tebrikler :)))))CAnim inan o kadar belirti aradim ki her ay belirtim olurdu ama bu ay bariz adet belirtilerinin hepsini yaşadım sadece alakası varmi bilmiyorum ama sık idrara çıktım idrarim koyu sarı ve köpuklüydu bide Afedersin bayagi gazim vardi yani ilk kez belirti olmadı bu ay imkansız dedim oldu
Hayirli olsun canim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Kızlar eskilerden kimde kalmamış sanki ama olsun hepimiz aynı dertten muzdaripiz o yüzden ailelerden sonra sizinle paylaşmak istiyorum ve hamişimmmmmmmmmm
Anladim canim ozaman dayana bilirsen bir hafta daha bekle tabi adet olmazsan tekrar test yap cunku belritilerin hamilelige cok yakin insallah hayirli haberler alirsin canim.Hayır bilmiyorum
Canim bence idrar yesti yapma direk kanver sabah kesin belli olur.Kizlar
Adetim 2 gün gecikti artık test yapıp tek çizgi görmekten çok bunaldım
Hamilelik belirtileri var ama pskolojik de olabilir.
Sizce yarın test yapıyım mi bi kaç gün daha bekleyim mi :)
2 qün qeçtiysw yap tabi cnm adetin düzenli oluyo muKizlar
Adetim 2 gün gecikti artık test yapıp tek çizgi görmekten çok bunaldım
Hamilelik belirtileri var ama pskolojik de olabilir.
Sizce yarın test yapıyım mi bi kaç gün daha bekleyim mi :)
canmm hayirli olsun.Allah kucagina almayi nasip etsin. belirtilerin nasildi. kac gun onceden basladi amlatirmisin bugune kadar olanlariCanim bence idrar yesti yapma direk kanver sabah kesin belli olur.
Canim ben hamile degilim.canmm hayirli olsun.Allah kucagina almayi nasip etsin. belirtilerin nasildi. kac gun onceden basladi amlatirmisin bugune kadar olanlari
Belki hamilesndirCanim ben hamile degilim.
Ne oluyo kizlar icinizemi dogdu allahmi soyletiyoBelki hamilesndir
İnşallah canm :)Ne oluyo kizlar icinizemi dogdu allahmi soyletiyotabi belli olmaz belkide oyledir.insallah.
ayyy cnmmm icimden sen hamilesin gibi gecti Allah yazdirdi belkideeee :)Canim ben hamile degilim.
Belkide canim insallah icinden gecen dogru cikarda hamileyimdir,allahim seninde gonlune gore versin insallah.ayyy cnmmm icimden sen hamilesin gibi gecti Allah yazdirdi belkideeee :)
5 aydir deniyoruz cnm her ay husran her ay ay suram agriyo ay midem mi bulandi ne? diye belirti aramaktan biktimhamilelik isteyen kızlar kaçıncı denemeleriniz kaç yıllık evlisiniz?
Buqün 6. Ayımıza qirdik cnm 6 aydır evliyim 3 aydırda çocuk istiyorz ama ben evlendiqimden beri her ay test yapıyorm kazayla olmuştur belki diyehamilelik isteyen kızlar kaçıncı denemeleriniz kaç yıllık evlisiniz?