Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar güvenilir idrar testi matkası bilen varmı ? laboquick markayı kullanıp memnu kalan var mı? Ultra erkrn gebelik testini almıştm ama sonradan baktım pek de güzel şeyler yazılmamış hakkında..
ben onla ogredım hamıle oldugumu gayet etkılı kandakı 10 hcg bıle olsa cıkıyor bende 1 gun once cıktı ertesı gu kan testı yaptırdım 27 cıkmıstı adetıme 5 gun kala ogrenmıstım yanı

Cnm hayrli olsun cok sevindim ya .. Senin neydi belirtiler .. Bnm göğüs uçlarım dik hani dolgun birazda

sağol canım teşekkür ederim günüm geçene kadar hiç belirtim olmadı normalde adetten bir hafta önce karın ağrılarım başlardı ama bu ay hiç karnım ağrımadı :) bugün de ara ara baş dönmesi var.

Benimde cmtesi gününden beri ara ara regl ağrım oluyor ama gelen giden bisi yok normalde yarın olmam lazim bakalim..sabah erken hamilelik testi yaptım sonuc negatifti hüsrana uğradım resmen...Allah isteyen herkese nasip eder ins....

Bilirimmmm bilmemmiii hayatım boyunca hiç birseye negatif çıkan gebelik testine bozulduğum kadar bozulmamıştım sanki biri yedi sülaleme milyonşar içinde küfür ediyormuş gibi hissediyo insan ama sabırtrr bizde birgün anne olacağızzzzz inşşşşş

Ins canim amin...hala içimde ister istemez umut besliyorum ama kısmet bidahaki aya bakalim artik...herkes için hayirlisi....

Bugun regl gunumdu.12 gun once leblebi kadar pembe kan geldi.yine ayni donemde yanma ve terleme oldu gecti.reglden once kilo alirdim simdi kilom sabit.kendimi ona baglamak istemiyorum cunku 3yildir her ay kendimi hamile zannnediyorum.test yapmadim ilk kez beklicem.okadar bunaldimki bebek dusunuyormusunuz sorularindan da biktim.allah isteyen herkese nasip etsin insallah

benim ovulasyonum çarşamba günü bir haylice heyecanlıyım. 3-4 aydır deniyoruz. Sizce kaç ay olmazsa doktora gidilmesi gerekiyor.

insanın eli bir türlü teste gitmiyor biliyorum canım ama böyle belirsiz beklemek daha zor en azından erkenden öğrenirsin umut bağlamazsın bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. insan bekleye bekleye geriliyor. bebek dusunuyormusunuz sorularına bende sinir oluyorum densiz densiz soruyorlar üzme kendini doktora gitmişmiydin daha ince?

Daha once bikez biyokimyasal bikezde dis gebelik yasadim.gecen yaz disgebelik icin ameliyat oldum.sag tupumu kaybettim.bu yaz asilama yaptim.gecen ayda bi asilama daha yaptirdim.anlican hastaneden cikmiyorum.yara var dedi en son fitil kullandim iliskilere baslayinca biraktim 2tane kalmisti zaten.bilmiyorum artk neden olmadigini.simdi karin agrisi basladi muhtemelen geliyor.malesef bu ayda degilimne umudum nede yasama sevincim var oylesine gun dolduruyorum artk.evliyim cocugum yok,uni.bitirdim isim yok daha ne olsun dimi ama

Isyan etme cnm brc ye de demistim benimde adet sancim vardi hicde belirtim yoktu bide akinti didinda umidini kayfetme ben Evliligimin 5.yilindayim Rabbim buyuk

Kizlar bu konuda hem fikiriz yokmu bisey.düşünmüyrmsunuz. nden olmuyor. V.s delirmemek mümkün değil ya hayr yani olsa söylerim zaten ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…