Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hayir hic bisiy olmuo ama normal camasir suyla yap nasil yapildini biliosun diki idranin uzerine dokeceksin kopurck tuh bugun camasir suyu alaydim keske
Denedim şimdi , bira gibi köpürdü ve inmedi hala, bi de bu arada cam bi bardağa Yaptım idrarımı , çok bulanıktı , bu da bi Gösterge olabilir mi acep ,normalde duru Işıl Işıl olmaz mı idrar

Ben de isterim hastaneye gitmek o zaman 1hafta filan bekleyim test almayim. ben yabanciyim o yüzden özele gidiyorum ve pahali oluyor. (( en azindan 1hafta keçsin zaten testte çiksa direk o gün hastaneye gidicem )))
Hii anladim canım evet oyle yap guzel haberini bekliyoruzzz INSALLAHHHH :-]

Kisslar bi de karbonat testi var çamaşır suyu gibi karbonat döküosnz
Çamaşır suyum olmadığı için geçen ay karbonatla test yapmstm ve sözde hamileydim ama değildim tabiikide
Bu arada domestos Olmuo sıvı olan ace gibi çamaşır suyuyla yapmak gerekio domestos hamile olsan bile kopurtmezms sanırım gerçi öbürleri de hamile olmadan bile köpürtuo
Hatta biri söyle yazmsti
Bi karbonat testi çıkardılar evde çoluk cokuk hep hamileydik

bu saçmalıklara itibar etmeyin canım mümkün mü hiç böyle bişey olabilse eczaneye giderek utana sıkıla test almaz

Ayyyy ne güzel kimyasal üstüne genelde hemen hamile kalınıyor darısı başımaaa:)))

Denedim şimdi , bira gibi köpürdü ve inmedi hala, bi de bu arada cam bi bardağa Yaptım idrarımı , çok bulanıktı , bu da bi Gösterge olabilir mi acep ,normalde duru Işıl Işıl olmaz mı idrar
ay bilemedim ki tatlim. hamile olma olailiginda yuksek slinda. zaten idrar yogun oluyormus gliba. icinde tortucuklarmi ne oluomus. imsallah hamissindir.

ya kızlar kimdi akıntısının içinde kıl gibi kanama gören yerleşme kanaması mıydı o bilen biri var mı lütfennn acillll

Geçen ay o evde gebelik testlerinden çok yaptım bende. Her zaman duru olmuyor idrar bazen bulanık bazen tortulu da oluyor ki onlar da hamilelik belirtisi okuduklarıma göre hepsi boşmuş(

kixlar polikistik over 33 milim cok buyuk mu? ben de varda etkilermj acaba

merhabalar
yaklaşık10gündür adet olmuyorum adet gecikmesinin ikinci günü test yaptırdım hamilelik yok dendi birde önceden 0.13gibi yken şimdi 0 koca bir sıfır dendi.
ama adet olamıorum adetten önce akıntım sol kasıkta batmalar seyirmeler vardı .. gaz var sabah ağızada kuruluk var. yardım edin bazen sol tarafıma yatamıorum. salı yada çarşamba test yaptım belli belirsiz bi çizgi belirdi.
ama o kan testinden öncede görüdüğüm çizgi gibiydi . adet olamıorum.. bugunde açık kahverengi akıntım vardı çok açık kahverengi sarıya kaçıo biraz. lütfrn kan testi nekadr doğrudur adet gecikmesinin ikinci günü negatif sonuç alıp bir hafta sonra veya daha sonra pozitif sonuç alan varmı?
nekadar sürede bu sonucu aldınız? yanılma payı varmı ?
lütfen yardım edin çıldırcam adet olamıorum adet olucakmışım gibi ara sıra ağrı girior amayok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…