- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
Ayy canim benim. Bunlari yasayip atlatmis olman bana guc verdi inan. Sag ol paylastigin icin. Sabah gittim hastaneye. Baktilar. Ultrasonu yapan dr bisi demedi. Ben stent ya da katateri sordum. Hayir daha o durumda degil seninki o 4. Asamada oluyor senin daha baslangic dedi. Sonucu kendi dr uma gosterdim. O da su anda acil bi durum yok. Takip edicez dedi. Agrisi zor di mi. Hele senin ikisibde birden daha zor olmustur. Umarim benimki de bu seviyede kalir senin gibi sorunsuz atlatirim ben de. Opuyorum canimhiçbir şey olmaz canım hiç korkma sakın benim 2 böbrekte birden oldu 24. haftamdayken stent takıcaz yoksa bebeğe de sana da zararı var dediler.. stent takılırken de erken doğum riski var dediler. ağlaya ağlaya içim çıkmıştı aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.. ağrıdan defalarca kez acillik olmuştum falan neyse zor günlerdi.. sonra bir doktor anneme sakın taktırmasın demiş ona güvenip taktırmadım birkaç hafta içinde kendiliğinden geçti.. senin tek böbrekmiş onu normal sayıyorlar zaten. birkaç hafta seni üzer ağrılar ama geçecek merak etme