• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar dün yazmışdım ya bu gün gene yaptım test tek cizgi gene ama gögüslerim de sızlama ve dolgunluk var ,gaz var ve iştaahlıyım ama sonuç negatif sizce ne yapmalaıyım

bence hemen kan testi yaptır.benim bugün 4.günüm cuma tekrar idrar testi yapıp p.tesi de kan testi yaptırcam...

arkadaşım inşallah hamilesindir ağrıların bulantın var mı idrara çıkma nasıl sen de

ceylinsu canım sanırım bana yazdın.bende bulantı yok ama alt karın bölgemde şişlik ve sancı var karnımı içime çekemiyorum,yatakta yüzüstü yatamıyorum.idrara da normalden biraz fazla çıkıyorum ve şeffafa yakın tek damla halinde gelen akıntım var.ve umarım dediğin gibi olur da hamileyimdir.bekleyen herkes inşallah en kısa zamanda mutlu haberini alır...akannehir

Benim arada sirada göbegimin alt tarafina sanci giriyor, özellikle sabahlari uyanana kadar 3 defa idrara tualete cikmam gerekiyor, gazim var ve karnimda basinc var... Bugünde bel agrisi basladi...

Offf cok umutlandiriyorum kendimi bu ay adet oldugum gün cok büyük hayal kirikligi yasiyacagim ama umutlanmadanda edemiyorum kizlar :(

Son düzenleme:
Benim arada sirada göbegimin alt tarafina sanci giriyor, özellikle sabahlari uyanana kadar 3 defa idrara tualete cikmam gerekiyor, gazim var ve karnimda basinc var... Bugünde bel agrisi basladi...

Offf cok umutlandiriyorum kendimi bu ay adet oldugum gün cok büyük hayal kirikligi yasiyacagim ama umutlanmadanda edemiyorum kizlar :(

saydıklarının hepsi ve daha fazlası bende de var.adetin kaç gün geçti?

canım senin sorun neydi? tekrar yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.en azından yeni hamileler daha tecrübeli onlar da soruna yanıt verebilirler...

Canim simdi yazdim tekrar yukarida...

Bende olan belirtileri yazdim ama bütün bunlarin sadece bana öyle geldiginden korkuyorum cünki malum insan hamile olmak isteyince kafasinda bircok sey kurabiliyor.

Kizlarr benim yumurta bu ay 16 yada 17. (catlatma ignesi vuruldum) catladi. Yumurta catladikdan sonra 14 gün sonra mutlaka adet olunur mu? Yoksa birkac gün daha gecikebilir mi?

ceylinsu canım sanırım bana yazdın.bende bulantı yok ama alt karın bölgemde şişlik ve sancı var karnımı içime çekemiyorum,yatakta yüzüstü yatamıyorum.idrara da normalden biraz fazla çıkıyorum ve şeffafa yakın tek damla halinde gelen akıntım var.ve umarım dediğin gibi olur da hamileyimdir.bekleyen herkes inşallah en kısa zamanda mutlu haberini alır...akannehir

evet arkadaşım sana yazmıştım inşallah hamişsindir ayyy :)))

saydıklarının hepsi ve daha fazlası bende de var.adetin kaç gün geçti?

Canim ben daha gecmedim bile. Doktor kontrolünde oldugum icin 03.11. de kan testi yapacak direkmen. Ama migde bulantisi bas dönmesi hic yok.

Mantigimin söyledigiyle gönlümün söylediginin arasinda kaldim valla. Adetimi 05.11 de bekliyorum veya daha erken cünki 16.-17. sinde yumurta catlatildi canim.

Canim ben daha gecmedim bile. Doktor kontrolünde oldugum icin 03.11. de kan testi yapacak direkmen. Ama migde bulantisi bas dönmesi hic yok.

