Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayırlısıyla bu günü bu heycanı veren rabbim keseyi gördüğün günü sonrada kucağına aldığın günü görmeyi nasip eder inşallah.. kan testi bugün mü yaptırcaksın tatlım ??

sağolasın canım benim allahım inşallah herkesin yüzünü güldürür.. çalışıyorum şirketteyim çıkabilirsem yaptırıcam ama burdaki arkadaşlar da bir kaç gün daha geçsin bekle diyorlar kararsız kaldım..

Canımcım günaydın kasık batması bi belirti olabilir fakat buradan takip ettiğim kadarıyla mide bulantıları hamileliğin 6-7 . Haftası gibi başlıyomuş..

Canim cok hafif şekilde zaten benim.merak ettiğim yumurta catlamasindan önce bendeki gibi büyüme mi oluo bu konuda hiçbi bilgim yk 4.5 5 cm dedi doktor. Kanama da olunca korktum 4 gün yogun şekilde devam etti..

Canım olmadı tekrarlarsın testi yarın dier gün de gider baktırırsın kanda. İdrarda çıkmışsa kesin çıkar kanındada. Sen de ona göre dikkat edersin

Canim cok hafif şekilde zaten benim.merak ettiğim yumurta catlamasindan önce bendeki gibi büyüme mi oluo bu konuda hiçbi bilgim yk 4.5 5 cm dedi doktor. Kanama da olunca korktum 4 gün yogun şekilde devam etti..
Doktor korkulacak bişey yok dedi dimi ?? Pek bi bilgim yok bu konuda ama doktor sıkıntı görmediyse sen içini rahat tut balım..

Doktor korkulacak bişey yok dedi dimi ?? Pek bi bilgim yok bu konuda ama doktor sıkıntı görmediyse sen içini rahat tut balım..

Doktor sadece bu normal bişey normal adet gününü bekle yumurtan büyümüş normalden eğer adet olmazsan gelirsin dedi adetim 5 Kasım ama bn sabirsizim biraz:))

senin BAT 23 ekimdi dimi canım? düzensiz mi oluyorsun peki ?
Hayir canim masallah cok duzenlidir suan adetim geciyor ama coj ilginc inanilmaz gogus agrim dolgunluk ve kahverengisinde buyume var mide bulantim var okadar baska vucudumda degisiklik yok.. Ama testler negatif anlamadim gitti

darısı bnm basıma bakalım tum belırtılerı yasadımm progesteron testımde yumurtlama oldugunu gosterdı sonuc 29,43 bakalım yarn neler olck

Kufi naptın son duruun ne msrk ettim hayırlı haberler var mı?
Merhaba herkese bayagi oldu girmedim. Kendimi elisine verdim battaniye oruyorum Adet olmadim kan testi vermeyede girmedim. Evde idrar testi yaptim en son negatifti. Simdi ovulasyona basladim 1 haftadir. Eger adet olmadan yumurtlaniyorsa sansimi deniycem bakalim. Niye adet olmadim onuda anlamis degilim ama neyse
Ha bu arada merak etmen cok buyuk incelik kocaman kucak dolusu opucuk sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…