• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kizlarrrr benim birde gögsümde sizi basladi ama diger belirtiler kayboldu birtek bel agrisi kaldi vede akinti.

Umutlansam mi acep yaa ne diyonuz gögüs sizida psikolojik degildir ya off

Merhaba yalnız olmadığımı bilmek guzel. Teşekkürler cevabın için. Pazartesi test yapmaya kara verdim . Test sonucunu buradan yazacağım. Umarım bizim için hayırlı olan olur.

deryacım ya benimki 5 haftalık ama sadece gebelik kesesi görüldü embriyo görülmedi çok endişelendim senin embriyo kaç haftalıkken görüldü....

canım bende 5 haftalık keseyi gördüm. 7 hafta 2 günlükken emrbiriyo göründü ve kalp atışlarını duyduk çok şükür. endişelenme hepsinin gelişme günü var 5 haftalıkken görmen bildiğim kadarıyla mümkün değil rahat ol 2 hafta sonra bebişinin kalp atışlarını duyarsın sende....

lachesis sana katılıyorum canım saydığın belirtilerin hepsini yaklaşık 10 gündür yaşıyorum adetim 3 gün gecikti.test yapmıcam dedim ama yine de kendime engel koyamadım ve yaptım sonuç malesef NEGATİFFFFFFFFFF.burda yazılanları okudukça evet hepsi bende var deyip hamilelik hissine kapıldım ve boşuboşuna kendimi yıprattım.3 gün daha beklicem sonrasında kan testi daha da adetim gelmezse bana dr.yolu gözükür ki bunu hiç istemiyorum.ya ben doktora gitmeden hamile kalmak istiyorum yaaaaaaaaa:gitme:

canım sana naçizane önerim haftada 3 gün yemekten 15 dk önce soğan salatası ye içine 1 tatlı kaşığı sumak koyacaksın.
ayrıca incir ve keçiboynuzunun faydasını hep söylüyorum sanırım bana onlar fayda yaptı. inciri sen keçiboynuzunu eşin yiyecek sabah ve akşam yatmadan önce.

yaaaa kızlar bu karın ağrısına dayanamıyorum artık.ağrı kesici falan da alamıyorum korkudan.ne yapıcam ben:sinifsinif:hamilelik belirtileri arasında yoğun alt karın ve kasık ağrısı var mı?aynı zamanda bu ağrı bacaklarımın iç tarafına da vuruyobilmiyorumkismileyardım lütfen...hamileler gelin kızlar da bi el atın banabilmiyorumkismile

şekerim benimde ilk belirtilerimde aynen bunlar vardı sakın ilaç falan alayım deme en azından kesinleşinceye kadar. bacaklarım çok ağrıyordu hala da ağrıyor dr dedi ki gebelikte bacak ağırısı olabilirmiş. ayrıca karın gerginliği şişliği bende de vardı

kızlar benim size bir sorum olacak.bir komşumuzun yakınının adeti 7 ya da 8 gün sürüyormuş.adetin 6.günü eşiyle birlikte olmuşlar.adetliylen hamile kalınabilir mi acaba bir fikri olan varmı?

ya kızlar ben iyice sıyırmaya başladım galibasempatiksalakcinnigündüz düşündüklerim yetmiyomuş gibi bi de gece rüyalar rahat bırakmıyo beni...rüyamda test yapmışım çift çizgi ve çizgi öyle güzel ki ışıl ışılhihoyyytsonra bi de yolda bi sürü altın.topluyorum onları tek tek bilezik,çeyrek altın,yonca ne varsa işte.bi de işin ilginç yanı yanımda bi sürü insan var ve bi tek ben topluyorum altınlarıboshayallersmile

kızlar benim size bir sorum olacak.bir komşumuzun yakınının adeti 7 ya da 8 gün sürüyormuş.adetin 6.günü eşiyle birlikte olmuşlar.adetliylen hamile kalınabilir mi acaba bir fikri olan varmı?

adetliyken ilişkiye girilmemesi gerekir diye biliyorum ben ama adetliyken hamile kalınır mı hiç bilmiyorum...

bence adetliyken hamile kalınmaz.yumurtlama olmuyo ki zaten bu dönemde zaten olsa bile çatlamıyordur.nasıl hamile kalınır ki.allahın işi tabide hiç böyle bişey duymadım.zaten adetliyken ilişkiye girmekte kadın için çok zararlı.

bende sağlıklı bişi olmadığını arkadaşa söyledim o da arkadaşına söylemiş ama adeti 7 gün sürüyomuş 6. gün birlikte olmuşlar o sırada da yumurtlama olabiliyor mu? son günü diye hamile kalabilir mi acaba?

