• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

adetine daha 10 gün var günü geçenlerin bile (ben de dahil) henüz sonuç çıkmıyor.bence sen biraz bekle derim canım.çok erken çünkü.ne tür belirtilerin var?

selam benim beta-hcg 5074 e çıkmış ama progesteronum 6.54e düşmüş. belim ve kalçam çok ağrıyo inş. bebişime bişey olmaz doktor progestan diye bi hap verdi yükselir mi acaba?

Merhabalar arkadaşlar,
Siteyi uzun suredir takip ediyorum ve okuduğum her yazıda kendimden birşeyler buluyorum.Sizin heyecanınıza üzüntülerine sevinçlerinize şahit oluyorum.Ve en sonunda bende üye olup paylaşımda bulunmak istedim.Ve belki beklemekten yoruldum biraz destek bekliyorum:):)Benim son adetimin ilk günü 6 ekim.ve 20 ekimde göğüslerim şişmeye ve iğne gibi batmaya başladı ve o andan itibaren içimde müthiş bir heyecan var.Acabamı demekten kendimi alamıyorum.Belim ağrıyor ama benim belim genelde ağrırı zaten o yüzden bunu bir beirti olarka görmüyorum.Akıntım var beyaz renk te.Artı miğde bulantısı diyeymem ama içimde bir rahatsızlık var.ve çok yorgunum elimi kaldırmaya üşeniyorum.Gözlerim yanıyor kapasam uyuyacağım.Tüm bunlar beni heyecanlandırıyor ve 3 kasaım 6 kasım gibi adet bekliyorum.kan testi yapmak istiyorumki bir an önce bu bekleyiş bitsin ama emin olamıyorum acaba erkenmi test için diye?sizce adet gününe kadar bekliyeyimmi yoksa yaptırayımmı?:):):)

Merhabalar arkadaşlar,
Siteyi uzun suredir takip ediyorum ve okuduğum her yazıda kendimden birşeyler buluyorum.Sizin heyecanınıza üzüntülerine sevinçlerinize şahit oluyorum.Ve en sonunda bende üye olup paylaşımda bulunmak istedim.Ve belki beklemekten yoruldum biraz destek bekliyorum:):)Benim son adetimin ilk günü 6 ekim.ve 20 ekimde göğüslerim şişmeye ve iğne gibi batmaya başladı ve o andan itibaren içimde müthiş bir heyecan var.Acabamı demekten kendimi alamıyorum.Belim ağrıyor ama benim belim genelde ağrırı zaten o yüzden bunu bir beirti olarka görmüyorum.Akıntım var beyaz renk te.Artı miğde bulantısı diyeymem ama içimde bir rahatsızlık var.ve çok yorgunum elimi kaldırmaya üşeniyorum.Gözlerim yanıyor kapasam uyuyacağım.Tüm bunlar beni heyecanlandırıyor ve 3 kasaım 6 kasım gibi adet bekliyorum.kan testi yapmak istiyorumki bir an önce bu bekleyiş bitsin ama emin olamıyorum acaba erkenmi test için diye?sizce adet gününe kadar bekliyeyimmi yoksa yaptırayımmı?:):):)

merhaba canım hoşgeldin :)

aynı haldeyiz inan... her belirti aynı ama psikolojik olabilir diye teste acele etmiyorum. senin reglin benden önce benimki 9 kasımda inşallah iyi haberlerini bekliyorum. test için acele etme reglini bekle.

benim adetim normalde 6 gün sürerdi 25i akşamı başladı 3 gün oldu kanamam çok azalmış yarın bitcek gibi üstüne görüo olabilir miyim acaba ya fisfisfis

yaaaa kızlar bu karın ağrısına dayanamıyorum artık.ağrı kesici falan da alamıyorum korkudan.ne yapıcam ben:sinifsinif:hamilelik belirtileri arasında yoğun alt karın ve kasık ağrısı var mı?aynı zamanda bu ağrı bacaklarımın iç tarafına da vuruyobilmiyorumkismileyardım lütfen...hamileler gelin kızlar da bi el atın banabilmiyorumkismile

kimse yok mu?erkenden uyuduz mu kızlar?oysa ki ben stresten uyuyamıyorum geceleri ama okulda da esneyip duruyorum bütün günkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3belki de üşüttükte bizim haberimiz yokkaydirigubbakcemile3.haberleri burda paylaşalım.iyiyada kötüne olursa olsunolumunekankayizsmile

