Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bu ay ne takıp ettım ne düşündüm canım zaten aklımdan cıkartıp ertelemıştım evlılığımının tadına bakıyordum agrı olunca bı ıhtımal mı dedım pek sanmam ama hayırlısı neyse o olsun
Aynenn cnm hayırlısı olsun ama çalışmalara azimle devam edelim heheh:KK73::-):21:

Canim umitlendirmek istemem ama gebelik belirtileri adetin gecince test yap.. Ama adet donemindede bunlari yasiyorsan belkide kisttir umitlendirmiyim ben sen test yap adetin gecibce ama simdi cikmaz
Zaten 1 kasıma kadar asla test felan yapmayacagım canım egerkı olmazsam yapacagım test . ıhtımal hıç vermıyorum ama ayın 15ınden sonrasını hep degerlendırdık halada öle . hıc stres sıkıntı yapmadım bebege göre hareket etmedım zaten bebek fıkrını kafamdan atmıştım ertelemıştım bılmıyorum agrılar olunca . Belkıde üşttüm hayırlısı olsun artık bekleyecegım

Aynenn cnm hayırlısı olsun ama çalışmalara azimle devam edelim heheh:KK73::-):21:
dun yıne o jelgıbı yapışkan sıvı vardı degerlendırdım ayın 15 felanda vardı hep ust uste degerlendırdım ama bebegı düşünerek hareket etmemıstım canım 1 kasıma kadar olmazsam yapacagım bakalım allah buyuk :)

Zaten 1 kasıma kadar asla test felan yapmayacagım canım egerkı olmazsam yapacagım test . ıhtımal hıç vermıyorum ama ayın 15ınden sonrasını hep degerlendırdık halada öle . hıc stres sıkıntı yapmadım bebege göre hareket etmedım zaten bebek fıkrını kafamdan atmıştım ertelemıştım bılmıyorum agrılar olunca . Belkıde üşttüm hayırlısı olsun artık bekleyecegım

Aynen canim hayirlisi sen hergunu degerlendir belkide yumurtakmandir adet aralarin uzunmus.. Hayirlisi olsun :)

İyi geceler kızlar 11 de BİRLİKTELİK OLDU Tam yumurtlama gunude o günden sonra devamli sol kasık ağrısı oldu regl gününe 4 gun varken adet ağrılarına dondu bu agri test yaptım 5 tane :) hepsi negativ 4 tane yi adetten önce yaptım bi tanesini regl bi gün geçti ozaman yaptım şuanda 2 gün gecikme vsr testler negativ malesef hamilelik varsa tarih hesaplamasına gore normalde çıkması gerekiyor dimi

Aynen canim hayirlisi sen hergunu degerlendir belkide yumurtakmandir adet aralarin uzunmus.. Hayirlisi olsun :)
Aynen canım bu ay cok farklı oldu hayırlısı artık dunu degrlendırdım bugun eşim nöbette yarında kısmet aertık :) zaten takmıyorum akışına bıraktım bn bu ay hıc takıp bıle etmedım su son gunler kafamı karıştırdı bıde agrım olunca atesım de 36.7 cıkmış

Aynen canım bu ay cok farklı oldu hayırlısı artık dunu degrlendırdım bugun eşim nöbette yarında kısmet aertık :) zaten takmıyorum akışına bıraktım bn bu ay hıc takıp bıle etmedım su son gunler kafamı karıştırdı bıde agrım olunca atesım de 36.7 cıkmış
Aslunda ge elik adrt belirtisi diyorlar ama takılmamak gerek en iyisi :) bence de en uyisi degerlendir sen buu gunleride canim

Tamam ya sen kesin hamilesin ... Hayrli olsn insallah
Ayy insaAllah tum isteyen ummetimuhammed hamis olsun :) az once annemden geldim bana dediki sen insallah hamilesin gozlerin cok degisik gozlerinden anlad dedi :)),esimde bemi biliyor her ay kendimi hamile sanip oyle geziniim :KK66: annem sana gazi verdi diyor :))) yarn erken gebelok testi yapayom diyorum kosmetse

Aslunda ge elik adrt belirtisi diyorlar ama takılmamak gerek en iyisi :) bence de en uyisi degerlendir sen buu gunleride canim
Herşeyın hayırlısı ama olursa süper ennnnnnnnnnn büyük süpriz olur . Çünkü bu ay hıc takıntı stres yapmadım oluruna bıraktım . son 4 gun bakalım kısmetımızde ne varsa onu yasayacagız saglıkla hayırlı gunde dogru zamanda inş

Ayy insaAllah tum isteyen ummetimuhammed hamis olsun :) az once annemden geldim bana dediki sen insallah hamilesin gozlerin cok degisik gozlerinden anlad dedi :)),esimde bemi biliyor her ay kendimi hamile sanip oyle geziniim :KK66: annem sana gazi verdi diyor :))) yarn erken gebelok testi yapayom diyorum kosmetse
Senın regıle kaç gun var canım belırtılerın var mı senınde

Senın regıle kaç gun var canım belırtılerın var mı senınde
2 gundur geciyor reglim yani kasik agrisi bel agrisi beyaz akinti goguslerde agri hepsini yasadim gecen hafta regli gunumde testim negatif cikti suan inanilmaz gogus hassasoyeti yasiyorum ama benim adet belirtim bunlarda degil ben pat diye adet olurum masallah.. Beklemedeyim valla merakla

Amin inşallah. Cnm .. Yap tabi vermiisse rabbim he simdi yaptn he iki Snra yaptn bkleme bnce

her ay 35 gunde olurum ben canım hiç şaşmaz eger bu ayda öle olduysa regılım 2 gun geçmış oluyor :)

2 gundur geciyor reglim yani kasik agrisi bel agrisi beyaz akinti goguslerde agri hepsini yasadim gecen hafta regli gunumde testim negatif cikti suan inanilmaz gogus hassasoyeti yasiyorum ama benim adet belirtim bunlarda degil ben pat diye adet olurum masallah.. Beklemedeyim valla merakla
AAAA 2 gun gecmış canım yapsana test yarın merak ettım belırtılerınde var ınş hamılesındır canım ya

X