Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar sonucumu aldım ve hamileyim :anneadayı: Allahın izniyle rabbime şukurler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah beta hcg 754.4 cıktı :-):-):KK47::KK47::KK19::KK19::KK19: cok mutlu oldum ya doktora gidiyim geleyim belirtiklerimi yazıcam inşallah
Canım benim çok sevindim , hayırlı olsun hadi bakalım , Rabbim kolay bir hamilelik , rahat bir doğum , sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü bir evlat nasip etsin sana inşallah ...

neden eziyet ki vajinismus falan mı var
Yok cnm degilim. sevmiorum bisiy hisetmiorm hic hosuma gitmio. hatta nefret ediorm iliskiye girmekten. Nedn bilmiorm ben de sadece cocuk icin katlaniorm valla. Bazen bunun icin mi evlendim diorm hic bi espirisi yokmus. :KK51::KK51:

Yok cnm degilim. sevmiorum bisiy hisetmiorm hic hosuma gitmio. hatta nefret ediorm iliskiye girmekten. Nedn bilmiorm ben de sadece cocuk icin katlaniorm valla. Bazen bunun icin mi evlendim diorm hic bi espirisi yokmus. :KK51::KK51:
Hmm bu bi sorun bence terapiste gitmelisin

Kızlar bata kaldı 3 sabah uyandığımdan beri
Mucizeem cevabin icin cok teşekkür ederim. Bugün test yapinca okadar cok moralim bozulduki. Ama simdi cevabindan sonra biraz yüzüm güldü. En iyisi şu son 5 günü de beklemek. Sanki zaman hic gecmiyor gibi. Bel sırt kasık agrisi sık idrara çıkma gibi belirtiler olunca insan acaba hamilemiyim demeden kendini alamiyor umarim en kısa zamanda bende burda hamileyimmmmm diye yazabilirim. Allah'im isteyen herkeze nasip etsin inşallah :anneadayı:

Hakkimizda hayirlisi canim. Benimde bata 3 kaldı kısmetse İnsaAllah olmamda hayirli saglikli bir gebelik yasarim. Bendede, beyaz kremsi akıntı günde bir yada ikikere,bugun sabah kalktigimdan beri midem bulantim var,sag kasigimda hafif batma var bukadar.. Ama bugun bi yorgunum halsizim basimda donuyor gibi bilmiyorum yaaa hayirlisi artik. Hergun ovulasyon testleriyle deneme yapiyorum oyle ogrenenler varmis bakalim dogru tespiit olacakmi. Hakkimizda hayirlisi olsun

Kızlar bata kaldı 3 sabah uyandığımdan beri

Hakkimizda hayirlisi canim. Benimde bata 3 kaldı kısmetse İnsaAllah olmamda hayirli saglikli bir gebelik yasarim. Bendede, beyaz kremsi akıntı günde bir yada ikikere,bugun sabah kalktigimdan beri midem bulantim var,sag kasigimda hafif batma var bukadar.. Ama bugun bi yorgunum halsizim basimda donuyor gibi bilmiyorum yaaa hayirlisi artik. Hergun ovulasyon testleriyle deneme yapiyorum oyle ogrenenler varmis bakalim dogru tespiit olacakmi. Hakkimizda hayirlisi olsun
İnşallah hamilesinizdirr

Canim oncelikle bebgin hayirli ugurlu saglikli uzun omurlu olsun insallah benimde sonucumu aldim cok sukur hamile gorunuyorum ama ultrasinla bakti hic birsey goremedi senin kesr gozukmustu herhalde ne zaman gordun birde hcg degerin kac cimisti bu araa kalp atisinida duydunmu :))

Benim sat 13 eylül. Bhcg 2100 iken vajinal usg de kesemi gördüm. Bugün tekrar baktırdım 12500 olmuş betahcg. 2 gün sonra kontrolüm var. Herhalde karından görünür artık. Kalp atışı için 2 hafta sonra. Gitmeyi planlıyorum.
Seninki de hayırlı olsun.

kedifatos ve mystery66 bubay hamilelik haberlerini aldilar. Hayirli ugurlu olsun. bizde bu ay aliriz inaallhh dua edin hamilelerinnduasi kabul olur derler :anneadayı::emir_bebek::KK17:

Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar versin inşallah

eşin bu düşünceni bilsin paylas onunla ve deatek al canim umarom herşey yoluna girer eskiden evlilik üzerindeki etkisi fifty fifty derdim ama yok nerdwysw yüzde seksen mis o muhabbetin :KK66:

