• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ahhh ceylinsu ah hemşerim nerden buldun bunu yaa:sinifsinif:bizler sabırsızlıkla anne olmayı hayal ederken...hele de bebeğin geçirdiği o aşamaları okuduktan sonra daha da arttı isteğim.anne olmak istiyorum beeeeeeeeeeeeen...

sorma arkadaşım bebkle yatıp bebkle kalkıyorum işte bile hep bebek ararken bunu buldum

sorma arkadaşım bebkle yatıp bebkle kalkıyorum işte bile hep bebek ararken bunu buldum

aynen canım ya sorma.ben bide her gece rüya görmeye başladım.önceki sayfalarda var ama yorumlayabilecek kimseyi bulamadım.gündüz düşündüğüm yetmiyo gibi bi de rüyalar çıktı başıma.şu 2 gün geçse de ben tırlatmadansempatiksalakcinni

kızlar yardım edin neolur?
dün adetime 3 gün varkenidrar testi yaptım öğlen vaktinde biraz silik olmasına rağmen 2. çizgiyi gördüm. Sabah erkenden kalkıp tekrar bi test yaptım ilk idrarla ve işte o da pozitif..
ve öğleden önce kan testi yaptırdım. değerim 59 çıktı hala inanamıyorum hamilemiyim ben şimdii...guclubacismile

"turlik" rüya dedinde ben de bir rüya görmüştüm böyle yeşil vadilerde koşuyorum eğleniyorum sonra bakıyorum birileri o yüksek vadiden taa aşağlara iniyorlar bana sende in artık diyolar ben iniyorum ama ayakkabılarım hep çamur olmuş orada bir hastane var oraya giriyorum orada bir erkek çocuğu görüyorum böyle sigara odasına oturtmuşlar mutsuz bir çocuktu ben de sigara içiyorumya buna yordum kendi kendime.sigarayı nasıl bırakıcam?,
ahh ah o vadilerde yeşiller arasında koşamıycam mı acep bilmiyorumkismile.

kızlar yardım edin neolur?
dün adetime 3 gün varkenidrar testi yaptım öğlen vaktinde biraz silik olmasına rağmen 2. çizgiyi gördüm. Sabah erkenden kalkıp tekrar bi test yaptım ilk idrarla ve işte o da pozitif..
ve öğleden önce kan testi yaptırdım. değerim 59 çıktı hala inanamıyorum hamilemiyim ben şimdii...guclubacismile

canım tebrik ederim:ecrin_bebek:.çok sevindim.inşallah biz de görürüz çift çizgiyi Allah ın izniyle:nazar:

"turlik" rüya dedinde ben de bir rüya görmüştüm böyle yeşil vadilerde koşuyorum eğleniyorum sonra bakıyorum birileri o yüksek vadiden taa aşağlara iniyorlar bana sende in artık diyolar ben iniyorum ama ayakkabılarım hep çamur olmuş orada bir hastane var oraya giriyorum orada bir erkek çocuğu görüyorum böyle sigara odasına oturtmuşlar mutsuz bir çocuktu ben de sigara içiyorumya buna yordum kendi kendime.sigarayı nasıl bırakıcam?,
ahh ah o vadilerde yeşiller arasında koşamıycam mı acep bilmiyorumkismile.

sigara dedimde yaaaa...ben de nasıl bırakcam bilmiyorum valla.azaltsam bari biraz diyorum ama kafamda ki bebeğim olucak mı düşüncesiyle daha da abarttım sigarayıakannehir
ben de geçen hafta görmüştüm bi rüya...uzak doğuya gidiyomuşuz eşimle:1:orda ki küçük trenle eve dönücekmişiz ama trende yer yok eşimde diyo ki denizden gidelim.deniz de öyle berrak ki masmavi yani.ben yüzme bilmem o yüzden de ayaklarımı suya sokup çırpıyorum ve o anda kanatlanıp ayaklarım suda uçmaya başlıyoruz ve suyun içinde birbirinden güzel bisürü balık renk renk yarışarak gidiyoruz denizde...günlerce etkisinde kaldım,anlatmadığım kimse kalmadı ama mantıklı biyorum yapan da bulamadım henüz...:sinifsinif:

sigara dedimde yaaaa...ben de nasıl bırakcam bilmiyorum valla.azaltsam bari biraz diyorum ama kafamda ki bebeğim olucak mı düşüncesiyle daha da abarttım sigarayıakannehir
ben de geçen hafta görmüştüm bi rüya...uzak doğuya gidiyomuşuz eşimle:1:orda ki küçük trenle eve dönücekmişiz ama trende yer yok eşimde diyo ki denizden gidelim.deniz de öyle berrak ki masmavi yani.ben yüzme bilmem o yüzden de ayaklarımı suya sokup çırpıyorum ve o anda kanatlanıp ayaklarım suda uçmaya başlıyoruz ve suyun içinde birbirinden güzel bisürü balık renk renk yarışarak gidiyoruz denizde...günlerce etkisinde kaldım,anlatmadığım kimse kalmadı ama mantıklı biyorum yapan da bulamadım henüz...:sinifsinif:

güzel rüya görmüşsün canımsın. balık kısmettir canlı görmen ayrıca iyi tabi. denizin berrak olması güzel ve ferah günlere işaret.
sigaraya gelince erkeklerde sperm azlığına kadınlarda yumurta kalitesizliğine yol açıyor. sen sen ol bebişin olana kadar kendine hakim ol. bebiş olduktan sonra da ilk 3 ay çok tehlikeli. aman diyim bak bi çaresine ve kurtul sigaradan.

