Ben sana ne dedim hamilesin demedim mi :))
Hayir canim masallah cok duzenlidir suan adetim geciyor ama coj ilginc inanilmaz gogus agrim dolgunluk ve kahverengisinde buyume var mide bulantim var okadar baska vucudumda degisiklik yok.. Ama testler negatif anlamadim gitti
Gozun aydin canimmmm :) hamilesinnn . Allah bizede tez vakitte nasip etsin. Bizim icinde dua et olurmuCanım çok heyecanlıyım test yaptım ikici çizgi silik ama baya belirgin yarin kan testi yaptiricam :)
Kadindan kadina degisiyor :) kimi akinti gormez kimi gorur :) sende hamile olabilirsinBnm smdilik bisey yok tatlm ve sık idrarara çıkıyorm .neden bilemiyorum. Ve adet olmama bi gün kala mutlaka agrilarm olurdu yarn bakalim olucakmi . smdilik bisey yok.
Benim adete bir gün kala negatifti idrar testi sonuçlarım ancak adetten bir gün sonra 341 çıktı değerim. Dolayısıyla varsa bile henüz çıkmayabilir idrar testinde.Yazmıştım ama araya gitti saniyorum
İyi geceler kızlar 11 de BİRLİKTELİK OLDU Tam yumurtlama gunude o günden sonra devamli sol kasık ağrısı oldu regl gününe 4 gun varken adet ağrılarına dondu bu agri test yaptım 5 tane :) hepsi negativ 4 tane yi adetten önce yaptım bi tanesini regl bi gün geçti ozaman yaptım şuanda 2 gün gecikme vsr testler negativ malesef hamilelik varsa tarih hesaplamasına gore normalde çıkması gerekiyor dimi
Gozun aydin canimmmm :) hamilesinnn . Allah bizede tez vakitte nasip etsin. Bizim icinde dua et olurmu
İnşallah cnm hayırlısı kendimi dinlemicem bn artkKadindan kadina degisiyor :) kimi akinti gormez kimi gorur :) sende hamile olabilirsin
Insallah canimmm :) allahim yuce rabbim bizimde yuzumuzu guldurur insallah. Adetimin 3uncu gunu. Bi bitsede calismalara baslasak artik :)sağol canım benimmm inşallah allahım herkesi sevindirir, dua etmez olur muyum tüm kalbimle dua ediyorum :)
Cnm hayrli olsun cok sevindim ya .. Senin neydi belirtiler .. Bnm göğüs uçlarım dik hani dolgun birazdasağol canım benimmm inşallah allahım herkesi sevindirir, dua etmez olur muyum tüm kalbimle dua ediyorum :)
Cnm bnm bnde meryem suresini okuyorum onunda çok hikmeti var . allahin izniyle eger hamile olursam kiz olrsa adını meryem koycaz insallahKizlar bakin ne buldum :) Allahin izniyle bunlari yaparsak Allah bize insallah bebis verir
Hamile kalmak için okunacak Esmaül Hüsnalar
Allahümme Ya Evvelü 100 defa bebek isteyenler okumalı
Allahümme Ya Mübdiu 99 defa düşük tehlikesi olanlar okumalı
Allahümme Ya Rakib 312 defa okumak doğumu zahmetsiz yapmaya yardımcı olur.
Allahümme Ya Mücib 60 defa okumak bütün duaların kabul olmasını sağlar.
Allahümme Ya Semiu 100 defa hiç konuşmadan okunduğunda, dileklerin hepsi kabul olur.
Allahümme Ya Muğni bu esmanın bolca okunması hastalıklardan kurtulmayı, ilişki sırasında okunması sevgi ve muhabbeti arttırır.
Allahümme Ya Varis 707 defa okunduğunda, Allah'ın izniyle hayırlı bir çocuk sahibi olunur.
kızlar selam bir şey sormak istiyorum. normalde adetimiz bittikten 7 gün sonra ovulasyon oluyor.( 28 gün döngüsündeseniz:)) fakat ben sanki bir ay adet bitiminden 7 gün sonra , bir ay 3 gün sonra, bir ay 5 gün sonra oluyor gibi hissediyorum. bu mumkun mu ovulason günü değişir mi?
ben en iyisi predictor erken gebelik testi diye biliyorum.Kızlar güvenilir idrar testi matkası bilen varmı ? laboquick markayı kullanıp memnu kalan var mı? Ultra erkrn gebelik testini almıştm ama sonradan baktım pek de güzel şeyler yazılmamış hakkında..