Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bence sende yatin test yap birbirimizi haberleyelim :)
Tabıkı verırım canım test de benımkı karışık ya hıç ıhtımal de vermıyorum kı üşütmüşte olabılırım bn . Senın belırtın fazlaymış yap sen

Bn artk konusmk istemiyorum kizlar taktikça kafaya stres oluyor insan Hayaller ykiliyor .. Psikolojik olarak da bseyler kendimizi umitlendiriyoruz. En iyisi akisina brakicam.

İnsaAllah canim yarin kosmetse yapar haberlerim Rabbim hayirlisini versin umitlenmiyimde ben yine Allah buyuk.. Sen nezaman yaoacaksin 2 gunmu kaldi
BAmn cnm iBugünü saymasak bi gün. Var raglime ama bn cuma yaprm olmassam şayet. Tam emin olmk istyrum çünkü

Yazmıştım ama araya gitti saniyorum

İyi geceler kızlar 11 de BİRLİKTELİK OLDU Tam yumurtlama gunude o günden sonra devamli sol kasık ağrısı oldu regl gününe 4 gun varken adet ağrılarına dondu bu agri test yaptım 5 tane :) hepsi negativ 4 tane yi adetten önce yaptım bi tanesini regl bi gün geçti ozaman yaptım şuanda 2 gün gecikme vsr testler negativ malesef hamilelik varsa tarih hesaplamasına gore normalde çıkması gerekiyor dimi

Yazmıştım ama araya gitti saniyorum

İyi geceler kızlar 11 de BİRLİKTELİK OLDU Tam yumurtlama gunude o günden sonra devamli sol kasık ağrısı oldu regl gününe 4 gun varken adet ağrılarına dondu bu agri test yaptım 5 tane :) hepsi negativ 4 tane yi adetten önce yaptım bi tanesini regl bi gün geçti ozaman yaptım şuanda 2 gün gecikme vsr testler negativ malesef hamilelik varsa tarih hesaplamasına gore normalde çıkması gerekiyor dimi
Tatlım bazen testlerde erken olduğu ıçın çıkmaya bılırmış

Kam testinde yaptirmiyorum bizim burda doktordan kagit alıp labor falan gitmen gerekiyor artık bi kaç gün daha beklemem laizm belli olsaydı spora yazılacaktım:)

mrb arkadaslar bende bu ay klomen kullandm yumurta takıbım yapıldı daha sonra gun asırı ılıskıye grdk yuurtamda ılk buyume olmadı 11 mmde kaldı sonra 21.gunu testı yaptk progesteron sonuc 29,43 çıktı adetıme ıkı gun kaldı fakat ben 4gun boyunca sıddetlı kasık agrısı gecırdım aralıksız yumruk ggbı bıcak batması gbı akıntım olmaz normalde beyaz yapışkan bır akıntım oldu devamlı goguslerm şiş ucu belırgınlestı normalde ucu yokdur sızce belırtımı bunlar ve kask agrım kesııldı ıkı gundur adetıme 2 gun kaldı

mrb arkadaslar bende bu ay klomen kullandm yumurta takıbım yapıldı daha sonra gun asırı ılıskıye grdk yuurtamda ılk buyume olmadı 11 mmde kaldı sonra 21.gunu testı yaptk progesteron sonuc 29,43 çıktı adetıme ıkı gun kaldı fakat ben 4gun boyunca sıddetlı kasık agrısı gecırdım aralıksız yumruk ggbı bıcak batması gbı akıntım olmaz normalde beyaz yapışkan bır akıntım oldu devamlı goguslerm şiş ucu belırgınlestı normalde ucu yokdur sızce belırtımı bunlar ve kask agrım kesııldı ıkı gundur adetıme 2 gun kaldı
İdrar testi yaptın mi

Kızlar adetime 3gün var göğüs uçlarım acıyo. Adet öncesi oldugundn mı yoksa hamile miyimdir. Normalde bu kdar acımazdı

Yahu sadece tek taraflı kasik ağrısı mi hamileliği işaret eder yani benm daha çok sol kasıgımda bakmaları oluyor ama sanki arada sağ tarafta da oluyor gibi anlamıyorum daha önce adetine 10 gün kala böyle göğüslere hassastır kasik ağrısı hissetmedim. :KK69:

X