inşallah cnm bnm 1.çizgi hmn belli olmuştu 2.side 1 dk faan sonra çıkmıştı ya inşallah gebesindir.kan testi yap bence yarın yada şimdi
ben dün özelde yaptırdım 2 saat sonra sonucu maille gönderdiler bidaha gitmedim yani.gece yaptılar ama devlette olur mu bilmem bi ara sor istersen
bana şu an her yol kapalı gözüküyo malesef...yarın sınavdan sonra bende özele gidip yaptırsam iyi olucak.amaaaaaaaaan olur yada olmaz takmıcam artık.boşu boşuna üzdüm kendimi bütün gece.neyse ben uyumaya gidiyorum.iyi geceler...bütün gecede çektin valla nazımı sağol canım...opuyorumnanaktan
ah izmirli geç kaldın ya bak gitmiş turlik.moral olurdu şimdi o na.neyse. benimde hiç bir belirtim yoktu ama bende takriben 5 haftalık gebeyim inşallah sende gebesindir
ah izmirli geç kaldın ya bak gitmiş turlik.moral olurdu şimdi o na.neyse. benimde hiç bir belirtim yoktu ama bende takriben 5 haftalık gebeyim inşallah sende gebesindir
Bnde hamileyim qaliba arkadaslar. adetim qecikti... :S ya buqun olcam yada sabah kalkınca olmuş olcam bilmiorm ( ağzıma midemden acı tat qeliyo kusckmıs qbi oluyorum midem bulanıyoo hic midem bulanmazdı benim, baş ağrısıda cok var.
" dün boyun ağrısıyla uyandım buqunde bel ağrısıyla . göğüs ağrısı yok kasık ağrısı yok. ilişkiye qirdğim qün 13 ekimdi yumurtlama dönemime denk qelioo :s hamileysem 3 haftlık galiba offf . qecen ayda tam 31 inde olmuştum. norlevo kullanmıştım adet gnümü ileriye atmıştı. acaba hep bu tarhtemi devam etcek. sıkıntı yapmıyorumdur inşallah. =(
yardım lütfnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. bide üşüttüm ben 3 qündr ondanda olabilirmi bu belirti sandıklarım ?
sanada hyırlı günler .teşekkür ederim melisax.evey kan testimde sat mı oluyo o bilmiyorum 2958 çıktı bu takriben 5 hafta küsür ediyor.bu sitede gebelikte kan testi çizelgesi var.bana birisi söyledi sağolsun yeni üye olduğum içi link veremiyorum ama 2011 temmuz anneleri topikinde bu link vardı.kan testini 2 gün önce adetimim 4 gecikmişti o zaman yaptım.evdede yapmıtım oda 1. çizgi net 2. si silikti.doktora pzts gdcm bakalım ne diyecek.belkide kese vardır ama bebiş yoktur bilemiyorum herşeye hazırlıklıyım Allah a bıraktım bu bebiş mevzuunu.
bu arada kızlar bu gebelik bakıyorumda herkesin hayatını kaplamış durumda yapmayın nolur valla ben olursada olur olmasada olur diye düşünüyordum.tabi istiyordum ama öyle çokta değil yani.sizde işi oluruna bırakın.
cnm inş hamilesindir adetlerin düzenliyse gününüde geçtiğini söylüyosun umarım hamilesindir,benimde 1haftadır filan göğüsler şiş ağrıyo bugün biraz azaldılar ama belim ve kasıklarıma arada ağrı giriyo artık ve sarı akıntım var şimdi adet oldum delirtecek kadar,sat benimle aynı cnm kan testi yaptır istersen hakkında hayırlısı inş.
cnm cevapladığın için çok tşk ederim ama merak ediyorum cnm belirtilerin filan varmıydı?en son ayın kaçında adet olmuştun cnm.
ben evli değilim cocuk istemiyorum inşallah felan deme arkadasım yabenim akıntım yok fakat adet olcakmısım qbi yüzmn heryernde siwilce cıktı yumurtlıklarımda ara sıra ağrı oluo oldum olcm gbi . Ayyyyyyyyyy bilmiorm offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?