Hayırlısıyla bu günü bu heycanı veren rabbim keseyi gördüğün günü sonrada kucağına aldığın günü görmeyi nasip eder inşallah.. kan testi bugün mü yaptırcaksın tatlım ??
Canımcım günaydınkasık batması bi belirti olabilir fakat buradan takip ettiğim kadarıyla mide bulantıları hamileliğin 6-7 . Haftası gibi başlıyomuş..
Canım olmadı tekrarlarsın testi yarın dier gün de gider baktırırsın kanda. İdrarda çıkmışsa kesin çıkar kanındada. Sen de ona göre dikkat edersinsağolasın canım benim allahım inşallah herkesin yüzünü güldürür.. çalışıyorum şirketteyim çıkabilirsem yaptırıcam ama burdaki arkadaşlar da bir kaç gün daha geçsin bekle diyorlar kararsız kaldım..
Doktor korkulacak bişey yok dedi dimi ?? Pek bi bilgim yok bu konuda ama doktor sıkıntı görmediyse sen içini rahat tut balım..Canim cok hafif şekilde zaten benim.merak ettiğim yumurta catlamasindan önce bendeki gibi büyüme mi oluo bu konuda hiçbi bilgim yk 4.5 5 cm dedi doktor. Kanama da olunca korktum 4 gün yogun şekilde devam etti..
Canım olmadı tekrarlarsın testi yarın dier gün de gider baktırırsın kanda. İdrarda çıkmışsa kesin çıkar kanındada. Sen de ona göre dikkat edersin
Rica ederim canımcımSanırım en mantıklısı dediğin gibi yapmak :) sağol canım.
Doktor korkulacak bişey yok dedi dimi ?? Pek bi bilgim yok bu konuda ama doktor sıkıntı görmediyse sen içini rahat tut balım..
Ahh sabırsız bizzDoktor sadece bu normal bişey normal adet gününü bekle yumurtan büyümüş normalden eğer adet olmazsan gelirsin dedi adetim 5 Kasım ama bn sabirsizim biraz:))
Insallah hicbisey olmadan saglikla guzel haberleri birlikte alalim.korkma allah korur hastane sonrasi konusalimteşekkür ederim canım hala şoktayım hem seviniyorum hem korkuyoruminşallah bişey olmaz canım dua et bol bol Allahım herkesin yardımcısı olsun, dualarını kabul etsin inşallah :)
Canım kaç gün geçmişti günün ? Bide varsa evde normal gebelik testi yapsana. Erken gebelik testi yanıltabilyomuş..Kizlar erken gebelik testi yaptim negatif....
aminn canım sağol :) mutlaka haber veririm.Insallah hicbisey olmadan saglikla guzel haberleri birlikte alalim.korkma allah korur hastane sonrasi konusalim
Rica ederim canımcımkan sonucunda güzel haberlerini alırız inşallah
Kizlar erken gebelik testi yaptim negatif....
yok yapmadmİdrar testi yaptın mi
Baska test yok canim 2 gun gecti.. Bilmiyorum ne yapmam gerektigini açıkcası.. Kendimi dinlemeyi birakip beklicem bakalim nolacakCanım kaç gün geçmişti günün ? Bide varsa evde normal gebelik testi yapsana. Erken gebelik testi yanıltabilyomuş..
Hayir canim masallah cok duzenlidir suan adetim geciyor ama coj ilginc inanilmaz gogus agrim dolgunluk ve kahverengisinde buyume var mide bulantim var okadar baska vucudumda degisiklik yok.. Ama testler negatif anlamadim gittisenin BAT 23 ekimdi dimi canım? düzensiz mi oluyorsun peki ?
Ben sana ne dedim hamilesin demedim mi :))Canım çok heyecanlıyım test yaptım ikici çizgi silik ama baya belirgin yarin kan testi yaptiricam :)
Merhaba herkese bayagi oldu girmedim. Kendimi elisine verdim battaniye oruyorumKufi naptın son duruun ne msrk ettim hayırlı haberler var mı?