Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim rabbim en yakin zamanda hepinize nasip etsin insallahh doktordan geldim ama tabi daha kese mese yok dedi yani birsey gormedi ic gebelik mi dis gebelik mi sonra belli olur dedi insallah saglikli bir hamileligim olur :anneadayı: simdide kaffam ona takildi bu arada merak ettikleriniz varsa yanitlayabilirim
Kaç haftalık olduğuna dair birşey dedi mi peki canım onu merak ediyorum ben :)

Kızlar hepinize merhaba ;
uzun süre vajinismusla uğraştıktan sonra çok şükür kurtuldum bu dertten . Birkaç ay korunduk. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim. 16 ve 17 sinde birleşme oldu . Henüz üzerinden 4 gün geçmişken ,gebelik belirtisi olur mu???
Dün sabah sol kasığıma inanılmaz bir ağrı girdi öyle ki hareketlerimi kısıtlıyor , oturup kalkmak yürümek sıkıntı , karnım küp gibi şiş gaz dolu, yüzüm sivilcelendi ki hiç çıkmaz bende ve çok üşüyoru,elim kolum kalkmıyor halsizim. Bir de düne kadar şeffaf akıntım vardı ama dün itibariyle kupkuruyum.Sıfır akıntı, bende az da olsa yumurtlamadan sonra akıntı devam ederdi. Bugün de sağ kasığıma bıcak saplanıyor gibi sızı hissediyorum ara ara ve belim ağrıyor.
ilk haftada buna benzer durumlar yaşayan var mı aranızda ? Ya da ne olabilir fikri olan ...??? Gebelik beklerken başka bir şey çıkmasından korkuyorum o_O:KK17:

Ben 28-29 günde bir adet oluyorum. Tahmini ovulasyonumun son anlarında korunmasız tek ilişkim oldu. Hamileliğimi de adetime 3 gün kala öğrendim. Yani 28-29 eylül ilişkiye girmiş olsam, ben 9 ekimde gebeliğimi öğrendim.
Hiç belirtim yoktu, sadece içime doğdu.
Canim oncelikle bebgin hayirli ugurlu saglikli uzun omurlu olsun insallah benimde sonucumu aldim cok sukur hamile gorunuyorum ama ultrasinla bakti hic birsey goremedi senin kesr gozukmustu herhalde ne zaman gordun birde hcg degerin kac cimisti bu araa kalp atisinida duydunmu :))

Demedi cnm ama tabliya gore 4 haftalik gozukuyor senin ne oldu sonuc cnm
Bugün yine test yaptım yarın öğlen randevum var doktora bende çok merak ediyorum çokta heycanlıyım :KK43:

Eklentiler

• IMG_20151020_131329.JPG
    IMG_20151020_131329.JPG
    26,4 KB · Görüntüleme: 40
kızlar sonucumu aldım ve hamileyim :anneadayı: Allahın izniyle rabbime şukurler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah beta hcg 754.4 cıktı :-):-):KK47::KK47::KK19::KK19::KK19: cok mutlu oldum ya doktora gidiyim geleyim belirtiklerimi yazıcam inşallah
hadi hayırlı olsun cnm gözün aydın :) rabbim devamını getirir inşş
darısı bana ve diğer arkadaşlarıma olsun en kısa zamanda
belirtileri bekliyorum bide bu ay neler yaptınız felan :KK70: anlat işte cnm sen

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim rabbim en yakin zamanda hepinize nasip etsin insallahh doktordan geldim ama tabi daha kese mese yok dedi yani birsey gormedi ic gebelik mi dis gebelik mi sonra belli olur dedi insallah saglikli bir hamileligim olur :anneadayı: simdide kaffam ona takildi bu arada merak ettikleriniz varsa yanitlayabilirim
Canım hayırlı olsun adetten ne kadar sonra kan testi yaptın? Ben adetten. 6 7 gün önce yaptırdığımda 32,6 çıkmıştı. Bu cumartesi tekrar ölcülecek inşallah yükselmiştir. İlk hamileliğim öğrendikten ıkı hafta sonra kaybettim.

