ovulaston testi nasil kullaniliyor ki guvenilir mi acaba. aydinlatirmisiniz lutfen. simdi her sey sil bastan. yumurtlama gunu. aacaba tuttummu adete 10 gun kala test yapmalar kocayi da inandirmalar. vucudda belirti aralamalar. kendinde olan belirtileri baskasinda da gormeknicin yandas aramalar sitenin altina ustune getirmeler sinirimden agliyorum yaaa
hahaha iyiymiş uzmanım bnde bu ay denerim ama eczanelerde var mıdır ovulasyon testleriOlur Allah ın izniyle. Çok yürekten dua ettim hep secdede ettim dualarımı. Ve dua ederken en önemlisi yürekten inanarak O diledikten sonra herşeyin olabilceğine tam manasıyla inanmaya çalışın. burda yazılan umudumu kesmişkn oldu lafları hiç doğru değil. Farkında olmadan çok büyük günaha giriyoruz belkide. Allah tan hiç umut kesilir mi? diledikten sonra olmıcağı ne var sanki.
Ovulasyon testini kesinlikle öneriyorum. Kullanımı konusundada uzmanlık sahibi olmuşluğum vardıradetimin olcğı gün hatta saatini bile tahmin edebiliyodum artık son 2 aydır.
Ovulasyon günümün 10. günü bugün karın ağrım bikaç gündür var bugün baya yoğundu ve mide bulantısı oldu sabah ve az önce kahverengi bi akıntıyla karşılaştım adet mi oluyorum bu kadar erken diye düşündüm ama göğüs hassasiyetim hala devam ediyo genelde regl olunca geçerdi sanırım yerleşme kanaması da olabilirmiş sizde böyle bişey oldu mu??akıntım hiç kesilmedi ama öle herkesteki gibi çok çok fazla değil ama sürekli azar azar geliyodu. Aynen ilk belirtim yerleşme gününde oldu. Şuan blirti olarak takip edebilceğin tek bariz şey adet sancın varsa yumurtalıklardan daha aşağıda ve ortalara doğru ağrı oluşuyo.
gunu gunune oluyorum canim. calismalara basladigimizdan beri her ay 1 gunn sonra oluyorum. of yaa nasil kullancm simdi ben onu adetten 2 gunn sonra mi.Canım adet periyotun kaç günde bir oluyor düzenlimi ? günü gününe hiç şaşmıyosa teste bile gerek yok ama bi kaç gün oynayabiliyosa benim gibi kullan kesinlikle.
Ovulasyon günümün 10. günü bugün karın ağrım bikaç gündür var bugün baya yoğundu ve mide bulantısı oldu sabah ve az önce kahverengi bi akıntıyla karşılaştım adet mi oluyorum bu kadar erken diye düşündüm ama göğüs hassasiyetim hala devam ediyo genelde regl olunca geçerdi sanırım yerleşme kanaması da olabilirmiş sizde böyle bişey oldu mu??
gunu gunune oluyorum canim. calismalara basladigimizdan beri her ay 1 gunn sonra oluyorum. of yaa nasil kullancm simdi ben onu adetten 2 gunn sonra mi.
Anam ne zormus bunlar yaa doktora gidem bari doktor takip etsin yumurtlamalarimiCanım şimdi geçen ayki adet gününün başlangıcından itibaren bugün adet olduğun güne kadar say örneğin 32 gün çıktıysa -14 yap o günün %99 senin yumurtanın döllenebilceği en sağlıklı gün. bu 14 günlük süreye luteal faz deniliyor. kadınların %99unda bu böyledir. yumurta oluştuktan sonra tam 14.gün adet kanaman gelir. ovulasyona bile gerek yok düzenin belliyse. ovulasyon testindede kopkopyu çizgi gördükten sonra testi tekrarlıyosun siliklştiği gün yumurtan hazır demek oluyor
cnm ama bizde kredi kartı yok eczaneden alırım büyük ihtimal ne kadar fiyatı eczanedeaynen öyle. Rabbim nasip etceği zamanı biliyor. unutmamak gerekirki bu da bi imtihan. hakkıyla vermeyi nasip etsin. eczaneden alma boşuna kazıklıyolar çünkü. ben n11dn almıştım gittigidiyordan falan alanda var marka olarak laboquick öneriyorum ama. hiç yanıltmadı beni. gebelik testinde bile yanıltmadı :)
cnm ama bizde kredi kartı yok eczaneden alırım büyük ihtimal ne kadar fiyatı eczanede
cnm kar yok olsa zaten öyle alırım bak cnm benmde hep 30 günde bir oluyo ama bazen 1 gün erken oluyo bene yumurtadıgımı biliyorum akıntımdan ama yinede test alıyım garanti olsunYani şöyle diyim ben 50 tanesine 49 tl verdim. Eczanede 2 tanesi 8 9 tl. falan
cnm benm genelde 16,18 gün catlıyor 30,31 günde oluyorumkapıda ödeme de oluyo diyebiliyorum ben bi araştır istersen günü gününe oluyosan zaten öyle adet biter bitmez başlamana hiç gerek yok. 13.gün başlarsın zaten max. 15.gün çift çizgiyi görürsüngrpaysgl
Ayy hadi inşallah hayırlısıysa öyle olsun umutlarım yeniden yeşerdi sayende :)) Zaten perşembe- cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum test için yani tam adet olmam gereken güne kadar önceki gebeliğimde tam adet günümde testim pozitif çıkmıştı.. İnşallah Allah'ım bu sefer kaybını göstermezevet arkadaşım bu oluyor. bende olmadı ama en yakın arkadaşımda tam 10.gün oldu ve bunun üstüne biz şüphelendik direk. Hayırlısıyla hamile olma ihtimalin yüksek. Ama test yapıpta poz. çıkmadı diye üzülme çünkü hcg önce kana kandanda 2 3 güne idrara geçiyo. yani ancak kan testi yaparsan çıkar
ama benim yunurtam her ay catlio. hatta yumurtlama kanamam olmustu. taaa subat ayunda.canım o zaman ovu. testi kullanmalısın. hatta dediğin gibi doktor kontrolünde yap çünkü kist oldumu çatlamayabiliyo doktor söyler mutlaka. Allah ın izniyle sonrasındada olur. Evet zormuş gerçekten benimde öle hemen olmadı yani. 7 8 ay uğraştım
batta yumurtlama kanamam olmustu. doktor yumurtlamissin demisti. dogru diosun ben hic bisiy bilmiorm ya zaten eczanelere gidip bi de ovu. testi almaya yuzum yok. utaniyorum. Iyi bi doktor bulmam lazim. Insallah hepimiz bu ay hamile kalirizzzz o bebek gobusu sisirecekkkcanım o zaman ovu. testi kullanmalısın. hatta dediğin gibi doktor kontrolünde yap çünkü kist oldumu çatlamayabiliyo doktor söyler mutlaka. Allah ın izniyle sonrasındada olur. Evet zormuş gerçekten benimde öle hemen olmadı yani. 7 8 ay uğraştım
Ayy hadi inşallah hayırlısıysa öyle olsun umutlarım yeniden yeşerdi sayende :)) Zaten perşembe- cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum test için yani tam adet olmam gereken güne kadar önceki gebeliğimde tam adet günümde testim pozitif çıkmıştı.. İnşallah Allah'ım bu sefer kaybını göstermez