Hayirlisiyla insaAllah canim ben cok umitlenmiyorum bakalim Allah buyukAAAA 2 gun gecmış canım yapsana test yarın merak ettım belırtılerınde var ınş hamılesındır canım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisiyla insaAllah canim ben cok umitlenmiyorum bakalim Allah buyukAAAA 2 gun gecmış canım yapsana test yarın merak ettım belırtılerınde var ınş hamılesındır canım ya
Tabıkı verırım canım test de benımkı karışık ya hıç ıhtımal de vermıyorum kı üşütmüşte olabılırım bn . Senın belırtın fazlaymış yap senBence sende yatin test yap birbirimizi haberleyelim :)
Ateşini ölçtun mu hıç . Mesela benımkı suan 36.7Hayirlisiyla insaAllah canim ben cok umitlenmiyorum bakalim Allah buyuk
Canim ver ihtimal nasip sonucta bu isler yapinca haber vericem İnsaAllah :)Tabıkı verırım canım test de benımkı karışık ya hıç ıhtımal de vermıyorum kı üşütmüşte olabılırım bn . Senın belırtın fazlaymış yap sen
BAmn cnm iBugünü saymasak bi gün. Var raglime ama bn cuma yaprm olmassam şayet. Tam emin olmk istyrum çünküİnsaAllah canim yarin kosmetse yapar haberlerim Rabbim hayirlisini versin umitlenmiyimde ben yine Allah buyuk.. Sen nezaman yaoacaksin 2 gunmu kaldi
Tamam canım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın rabbım cumlemıze inşCanim ver ihtimal nasip sonucta bu isler yapinca haber vericem İnsaAllah :)
Ne oldu canımKızlar banada bi baksaydin iz
36.4 canim sabah 36.7 idiAteşini ölçtun mu hıç . Mesela benımkı suan 36.7
benımde sabah 36.4 şimdi ıse 36.7 :) tam tersıyız :)36.4 canim sabah 36.7 idi
Kızlar banada bi baksaydin iz
Tatlım bazen testlerde erken olduğu ıçın çıkmaya bılırmışYazmıştım ama araya gitti saniyorum
İyi geceler kızlar 11 de BİRLİKTELİK OLDU Tam yumurtlama gunude o günden sonra devamli sol kasık ağrısı oldu regl gününe 4 gun varken adet ağrılarına dondu bu agri test yaptım 5 tane :) hepsi negativ 4 tane yi adetten önce yaptım bi tanesini regl bi gün geçti ozaman yaptım şuanda 2 gün gecikme vsr testler negativ malesef hamilelik varsa tarih hesaplamasına gore normalde çıkması gerekiyor dimi
Canım benım bekle hem bıraz daha netleşır vardır bundada bır hayırKam testinde yaptirmiyorum bizim burda doktordan kagit alıp labor falan gitmen gerekiyor artık bi kaç gün daha beklemem laizm belli olsaydı spora yazılacaktım:)
İdrar testi yaptın mimrb arkadaslar bende bu ay klomen kullandm yumurta takıbım yapıldı daha sonra gun asırı ılıskıye grdk yuurtamda ılk buyume olmadı 11 mmde kaldı sonra 21.gunu testı yaptk progesteron sonuc 29,43 çıktı adetıme ıkı gun kaldı fakat ben 4gun boyunca sıddetlı kasık agrısı gecırdım aralıksız yumruk ggbı bıcak batması gbı akıntım olmaz normalde beyaz yapışkan bır akıntım oldu devamlı goguslerm şiş ucu belırgınlestı normalde ucu yokdur sızce belırtımı bunlar ve kask agrım kesııldı ıkı gundur adetıme 2 gun kaldı