merhaba kızlar dün doktora gittim bi yumurtalığım da 2mm kadar kist cıktı doğum kontrol hapı verdi benm korkum doğum kontrol hapı gebeliğe engel değilmi ilaç bitince bi problem olurmu??birde soğan kürü denesem mi bilemedm

merhaba kızlar dün doktora gittim bi yumurtalığım da 2mm kadar kist cıktı doğum kontrol hapı verdi benm korkum doğum kontrol hapı gebeliğe engel değilmi ilaç bitince bi problem olurmu??birde soğan kürü denesem mi bilemedm
doktorlar ne kadar olmuyor dese de doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ki bir kaç ayda da hamilelikten koruyabiliyor. ben sadece bir ay kullandım bıraktıktan sonra dördüncü ayda hamile kaldım. bıraktığı ay hamile kalanları da biliyorum bu tamamen senin kimyanla ilgili. ama doktor doğum kontrol hapı verdiyse bu tedavi amaçlıdır yani eğer seni tedavi edecekse gerektiği kadar kullan bırak sonra çalışmalara devam edersin. bir de doğum kontrol hapı ile birlikte soğan kürü kullanma zararlı olabilir.

Ates olcmek nasil oluyor ne zaman baslanjr kii kac olckk ates olcumu biri beniii durdursunnnnn :KK47:

doktorlar ne kadar olmuyor dese de doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra ki bir kaç ayda da hamilelikten koruyabiliyor. ben sadece bir ay kullandım bıraktıktan sonra dördüncü ayda hamile kaldım. bıraktığı ay hamile kalanları da biliyorum bu tamamen senin kimyanla ilgili. ama doktor doğum kontrol hapı verdiyse bu tedavi amaçlıdır yani eğer seni tedavi edecekse gerektiği kadar kullan bırak sonra çalışmalara devam edersin. bir de doğum kontrol hapı ile birlikte soğan kürü kullanma zararlı olabilir.
teşekkür ederim canm bana da doktor 1 ay kullanmak için verdi kist cok küçük ve zararsız dedi yok etmek için verdi ilacı zaten kürü ilaç bitince mi kullan diyosun kafam cok karışık ya ilaçtan biraz tedirginim

teşekkür ederim canm bana da doktor 1 ay kullanmak için verdi kist cok küçük ve zararsız dedi yok etmek için verdi ilacı zaten kürü ilaç bitince mi kullan diyosun kafam cok karışık ya ilaçtan biraz tedirginim
Aynen ilacı kullan bitsin bi iki hafta sonra başla en az bence canm

Kızlar hepinize merhaba ;
uzun süre vajinismusla uğraştıktan sonra çok şükür kurtuldum bu dertten . Birkaç ay korunduk. Bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim. 16 ve 17 sinde birleşme oldu . Henüz üzerinden 4 gün geçmişken ,gebelik belirtisi olur mu???
Dün sabah sol kasığıma inanılmaz bir ağrı girdi öyle ki hareketlerimi kısıtlıyor , oturup kalkmak yürümek sıkıntı , karnım küp gibi şiş gaz dolu, yüzüm sivilcelendi ki hiç çıkmaz bende ve çok üşüyorum,elim kolum kalkmıyor halsizim. Bir de düne kadar şeffaf akıntım vardı ama dün itibariyle kupkuruyum.Sıfır akıntı, bende az da olsa yumurtlamadan sonra akıntı devam ederdi. Bugün de sağ kasığıma bıcak saplanıyor gibi sızı hissediyorum ara ara ve belim ağrıyor.
ilk haftada buna benzer durumlar yaşayan var mı aranızda ? Ya da ne olabilir fikri olan ...??? Gebelik beklerken başka bir şey çıkmasından korkuyorum o_O:KK17:

Kızlaaarrr bana kimse yardımcı olmayacak mıııııı :KK43:(( ?????:KK31: :mad: :KK68:

Kizlar benim reglm hic eskisi gbi olmyo yogun olurdum agridan duramazdim onceden lekelenmem olmazdi anlamadm neden boyle oldu az oluyorum hic agrim yok

X