uyanınca mide bulantısı ve ilerleyen saatlerde geçiyor
Kendime mi öyle geliyor bilmiyorum ama çok alıngan ve herşeye ağlar durumdayım.

Test yaptım geçen hafta cuma günü negatif çıktı ve bugün tekrar yapmayı düşünüyorum

sizce doktorun dediklerine rağmen hamile olabilir miyim ?

Oncelikle gecmis olsun. Tabii ki dr un dediklerinr rağmen hamilr olabilirsin.. Allah Hz. Zekeriya'ya evlat verdiginde eside kendiside cok yaslıydı ve cocuklarının olması imkansızdı. Cebrail a.s evlat müjdesini verdiğinde Hz.Zekeriya r.a. inanamadı bizim cocugumuz olamaz ki ama dedi. Cebrail a.s Allah ol derse olur dedi.. Yani Rabbim ol dedikten sonra olur.. Verende Allah vermeyende.. Bence sen en kısa zamanda test yap canım :)

Bu ay korunim mi o zmn?
Nasıl kullandın cnm kaç qün içtin nasl yaptın kürü bana bi yardımcı olur musun
Kusura bakma daha yeni girdim anca yazabiliyorum sana.

Ben İbrahim Saraçoğlu'nun tarifini uyguladım. 15 gün boyunca diye hatırlıyorum, kabuğu ile beraber bir bütün beyaz soğanı 4'e bölüp, kaynattım. Fakat şu anda kaç dakika kaynattığımı hatırlamıyorum. Google'a giremiyorum bir sıkıntı var. Senden ricam o tarifi google'da bulup gün miktarından yapılışına kadar birebir uygula. Sonra o suyu sabah akşam içtim.

Bence bu ay korunmalısın. Bu ayı, bu kürü uygulayacaksan tedavi ayı olarak kabul et. Çünkü bu kür iltihap söktürücü gibi. Vücutta kötü ne varsa atmaya yardımcı oluyor.

Kac gun gecmisti adetin belirti varmi hic

12 gün geçti bugün ve belirti olarak sabah uyandığım da adetim olacakmış gibi mide bulantısı var
Test negatif çıktı ama yine göstermeme ihtimalide varmış yani ben Allahtan ümidimi kesmiyorum :)
Genel olarak çok yorgunum normalde çok aktif bir insan olmama rağmen
Çabuk alınıyorum herşeye ağlıyorum normalde olmayan bi durum eşim isyan etme durumunda bundan dolayı
Gerginim
Bilemiyorum hiç bu kadar gecikmezdi
Teste rağmen halaa ümitliyim :)

Bu ay korunim mi o zmn?
Nasıl kullandın cnm kaç qün içtin nasl yaptın kürü bana bi yardımcı olur musun

Sogan Kürü adetin 2.inci gününde başlayıp toplamda 15 gün yapılır 1 hafta ara verilir sonra tekrar 1 hafta yapılması gerekir

Soğanı 4 e bölüp kaynayan suya atıp 5 dakika soğanları birlikte kaynat.
Su 1 buçuk bardak olacak kaynayınca azalıyor sana 1 bardak kalıyor
Sonra içinde bırak ocaktan çek
Ilıyana kadar bekle sabah kahvaltidan ve akşam yemeğinden önce iç aç karnına

Bende denedim adetim oldu bitti ben bittikten sonra başladım ama yinede 4 gün sonra tekrar kanamam başladı ve resmen için temizledi diyebilirim

Kötü ve pis ne varsa çıkardı içimden
Sanada tavsiye ederim kistleri yok ediyor ve adet düzenliyor

Hayrlsi olur i
hayrli olur
inSallah. Cnm .. Rabbim verdikten snra gerisi teferruat onlar sadece bi aracı sen ümidini kaybetme yeterki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…