Evet paylasalim burda tabiiki. Ama bence sen kesin hamilesin ve ben birkac gün sonra hayal kirikligina ugriyacagim :sinifsinif:

Haha ben varim gene :roflol:

valla küsüp gitmiş ve başka bi konu açmıştım ama bu topik olduğu için tekrar buraya yönlendirildim.kaydirigubbakcemile4ama iyi de oldu çikolatam beni duyuyormuş ve de ne güzel konuşuyormuş öyle:lepi:hayal kırıklığına uğramaktan o kadar çok korkuyorum ki.umutlanamıyorum bile.eşim de gidip gelip karnıma dokunuyo sinir olmaya başladım valla heeebenneyaptımki

valla küsüp gitmiş ve başka bi konu açmıştım ama bu topik olduğu için tekrar buraya yönlendirildim.kaydirigubbakcemile4ama iyi de oldu çikolatam beni duyuyormuş ve de ne güzel konuşuyormuş öyle:lepi:hayal kırıklığına uğramaktan o kadar çok korkuyorum ki.umutlanamıyorum bile.eşim de gidip gelip karnıma dokunuyo sinir olmaya başladım valla heeebenneyaptımki

Ben biryandan bu ay cok ümitliyim, ilk defa yumurta takibi yapdigimiz icin herhalde öbür taraftan doktor tutmasi cok kücük bir ihtimal dedi cünki spermiogramimiz kötü cikti bizim. Bende cok korkuyorum hayal kirikligina ugramaktan bol bol dua ediyorum..

Ben esime umutlu oldugumu hic caktirmiyorum oda ümitlenmesin diye. Resmen kan testi yapacagim gün hic gelmesin istiyorum hicdegilse bu umutla yasiyayim ogün üzülecegime :gitme:

ama senden umutluyum cünki bugüne kadar 2. cizgisi silik cikan herkez hamile cikti. Hcg hormonu basta fazla salgilanmadigi icin basta silik cikabiliyor. Hadi insallahh. Senin doktor terminin ne zaman??

benim adetlerim sürekli değişkenlik gösterdiği için belki de bu kadar ümitsizim yani bi ay 28 bi ay 32 olur biraz karışık yani adetim henüz geçmemiş bile olabilir.ama senin söylediklerin de o kadar iyi geliyor ki anlatamam canım.

veeeee eminim doktorun o küçük ihtimal dediği ihtimal de büyük büyük çıkar karşına.biz dua etmeye devam edelim.herşeyin hayırlısı.

pazartesi hastaneye kan testine gidicem.varsa çıkar inşallah:Saruboceq:

kızlar siteye yeni üye oldum 2 yıllık evliyim.. hala bebeğim yok. son adetim 15 eylül. belirtiler var. test yaptırmak için bekleyimmi sizce biraz daha ..

benim adetlerim sürekli değişkenlik gösterdiği için belki de bu kadar ümitsizim yani bi ay 28 bi ay 32 olur biraz karışık yani adetim henüz geçmemiş bile olabilir.ama senin söylediklerin de o kadar iyi geliyor ki anlatamam canım.

veeeee eminim doktorun o küçük ihtimal dediği ihtimal de büyük büyük çıkar karşına.biz dua etmeye devam edelim.herşeyin hayırlısı.

pazartesi hastaneye kan testine gidicem.varsa çıkar inşallah:Saruboceq:

Kusura bakma gülüm ya aniden ciktim öyle. Sen iyisin hemen ögreneceksin benim doktorda Terminim 03.11 de benim biraz daha sabir etmem gerek. Allah yardimcimiz olsun insallah. Allah kimseyi evlat hasretiyle birakmasin nerde bir bebek haberi alsam musluklari aciyorum vallahi ben cok hassaslasmaya basladim bu konuda :1no2:

kızlar yenı uyeyım ayın 27 hasta olmam gerekıyordu ama olmadım mıde bulantısı ve akıntı sık ıdrar ve acıkma var 2 gun gecıktı hamılemıyım

ben bu gece test yaptım 1.çizgi koyu kırmızı 2. çizgi pembe sonra şaşırdım tabi bu ne diye çünkü bende o çizgiler gibi düşünüyordum yani hamilede olabilirim olmayabilirimde :1shok:diye.sonra netten bi baktım herkesin çizgisi böyle.yani ben galiba hamileyim.yarın gidip kan testi yaptırayım.nette hamilelik tarihleri testleri var oradada 4 hafta 5 günlükhamile görünüyorum.
ama bi tuhaf oldum ya ne biliyim fisfisfis

Back