Son düzenleme:
güzel rüya görmüşsün canımsın. balık kısmettir canlı görmen ayrıca iyi tabi. denizin berrak olması güzel ve fenap günlere işaret.
sigaraya gelince erkeklerde sperm azlığına kadınlarda yumurta kalitesizliğine yol açıyor. sen sen ol bebişin olana kadar kendine hakim ol. bebiş olduktan sonra da ilk 3 ay çok tehlikeli. aman diyim bak bi çaresine ve kurtul sigaradan.

ne zaman sigarayı bırakmaya kalksam sinirden o gün 1 paketten fazla sigara içmişimdir hep.irade yok bendesempatiksalakcinnirejime başladığım zaman da aşırı derecede iştahım artar benim...tersmiyim ben neyim.annem der hep:sen dünyaya da ters geliyodun ama son anda düzeldin diyekaydirigubbakcemile3

adetliyken ilişkiye girilmemesi gerekir diye biliyorum ben ama adetliyken hamile kalınır mı hiç bilmiyorum...

Adet kanaması sırasında cinsel ilişki olması mümkünmüdür ve Hamile kalabilirmiyiz ?

Bunun yanıtı için adet kanamasının ne olduğunu öğrenmiş olmak gereksinimi gerekmektedir. Adet kanaması kadın rahmi içerisindeki bir dokunun kanayarak dökülmesi sonucunda oluşur. Bu doku hamilelik sırasında bebeğin yapıştığı ve beslenmesi için lazım şartları sağlayan özel bir yapıdır. İşte bu doku hamilelik oluşmadığı her ay bir dahaki yumurtlamaya tekrardan hazırlanması için üstteki tabakasını kanayarak doker ve alttan yeni doku oluşmaya başlar.

Adet kanamasına ilişkin gerçek dışı uydurmalar; vücuttaki kirli kan atılması gibi, zehirli olduğu, vücuttan atılmazsa kişiyi zehirlediği, pis olduğu , bu esnada ilişki kurulursa kısır olunacağı gibi bu şeyler tamamen yanlıştır.

Adet sırasındayken seks yapılıp yapılamayacağın yanıtı ise koşullara ve kişilere, vede kişilerin inançlarına göre farklılık gösterir.

Adet sırasında yani kadının menturasyonu sırasında prezervatif (kondom – kılıf) ile seks yapılmasında ne kadın için nede erkek için tıbbi olarak bir sakınca yoktur, ne kadın nede erkek bedensel bir zarar görmez. Şayet prezervatifsiz cinsel ilişki kurulursa kadın veya erkeğin mikrop kapma şansı olabilir. Çok nadir de olsa adet kanaması sırasında hamile kalma olasılığıda mevcuttur, bunu da göz ardı etmemek gerekmektedir.

çok dikkatli ol derken ...
nasıl yani
deryacım sence kan testi sonucuna göre hamilemiyim. daha adetime 3 gün var o yüzden mi düşük çıktı acaba.
allahım kafayı üşütücem galiba ben bu arada

kan testine göre hamilesin bildiğim kadarıyla
5 'ten küçük çıkarsa nagatif 5 ile 25 arası şüpheli 25 ten fazlası pozitif kabul ediliyor. benim 3 gün geçmişti kan testi yaptığımda ve 165 çıkmıştı. adet günün 2. 3 gün geçsin testi tekrarla. moral bozmak istemem ama bazı gebelikler biyolojik olabiliyor yani hamile oluyorsun ama adet günün geldiğinde kendiğiliğinden sonlanabiliyor.

dikkatli ol derken ilaç alma stres yapma rahat ol eşinle birlikte olma yaptiğin hareketlere dikkat et demek istedim.

canım önce ki sayfalarda bi arkadaş sormuş ve bende bilgim olmadığını söylemiştim...neyse o merak eden arkadaşta okumuştur inşallah...

Son düzenleme:
canım önce ki sayfalarda bi arkadaş sormuş ve bende bilgim olmadığını söylemiştim...neyse o merak eden arkadaşta okumuştur inşallah...

biliyorum canım o sayfayı geçmiştim dönmeye üşendim :) senin yazını aldım
bilgi olsun diye yazdım onları okumak isteyen bakar artık

cnm çok yeşekkür ederim..
yani yine beklemek zorundayım. offff offfff

böyle yapma stres hamileliğin 1 numaralı düşmanıymış dr söyledi. düşük bile yaptırabiliyormuş. bi kulağını tencere diğerini pencere yap bi kaç gün daha bekle kesin olsun. ama hamilesin değerlerine göre. sende benden sonrasın. ilk başta ben varım.

ve en güzeli bebişim benim doğum günümde dünyaya gelecekmiş dr öyle hesapladı opuyorumnanaktan

ayrıca test sonucuna takılma gün geçtikçe 2'ye katlanarak çoğalacak zaten o değerler.

deryacım peki sana bişi sorucam.
senin bu dönemde adet olacak gibi bel ve kasık ağrıların oldumu ?
benim şu anda belimde bir ağrı var ve kasıklarımda bi rahatsızlık hissi var sanki adet olucam birazdan o şekilde yani..

deryacım peki sana bişi sorucam.
senin bu dönemde adet olacak gibi bel ve kasık ağrıların oldumu ?
benim şu anda belimde bir ağrı var ve kasıklarımda bi rahatsızlık hissi var sanki adet olucam birazdan o şekilde yani..

evet evet aynen öyle oldu. hatta gögüslerim şişti ağırımaya başladı ben üzülüyordum kesin bu ay da boş geçecek diye. karın ağırısı şişkinlik gaz bacaklarımda ağrılar başladı. sonra kaşlarım ve saçlarım sürekli dağılıyordu

Back