Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
forumda kimse yok galiba ...
Merhabalar arkadaşlar,
Siteyi uzun suredir takip ediyorum ve okuduğum her yazıda kendimden birşeyler buluyorum.Sizin heyecanınıza üzüntülerine sevinçlerinize şahit oluyorum.Ve en sonunda bende üye olup paylaşımda bulunmak istedim.Ve belki beklemekten yoruldum biraz destek bekliyorum:):)Benim son adetimin ilk günü 6 ekim.ve 20 ekimde göğüslerim şişmeye ve iğne gibi batmaya başladı ve o andan itibaren içimde müthiş bir heyecan var.Acabamı demekten kendimi alamıyorum.Belim ağrıyor ama benim belim genelde ağrırı zaten o yüzden bunu bir beirti olarka görmüyorum.Akıntım var beyaz renk te.Artı miğde bulantısı diyeymem ama içimde bir rahatsızlık var.ve çok yorgunum elimi kaldırmaya üşeniyorum.Gözlerim yanıyor kapasam uyuyacağım.Tüm bunlar beni heyecanlandırıyor ve 3 kasaım 6 kasım gibi adet bekliyorum.kan testi yapmak istiyorumki bir an önce bu bekleyiş bitsin ama emin olamıyorum acaba erkenmi test için diye?sizce adet gününe kadar bekliyeyimmi yoksa yaptırayımmı?:):):)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3belki de üşüttükte bizim haberimiz yokkaydirigubbakcemile3.haberleri burda paylaşalım.iyiyada kötüne olursa olsunolumunekankayizsmile
kimse yok mu?erkenden uyuduz mu kızlar?oysa ki ben stresten uyuyamıyorum geceleri ama okulda da esneyip duruyorum bütün günkaydirigubbakcemile3
Haha ben varim gene :roflol:
valla küsüp gitmiş ve başka bi konu açmıştım ama bu topik olduğu için tekrar buraya yönlendirildim.ama iyi de oldu çikolatam beni duyuyormuş ve de ne güzel konuşuyormuş öyle:lepi:hayal kırıklığına uğramaktan o kadar çok korkuyorum ki.umutlanamıyorum bile.eşim de gidip gelip karnıma dokunuyo sinir olmaya başladım valla heeebenneyaptımki
benim adetlerim sürekli değişkenlik gösterdiği için belki de bu kadar ümitsizim yani bi ay 28 bi ay 32 olur biraz karışık yani adetim henüz geçmemiş bile olabilir.ama senin söylediklerin de o kadar iyi geliyor ki anlatamam canım.
veeeee eminim doktorun o küçük ihtimal dediği ihtimal de büyük büyük çıkar karşına.biz dua etmeye devam edelim.herşeyin hayırlısı.
pazartesi hastaneye kan testine gidicem.varsa çıkar inşallah:Saruboceq:
canım ya inşallah.ağzından bal damlıyo valla.belki de kan çekti bende edirne liyimolumunekankayizsmile