Etrafimizdaki akraba olsun ,konu komşu sruyorlar ya yokmu bebek nden olmuyor. Düşünmüyor musunz falan filan iste psikolojini bozuyorlar insanin yaNeyi ben konuya biraz uzagım galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etrafimizdaki akraba olsun ,konu komşu sruyorlar ya yokmu bebek nden olmuyor. Düşünmüyor musunz falan filan iste psikolojini bozuyorlar insanin yaNeyi ben konuya biraz uzagım galiba
Aynen valla katılyrm ister istemez insan etkileniyorEtrafimizdaki akraba olsun ,konu komşu sruyorlar ya yokmu bebek nden olmuyor. Düşünmüyor musunz falan filan iste psikolojini bozuyorlar insanin ya
Hayırlı evlat olurlar inşallah ..Kzlar çift yumurta ikizim bnm üçüncüyu yaptı. Bugün. .. şaka gibi
Nasıl yaniiii üçüzmüüüüüüKzlar çift yumurta ikizim bnm üçüncüyu yaptı. Bugün. .. şaka gibi
Aynen valla belki sorun var sanki bizzim elimizde yapmak rabbim vermedikten sonra bizim yapabilecegimiz birsey yokAkrabâ konu komşu baskısı kadar stresli bişi yok... Artık çocuk yapın neden yapmıyosunuz...
Allahım hayırlısıyla bize sağlıklı bebişler verir de yaşanan tüm sıkıntılar mis kokulu meleklerimiz sayesinde silinir gider hayatımızdan aklımızdan..Aynen valla belki sorun var sanki bizzim elimizde yapmak rabbim vermedikten sonra bizim yapabilecegimiz birsey yok
Amin amin inşallah rabbim hayırlısını versinAllahım hayırlısıyla bize sağlıklı bebişler verir de yaşanan tüm sıkıntılar mis kokulu meleklerimiz sayesinde silinir gider hayatımızdan aklımızdan..
neden kan testine gitmedin kii???Merhaba herkese bayagi oldu girmedim. Kendimi elisine verdim battaniye oruyorum Adet olmadim kan testi vermeyede girmedim. Evde idrar testi yaptim en son negatifti. Simdi ovulasyona basladim 1 haftadir. Eger adet olmadan yumurtlaniyorsa sansimi deniycem bakalim. Niye adet olmadim onuda anlamis degilim ama neyse
Ha bu arada merak etmen cok buyuk incelik kocaman kucak dolusu opucuk sana
Yok cnm ya iki tane vardi bugün 3. Doğdu.Nasıl yaniiii üçüzmüüüüüü
Amin insallah canimKizlar adet agrisi gbi agrim basladi rabbim hayirlisi neyse onu versin
Benimde adetimin son günü affedersiniz idrar yaptıktan sonra alttan göbek deligime dogru agrı giriyor anlamadım birseyKizlar adet agrisi gbi agrim basladi rabbim hayirlisi neyse onu versin
Bnmde adetim cok kötü geçiyor.. . bacaklarim kopcakmis gibi agriyor sanci yapyr. Karnim falan felaket..Benimde adetimin son günü affedersiniz idrar yaptıktan sonra alttan göbek deligime dogru agrı giriyor anlamadım birsey
Amin canim insaAllah bebisin senledir :)Kizlar adet agrisi gbi agrim basladi rabbim hayirlisi neyse onu versin
İlk defa oluyor böyle birsey benimBnmde adetim cok kötü geçiyor.. . bacaklarim kopcakmis gibi agriyor sanci yapyr. Karnim falan felaket..
Amin insallah. Cnm allah razi olsun seninkide seninledir insallah ...Amin canim insaAllah bebisin senledir :)