Denedim şimdi , bira gibi köpürdü ve inmedi hala, bi de bu arada cam bi bardağa Yaptım idrarımı , çok bulanıktı , bu da bi Gösterge olabilir mi acep ,normalde duru Işıl Işıl olmaz mı idrarhayir hic bisiy olmuo ama normal camasir suyla yap nasil yapildini biliosun diki idranin uzerine dokeceksin kopurck tuh bugun camasir suyu alaydim keske
Hii anladim canım evet oyle yap guzel haberini bekliyoruzzz INSALLAHHHH :-]Ben de isterim hastaneye gitmek o zaman 1hafta filan bekleyim test almayim. ben yabanciyim o yüzden özele gidiyorum ve pahali oluyor. (( en azindan 1hafta keçsin zaten testte çiksa direk o gün hastaneye gidicem )))
Ya evet niye böyle oluyor ??? Ben de sürekli başka başka eczaneye gidiyorum, yazıık bu da her ay test alıyor ,bişey olduğu yok diye bakıyorlar gibi geliyor bana evet ya evde klorak da var , patlama matlama olmaz Di mi , kimyasal bi deney yapıyorum sonuçta
Ayy canimmm ayni dertten muzdarip burdaki herkesss inşallah oyledir Rabbim aratmasinAllaaahıııııımmm , herşeyi gebeliğe yoruyorum, sen bana serin kanlılıkla ver Ya Rabbiii.....
Bekliyoruz bakalım da , siz biliyo musunuz çamaşır suyu testini, Saçma değil mi , biri bu forumda yazmiş kendine yapmış köpürmüş , eşine yapmış köpürmemiş, aa bi de doktora gitmiş ki hamile , mümkün MÜ böle bişi acaba
bu saçmalıklara itibar etmeyin canım mümkün mü hiç böyle bişey olabilse eczaneye giderek utana sıkıla test almazBekliyoruz bakalım da , siz biliyo musunuz çamaşır suyu testini, Saçma değil mi , biri bu forumda yazmiş kendine yapmış köpürmüş , eşine yapmış köpürmemiş, aa bi de doktora gitmiş ki hamile , mümkün MÜ böle bişi acaba
Amin :) Amin :) Amin :) teşekkürler her şey içinHii anladim canım evet oyle yap guzel haberini bekliyoruzzz INSALLAHHHH :-]
Ayyyy ne güzel kimyasal üstüne genelde hemen hamile kalınıyor darısı başımaaa:)))Geç döllenme olur inşAllah.zaten geçen ay da karışık oldu.yumurtlama gününü tutdurdum mu bu ay emin değilim gününden.okuduklarıma göre bence geçen ay bende kimyasal oldu düştü (( yaaa inşAllah geç döllenmedir....
Oyle tabi cnmyarini bekliyorum cnm Allah buyuk.
Napalim umut fakirin ekmegibu saçmalıklara itibar etmeyin canım mümkün mü hiç böyle bişey olabilse eczaneye giderek utana sıkıla test almaz
ay bilemedim ki tatlim. hamile olma olailiginda yuksek slinda. zaten idrar yogun oluyormus gliba. icinde tortucuklarmi ne oluomus. imsallah hamissindir.Denedim şimdi , bira gibi köpürdü ve inmedi hala, bi de bu arada cam bi bardağa Yaptım idrarımı , çok bulanıktı , bu da bi Gösterge olabilir mi acep ,normalde duru Işıl Işıl olmaz mı idrar
Geçen ay o evde gebelik testlerinden çok yaptım bende. Her zaman duru olmuyor idrar bazen bulanık bazen tortulu da oluyor ki onlar da hamilelik belirtisi okuduklarıma göre hepsi boşmuşDenedim şimdi , bira gibi köpürdü ve inmedi hala, bi de bu arada cam bi bardağa Yaptım idrarımı , çok bulanıktı , bu da bi Gösterge olabilir mi acep ,normalde duru Işıl Işıl olmaz mı idrar
araya kaynamasın lütfen bilen biri yok mu yaya kızlar kimdi akıntısının içinde kıl gibi kanama gören yerleşme kanaması mıydı o bilen biri var mı lütfennn acillll
cnm iyice belirti aramaya basladik Allah yardimcimiz olsun. insallah yerlesmedir o dedigin. gunun gecmismiydiaraya kaynamasın lütfen bilen biri yok mu ya
3 cmden azıcık büyüklükte canım ama etkilemesi konusunda bişey diyemicem doktora gitmedin mikixlar polikistik over 33 milim cok buyuk mu? ben de varda etkilermj acaba
evet 2 gün geçti diye hesaplıyorum ama pek düzenli gitmiyo son zamanlardacnm iyice belirti aramaya basladik Allah yardimcimiz olsun. insallah yerlesmedir o dedigin. gunun gecmismiydi