Hadi insallah oyle olur annesi. Hep dualarimdasiniz inan. İs yeriniz hayir getirsin insallah. Allah kolaylik versin. Nasip olursa oglus geliyo teyzesi insallah. Hamilelik ilk zamablar zordu. Once kanama lekelenme. İgneler fiiller. Sonra gecmek biomeyen bulantilar. 1 aydir rahattim. Bi kac gun once sag tarafimda bi agri oldu. Acile gittik. İdrar testi temiz cikti. Ultrasonla baktilar. sag bibregimde buyume varmis. Gebelikte beklenen bi durum dedi. Tibbi mudahale erektirecek bisi su anda yok dediler. Yarin da kendi dr uma gidicem insallah. Unarim bi problem olmaz canim. Duani isterim.

hiçbir şey olmaz canım hiç korkma sakın benim 2 böbrekte birden oldu 24. haftamdayken stent takıcaz yoksa bebeğe de sana da zararı var dediler.. stent takılırken de erken doğum riski var dediler. ağlaya ağlaya içim çıkmıştı aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.. ağrıdan defalarca kez acillik olmuştum falan neyse zor günlerdi.. sonra bir doktor anneme sakın taktırmasın demiş ona güvenip taktırmadım birkaç hafta içinde kendiliğinden geçti.. senin tek böbrekmiş onu normal sayıyorlar zaten. birkaç hafta seni üzer ağrılar ama geçecek merak etme

hadi hayırlı olsun cnm gözün aydın :) rabbim devamını getirir inşş
darısı bana ve diğer arkadaşlarıma olsun en kısa zamanda
belirtileri bekliyorum bide bu ay neler yaptınız felan :KK70: anlat işte cnm sen
Canim hic birsey yapmadik ozel gun asiri iliski ve sabaha kadar hic kalkmadim ve belimin altina yastik koydum canim rabbim nasip etti insallah en yakinda size de nasip olur belirtilerime gelince benim kasiklarimiin yanlari cok agridi canim akintim kesilmedi ayni adet olucak gibi sanci cektim goguslerim dolgunlasti ve agrimaya basladi bacak bacak ustine atarken bile bacagim agriyordu cnm
cnm sen bildiğin hamilesinn tebrikler:anneadayı::emir_bebek::nazar:
umarım bende yakında sizlerden olurum işnşş :anneadayı::KK200:o_Oo_Oo_O

kedifatos ve mystery66 bubay hamilelik haberlerini aldilar. Hayirli ugurlu olsun. bizde bu ay aliriz inaallhh dua edin hamilelerinnduasi kabul olur derler :anneadayı::emir_bebek::KK17:
insallah cnm en yakin zaman da size de nasio eder
Benim sat 13 eylül. Bhcg 2100 iken vajinal usg de kesemi gördüm. Bugün tekrar baktırdım 12500 olmuş betahcg. 2 gün sonra kontrolüm var. Herhalde karından görünür artık. Kalp atışı için 2 hafta sonra. Gitmeyi planlıyorum.
Seninki de hayırlı olsun.

Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar versin inşallah

cok saol canim benim alttan bakmadi ben imde sat 13 eylulde karnimdan da goremedi ama benim hcg 745 lerde 1000 olmadan gozukmez desi insallah bir sorun yoktr :))

Canım hayırlı olsun adetten ne kadar sonra kan testi yaptın? Ben adetten. 6 7 gün önce yaptırdığımda 32,6 çıkmıştı. Bu cumartesi tekrar ölcülecek inşallah yükselmiştir. İlk hamileliğim öğrendikten ıkı hafta sonra kaybettim.
Ben 4 gun gectikten sonra ogren canim rabbim nasip eder insallah soldurdugu yuzunu guldurmeyi de bilir rabbim sen hic merak etme

Slm kızlar.... Bi sorum olacak adetime 8 gün falan var ama adet belirtileri hiç başlamadı normalde 10 gün önceden göğüslerim şişmeye başlardı kasıklarım ağrırdı hiç bir belirti yok. Onun yerine aşırı iştahım açıldı ve bi uyku hali var sürekli hamile olma olasılığım var mı. İdrar testinde negatif çıktı adetim geçmediği için mi öyle oldu

canım en sağlıklısı adet gecikmesinden sonraki günlerde yap mesela 5 veya 6 gün geçsin daha sağlam sonuç alırsın herkesin bir olmuyo kimi insanda adet gününden sonra çıkıyo kimisinde adet günü gelmeden belli oluyo biraz daha sabret gecikmen olucakmı insallh hamilesindr dualarım sizinle

Canim cok Sağol ben biraz erken davrandim test yapmak icin farkindayim. Hatta kendi kendime diyordum adet günüm gelmeden test falan yapmam diye. Beklicem artık son 5 gun. o_O

Canim cok Sağol ben biraz erken davrandim test yapmak icin farkindayim. Hatta kendi kendime diyordum adet günüm gelmeden test falan yapmam diye. Beklicem artık son 5 gun. o_O
Canim ben 5 gun kala ve 3 gun kala trst yaptim sonuc negatifti ama adet gecince bir gun sonra silik cizgi cikti umudunu kaybetme rabbim sanada nasip eder insallah

X