Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yazdıklarına dikkat et istersen ne kadar yanlış bi üslup kullanıyosn herkes bişeyler yaşıyo Allah korusun Allah kimseye yaşatmasn buraya derleşmeye paylaşmaya yazıyorz ztn sizde yaşamıssınız bazı şeyler qeçmiş olsun ama yaşadınız diye böyle yazmanızı qerektircek bişede yok
BİZLER BURAYA ÇOK SIK GİRMEMEYE ÇALIŞIYORUZ SADECE ARKADAŞLARI MERAK EDİP Bİ BAKIP ÇIKIYORUZ ARTIK ÇÜNKÜ ÇOK ZOR ZAMANLAR GEÇİRDİK HALADA GEÇİRİYORUZ BU ZAMANLARI BERABER AŞMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ ARKADAŞLARIMIZ OLDU BURADA YENİLERE ÇOK BAKIP DAHA FAZLA KENDİMİZDE TEKRAR BELİRTİLER ARAMAMAYA ÇALIŞMAMAYA ÇALIŞIYORUZ VE YENİLEREDE ÜZÜLMEK İSTEMİYORUZ TAKİP ETMEYE BAŞLAYINCA İLLAKİ YAZMA İHTİYACI HİSSEDİYORSUN BURDA HERKES BERABER SEVİNİP BERABER ÜZÜLÜYOR BİRAZDA OLSA BU STRESTEN UZAK DURMAYA ÇALIŞMAK BİZİMKİSİ

Canimcim sende durumlar nasıl test felan yaptinmi ben adet oldum ama seni merak ediyorum evde nette problem var telefondan da pek takip edemiyorum :)
olmadim kuzum yarin gunum. bi olcakmisim gibi sanci gelip gidio ama 15 gundur var bu. Allahim ya sinir oldum kendime :KK43: insallah sen de onumuzdeki ay guzel haber alirsin tabi benimkide diger aya kaldi ole hissediorm hadi serefeee :KK50:

olmadim kuzum yarin gunum. bi olcakmisim gibi sanci gelip gidio ama 15 gundur var bu. Allahim ya sinir oldum kendime :KK43: insallah sen de onumuzdeki ay guzel haber alirsin tabi benimkide diger aya kaldi ole hissediorm hadi serefeee :KK50:
Inşallah vardır bebis tatlım çok iyi anlıyorum seni beklemek zor önemlisi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gelsinlerde geldiklerinde bizi çok bekleyiniz diye popolarini popolarini isiralim☺:KK36: inşallah güzel haberlerini cakliyorum

Selam kizlar Allah isteyen herkeze tez zamanda hayirli evlatlar nasio etsin ins..
Ven pkoluyum ve 2.cocuguma hamileyim su anda soktayim ilk oğlum icin 2sene ugrastim hiz adet olamazken hamile kaldim bundada bi kac kez denedim dktr gulukofen verdi ama yan etkisi cok oldugu icin icemedim 5gun önce karnima acayio kramplar girmeye basladi geve uyurken özellikle bide sabahlari 3gundur sanki 1senedir birsey yemiyormusum gibi ac uyaniyorum 2gun oncede basim 2sn döndü sanki idrar testi aldim ama biliyorum diyorum degilim bosuna aldim diyorum adetimde 2gun gecti sadce ama pkoluyum zaten hep gec adet oluyorum neyse testi yaptim cift cizgi baya bildigin ikiside kırmızı böyle silik falan degil hemen randevu aldim dktromu bugün ultrasonda cikmadi kanda 10111 gibi bi rakam cikti hamilsen ama cok küçük daha dedi pzrts kan tahlilini tekrar yaptirip gidicem bakalim hayirlisi ins Allah yardimcimiz olsun hepimizin
İnşallah artar rakam benim de adet geceli 4 gün oldu 168.9 çıktı kanda o Zaman benimki daha daha daha küçük Bu bi sorun mu acaba

BİZLER BURAYA ÇOK SIK GİRMEMEYE ÇALIŞIYORUZ SADECE ARKADAŞLARI MERAK EDİP Bİ BAKIP ÇIKIYORUZ ARTIK ÇÜNKÜ ÇOK ZOR ZAMANLAR GEÇİRDİK HALADA GEÇİRİYORUZ BU ZAMANLARI BERABER AŞMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ ARKADAŞLARIMIZ OLDU BURADA YENİLERE ÇOK BAKIP DAHA FAZLA KENDİMİZDE TEKRAR BELİRTİLER ARAMAMAYA ÇALIŞMAMAYA ÇALIŞIYORUZ VE YENİLEREDE ÜZÜLMEK İSTEMİYORUZ TAKİP ETMEYE BAŞLAYINCA İLLAKİ YAZMA İHTİYACI HİSSEDİYORSUN BURDA HERKES BERABER SEVİNİP BERABER ÜZÜLÜYOR BİRAZDA OLSA BU STRESTEN UZAK DURMAYA ÇALIŞMAK BİZİMKİSİ
Allah yardımcınız olsun ,en Hayırlısı sizinle olsun bi de bol sabır versin Rabbim ..

selam kızlar nasıl durumlar :)
Bekliyoruz bakalım da , siz biliyo musunuz çamaşır suyu testini, Saçma değil mi , biri bu forumda yazmiş kendine yapmış köpürmüş , eşine yapmış köpürmemiş, aa bi de doktora gitmiş ki hamile , mümkün MÜ böle bişi acaba o_O

Mrb canim seni umutlandirmak istemem ama brn halen hastalanmadim 2 gun gecti dun sabah test yaptim silik cizgi cikti aksam baska marka test yaptkm yine silik cikti belimde agri var ve adet olucak gibi kasik agrim egerben hamileysem sanci oluyi yani

3 gunum var bugunu saymazsak 2 kaldi sabah ilk idrarla test yapsam mi bilmiyorum karnim acayip sis agrida var yok arasi ama belimde bugün acayip bi agri vardı 5 gun kala yaptim negatifti yapsam mi bilmiyorum :KK43:

Mrb canim seni umutlandirmak istemem ama brn halen hastalanmadim 2 gun gecti dun sabah test yaptim silik cizgi cikti aksam baska marka test yaptkm yine silik cikti belimde agri var ve adet olucak gibi kasik agrim egerben hamileysem sanci oluyi yani
yarini bekliyorum cnm Allah buyuk.

Bir gün bakmadım eski yeni kavgası çıkmışşş yahu hatunlar hepimizin derdi belliiii bazen işler güçler hayat yoğunluğu dönemiyoruz burda hamile kalanlarımız oldu benim gibi bebek kaybedenlerimizde oldu bende dahil ama hayat iştee bi şekilde devam ben bir mol bir kimyasal gebelikgeçiren biri olarak tüm sorularınıza açığım:) fırsat buldua yazıyorum rabbim herkesin gönlüne göre versinnn hepiniz öpüldünüzzz

5 gun gecmisti :KK43: ama peceteye cok az pembe gibi gelmis bidaha gelmedi kasiklarimdaki agri ve batmalar devam anlamadim hic boyle olmazdi ya
test yapmismiydun cnm? senin yerinde olsaydim gitmedigim hastane kalmazdi kan testi yaptir pazartesi !

X