Mantigimin söyledigiyle gönlümün söylediginin arasinda kaldim valla. Adetimi 05.11 de bekliyorum veya daha erken cünki 16.-17. sinde yumurta catlatildi canim.

ah canım ya çatlatma konusunda benim pek bilgim yok nedir nasıl olur ama topikte bilen birileri mutlaka vardır?inşallah bi an önce bebişine kavuşursun.ben dua ederken tüm bebek isteyenlere inşallah diye dua ediyorum.istemenin nasıl bişey olduğunu iyi biliyorum.:2:

ah canım ya çatlatma konusunda benim pek bilgim yok nedir nasıl olur ama topikte bilen birileri mutlaka vardır?inşallah bi an önce bebişine kavuşursun.ben dua ederken tüm bebek isteyenlere inşallah diye dua ediyorum.istemenin nasıl bişey olduğunu iyi biliyorum.:2:

Sen hamile misin yoksa daha belli degil mi?? Amin canim sorma insan ümitlenmek, sevinmek istiyor ama kirmizilar gelince yasayacagi hayal kirikligindan korkuyor.

Allah isteyen herkeze versin insallah!

Sen hamile misin yoksa daha belli degil mi?? Amin canim sorma insan ümitlenmek, sevinmek istiyor ama kirmizilar gelince yasayacagi hayal kirikligindan korkuyor.

Allah isteyen herkeze versin insallah!

evet hamileyim diyebilmeyi inan o kadar çok isterdim ki ama malesef :sinifsinif: daha bilmiyorum.gecikmemin 4. günü dün test yaptım 2. çizgi silikti.yarın yine yapıcam p.tesi de kan testi offf offf beklemek çok zor hele sabretmek o daha da zor

evet hamileyim diyebilmeyi inan o kadar çok isterdim ki ama malesef :sinifsinif: daha bilmiyorum.gecikmemin 4. günü dün test yaptım 2. çizgi silikti.yarın yine yapıcam p.tesi de kan testi offf offf beklemek çok zor hele sabretmek o daha da zor

Üzülme, silik cikanlarin hepsi mutlaka hamile cikiyor! Bence hamilesindir! Baska hangi belirtiler var sende?

Üzülme, silik cikanlarin hepsi mutlaka hamile cikiyor! Bence hamilesindir! Baska hangi belirtiler var sende?

sol kasıkta belirgin ağrı va yanma alt karında şişlik ve gaz.göğüslerde mavi yeşil damarlar...onun dışında bulantı ve baş dönmesi,göğüslerde hassaiyet yok ama dolgunluk var gibi...ya bunları beynimiz mi uyduruyo yoksa ya:uhm:hamile kalayım derken kafayı üşütücez vallasempatiksalakcinni

sol kasıkta belirgin ağrı va yanma alt karında şişlik ve gaz.göğüslerde mavi yeşil damarlar...onun dışında bulantı ve baş dönmesi,göğüslerde hassaiyet yok ama dolgunluk var gibi...ya bunları beynimiz mi uyduruyo yoksa ya:uhm:hamile kalayım derken kafayı üşütücez vallasempatiksalakcinni

Sorunda bu ya iste, kendimiz uyduruyorda olabiliriz! Amannnn benim üsütmeme az kaldi valla :) Insallah ikimizdede birseyler vardir canim

Sorunda bu ya iste, kendimiz uyduruyorda olabiliriz! Amannnn benim üsütmeme az kaldi valla :) Insallah ikimizdede birseyler vardir canim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3belki de üşüttükte bizim haberimiz yokkaydirigubbakcemile3.haberleri burda paylaşalım.iyiyada kötüne olursa olsunolumunekankayizsmile

kızlar merhaba bugün üye oldum .. regli olmama 10 gün var, ama hamilelik belirtileri hissediyorum .. acaba kan testinde çıkar mı.. dün fortel idrar testi yaptım tek çizgi çıktı :(

ben geçen sene dış gebelikten laporoskopi oldum. sonra korktum ve 1 sene çocuk düşünmedim. Bu ay doktor kontrolünden geçtim, yumurtlama, tüplerle ilgili hiç bir problem yok. Bu ay ilk denememiz tam da yumurtlama zamanına denk geldi, ama regli olmama 10 gün var hamilelik belirtileri yaşıyorum. acaba hamilemiyim. dün fortel negatif sonuç verdi. çok heyecanlıyım regli günümü bekleyemiyorum ..

Back