Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar yeni kayıt oldum gebe kalabilmek için bende çok ugrasan ve bebek sahibi olan bir anneyim sizleri çok iyi anlıyorum o yüzden bilgilerinden sizlerde yardım etmek isterim sormak istediğiniz bir şeyler olursa seve seve çapları rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşattı insallah

Yahu sadece tek taraflı kasik ağrısı mi hamileliği işaret eder yani benm daha çok sol kasıgımda bakmaları oluyor ama sanki arada sağ tarafta da oluyor gibi anlamıyorum daha önce adetine 10 gün kala böyle göğüslere hassastır kasik ağrısı hissetmedim. :KK69:
Bu klavyenin düzeltmeleri beni benden alıyor :KK34:

Merhaba kızlar yeni kayıt oldum gebe kalabilmek için bende çok ugrasan ve bebek sahibi olan bir anneyim sizleri çok iyi anlıyorum o yüzden bilgilerinden sizlerde yardım etmek isterim sormak istediğiniz bir şeyler olursa seve seve çapları rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşattı insallah
Tamaamm canimm o zaman ilk bebisindeki belirtilerin ne zaman ortaya cikti nasil belirtilerdi ve sonucu ne zaman almistinn :KK19:

Adetime 2gün var. Göğüs uçlarım acıyo. Hiç böyle olmamıştı. Hamilelik belirtisi olabilir mi sizce lütfen yardım edin ya hamile kalmak istiyorum

Arkadaslar Merhaba bende yeni üye oldum. 1.5 yıllık evliyim. Daha yeni yeni çocuk düşünmeye başladık bu ay 5 ekimde adet gördüm sonra yumurtlama dönemlerimë göre ilişkiye girdik. 4 gün önce kanamam başladı adet kadar yogun korktum doktora gittim doktor bana orta ay kanamasi suan yumurtaliklgin çatlamayahazirlaniyo gibisinden bişi söyledi olctu 4.5 5 cm dedi. Folik asit verdi benim bugün daha kanamam azaldı hafif sol kasigima ara ara batma oluo hafif de mide bulantısı bole hamile olduğunu öğrenen varmı ?

Ayyyy cok sevindim.hadi insallah guzel sonuclarla bebisinle haberini bekliyorumm:emir_bebek::KK68::KK200::anneadayı:bende bugun gunum bakalim bisey olmazsa yarin test yaparim.husran olmak istemiyrm

teşekkür ederim canım hala şoktayım hem seviniyorum hem korkuyorum :KK43: inşallah bişey olmaz canım dua et bol bol Allahım herkesin yardımcısı olsun, dualarını kabul etsin inşallah :)

Arkadaslar Merhaba bende yeni üye oldum. 1.5 yıllık evliyim. Daha yeni yeni çocuk düşünmeye başladık bu ay 5 ekimde adet gördüm sonra yumurtlama dönemlerimë göre ilişkiye girdik. 4 gün önce kanamam başladı adet kadar yogun korktum doktora gittim doktor bana orta ay kanamasi suan yumurtaliklgin çatlamayahazirlaniyo gibisinden bişi söyledi olctu 4.5 5 cm dedi. Folik asit verdi benim bugün daha kanamam azaldı hafif sol kasigima ara ara batma oluo hafif de mide bulantısı bole hamile olduğunu öğrenen varmı ?
Canımcım günaydın :KK66: kasık batması bi belirti olabilir fakat buradan takip ettiğim kadarıyla mide bulantıları hamileliğin 6-7 . Haftası gibi başlıyomuş..

Canım günaydınn bebiş geliyo inşallah :KK66:) regl günün geçince mi yaptın test ve 2. Çizgiyi gördün ?

günaydınnn :) 2 gün geçtikten sonra yaptım canım silik biraz ama görünüyor.
Canımcım günaydın :KK66: kasık batması bi belirti olabilir fakat buradan takip ettiğim kadarıyla mide bulantıları hamileliğin 6-7 . Haftası gibi başlıyomuş..

tatlım ben sabah dişlerimi zorla fırçaladım yaa mide bulantımı anlatamam sana :S

günaydınnn :) 2 gün geçtikten sonra yaptım canım silik biraz ama görünüyor.

tatlım ben sabah dişlerimi zorla fırçaladım yaa mide bulantımı anlatamam sana :S
Yaaa genelde bulantı için ilk öğrenme zamanlarında erken yazmış bi çok kişi o yüzden yazayım dedim. Demekki bulanabilyo erken dönemde de.. idrarın koyu ve köpüklü müydüü peki balım ?

Ay maşşalah rabbim esirgesin :nazar::anneadayı::KK200::emir_bebek:.. peki öğrendiğin güne kadar belirtilerin neydi ?

daha önceden de yakınmıştım. bende hiç belirti olmadı canım ne göğüs ne de kasık ağrısı... günüm 1 gün geçtikten sonra hafif hafif midem bulandı ama hep yediğim şeylere bağladım. belirti olmadığı için hiç beklemiyordum. şu an bile hamilemiyim değilmiyim bilemiyorum silik çizgiyi gördüm ama insan yine de acaba diyor. keseyi görene kadar da emin olamayacağım :KK43:

Yaaa genelde bulantı için ilk öğrenme zamanlarında erken yazmış bi çok kişi o yüzden yazayım dedim. Demekki bulanabilyo erken dönemde de.. idrarın koyu ve köpüklü müydüü peki balım ?

canım ben çok sıvı tüketen biriyim su, meyve suyu vs. ondan sanırım idrarım koyu değil ama berrak da değil, parlak sarı :)

daha önceden de yakınmıştım. bende hiç belirti olmadı canım ne göğüs ne de kasık ağrısı... günüm 1 gün geçtikten sonra hafif hafif midem bulandı ama hep yediğim şeylere bağladım. belirti olmadığı için hiç beklemiyordum. şu an bile hamilemiyim değilmiyim bilemiyorum silik çizgiyi gördüm ama insan yine de acaba diyor. keseyi görene kadar da emin olamayacağım :KK43:
Hayırlısıyla bu günü bu heycanı veren rabbim keseyi gördüğün günü sonrada kucağına aldığın günü görmeyi nasip eder inşallah.. kan testi bugün mü yaptırcaksın tatlım ??

Arkadaşlar ya benimde adetime 2 gün var. Ama 5 gündür adet agrısı çekiyorum. Ve acayip akıntularım geliyo. Sarı renkte falan miğde bulantısı bendede var ama kasık ağrısındanmı bilemedim. Bazen öyle bir ağrıyor ki kalçama ve bel zincirime kadar geliyo. Yumurtalıklarımda kalp atıyo gibi oluyo. Göğüsüm kaç aydır hassas ama bu ay dikleşti ve kahverengilik bi birine bi birine geçiyo. Yani sağda kahverengilik varken solda olmuyo. Sola geçince sağda olmuyo. Kafam karıştı :/

X