özel bir hastaneyi aradım kan tahliliyle gebelik testini sordum telefonda fiyat vermiyoruz dedi neyse akşam eşim geldi ben yine aradım ve ne dediler biliyo musunuz 30 tl tahlil + 50 tl de sonucu göstermem için doktor muayene parası.... yuh diyorum ya 80 tl ye sadece hamile olup olmadığımı öğrenicam.bu kadar da olmaz ya.
bu arada "Saruboceq" avatar resmine hasta oldum ya çok komik :roflol:alkisalkisalkis

Son düzenleme:
kızlar ya ne kadar erken kayboluyosunuz:3:gelin de biraz dertleşek ayolopuyorumnanaktan

adetim tam 7gün gecikti yarın test alıyorum ve yapıyorum artık kesin belli olur sanırım kızlar yaa bakalım

kızlaar ben de hamileyim
ama tarif edemediğim bir his var içimde Allahım neden bu his anlamadım.çok tuhaf bir duygu ben bebek istiyordum ama şimdi bacaklarım uyuşmuş durumda nedenini bilmiyorum nolur beni biraz rahatlatın aceba bebek istemiyorumda benim mi haberim yoktu.yaşım 30 oldu bir an önce bebeğim olsun istiyordum.belkide 5 yıldır hapla korunuyordum 6. ayda hamile kaldım aceba bu kadar erken beklemiyor muydum duygularım karman çorman.bide ben alışmıştım rahata özgürlüğe istediğim gibi yaşıyordum ama şimdi bilemiyorum...

tebrikler Leyla tabi farklı bir tecrübe olacağı için alışman zaman alır ben daha yaşamadım ama sanırım öyle olur:)Bebek için baya bi fedakarlık gerekecek ama onlar dünyanın en şeker şeyleri eline alınca unutursun herşeyi:)

BİR BEBEĞİN YARIM KALAN GÜNLÜĞÜ

5 Ekim: Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var... olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor.

Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum. Bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim.

19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil. Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir . sürpriz olacağım.

23 Ekim: Hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı. Dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Bu "el"in dokunduğu yerler dudağım damağım oluyor. Düşünün bir yıl sonra bu elin dokunduğu yerde tebessümler açacak, güleceğim. Dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyeceğim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konuşacağım. Sana güleceğim. Kimilerine göre hâlâ daha var değilmişim… Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya… Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle değil mi anneciğim? Ah bir konuşabilsem!

27 Ekim: Bugün pek . mutluyum. İçimde tatlı bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya başladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracağım kalbimi. Tıpkı anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?

2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye başladı. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni anneciğim. Şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasım: Ah evet… Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. Aman Allahım parmaklarım da çıkmaya başladı. Bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem tutacağım. Belki de güzel bir şiir yazacağım. Anneciğim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum.

20 Kasım: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada olduğumu öğrendi.. Yaşasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmış. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun anneciğim? Seneye kalmaz kollarının arasında olacağım…

25 Kasım: Artık babam da burada olduğumu biliyor. Fakat henüz kız olduğumun farkında değiller. Onlara sürpriz yapacağım..

10 Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım . ve yanağım var… Anneme benziyorum galiba…

13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama olsun. Yine de mutluyum. Yaşıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım. Rüyamda gördüm. Dünyada gökkuşağı diye bir şey varmış.. Onu çok merak ediyorum.. Anneciğim, babacığım sizin yüzünüzü de göreceğim. Tanışacağız…. Mutlu olacağız. Gülüşeceğiz..

24 Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık. Anneciğim, senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı… Hiç duymadığım bir şey bu… Güzel ve sağlıklı . bir kız olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka… Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi?

28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor . gibisin. Kalp seslerin değişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne… Anne… Anneciğim… Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap… . Anne… Kolumu çekiyorlar anne… Canım yanıyor anne... Anne… Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne… Anne kalbimi parçalıyorlar… Anneciğim… Anne… Anne… An…

Ah! Kürtajınız ta-mamlandı hanımefendi. Geçmiş olsun !..
Ekleyen::Serhat Bayar

bende sağlıklı bişi olmadığını arkadaşa söyledim o da arkadaşına söylemiş ama adeti 7 gün sürüyomuş 6. gün birlikte olmuşlar o sırada da yumurtlama olabiliyor mu? son günü diye hamile kalabilir mi acaba?
şayet birden fazla yumurtası oldu ise o ay ve o regylinin 6.günü çatlayabilir: yok yok kızlar her şey olabiliyor...

ahhh ceylinsu ah hemşerim nerden buldun bunu yaa:sinifsinif:bizler sabırsızlıkla anne olmayı hayal ederken...hele de bebeğin geçirdiği o aşamaları okuduktan sonra daha da arttı isteğim.ANNE OLMAK İSTİYORUM BEEEEEEEEEEEEEN...

Back