canım ya ben testi yapıp tek çizgiyi gördüm ve bıraktım testi 1 2 dk içinde ama az önce banyoya gittiğimde baktım silik 2.bi çizgi daha var.daha önce de böyle bişey geldibaşıma ama hiçbir belirtim yoktu sadece hava değişiminden adetim gecikmişti.ama bu kez belirtilerimde var.sence 3 gün gecikme yeterli deilmidir?3 daha bekleyip tekrar etsem mi testi?ne dersin?
ya evet haklısın ama inan hiiiççç takılmadığım zamanlarda oldu evliliğimin ilk aylarında fakat hiç gebe kalamadım takılsamda olmuyor takılmasamda.
aslında incir kürünü düşünmedim değil ama yumurtamı çok büyütmek işe yaramaz gibi geliyor bana çünkü çok büyüyen yumurtada döllenmeye engel.
soğan kürünü yaptım bi ara adaçayı içtim ama doktorum bunları yapma hormonların iyi bozarsın birde onlarla uğraşmak zorunda kalırsın dedi bakalım kasım ayında tekrar gidicem doktora belki aşılama falan verir yada iğne ilaç.
arkadaşlar aranıza bu gün katıldım.3 yıllık evliyım yarın 4 dıla gircez işallah . biz de 1 aydır çalışıyışıyoruz.adet oldum fakat normalde 5 gün sürmesi gerkirken 3 gün sürdü ve bu gün test yaptım negatif cıkdı.tekrar yapmam gerekirmi ve bana incir kürü dışında kolay hamilelik için bi kür önerirseniz sevinirim.bu arada gecen ay dkt gittim ve hamile kalmam için bi sıkıntı olmadıgını söyledi.ve ben hep düzenli adet oluyorum.yanlız eşim 2 yıl önce kalıp kırızi gecirdi ve baypas oldu şimdi 3 tane ilaç kullanıyo ilaçları( aspirin ,belok carpıntı için ve lipitor kolestrol için ). sizce bi sıkıntı olurmu bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.burda oldugun için mutluyum.şimdiden teşekkürler.
slm kızlar.. siteyi hep takip ediyordum sonunda ben de üye oldum. bende bebiş istiyorum yaa..5 yıllık evliyim ilk bebeği büyük bir hata yapıp aldırmıştım.sonra 2- 3 ay mesigna kullandım.daha sonra mikrogynon 5 ay önce bıraktım doktor rahimde her hangi bir problem yo dedi ama hamile kalmadım daha ya.daha erken mi acep? adetimde 3 gün geçti.
yokne adet belirtisi nede gebelik belirtisi...
mrb arkadaşlar regl im 4 gün gecikti ve bu ay hiç korunmadık ama hiçbir belirti yok bende gayet normalim ama regl imin gecikmesi normal gelmiyor bana size sormak istediklerimin her gebelikte adet gecikmesi dışındaki belirtilerin olması şart mı bir de dediğim gibi regl 4 gün gecikti eğer gebelik varsa şuan belli olur mu?
mrb arkadaşlar regl im 4 gün gecikti ve bu ay hiç korunmadık ama hiçbir belirti yok bende gayet normalim ama regl imin gecikmesi normal gelmiyor bana size sormak istediklerimin her gebelikte adet gecikmesi dışındaki belirtilerin olması şart mı bir de dediğim gibi regl 4 gün gecikti eğer gebelik varsa şuan belli olur mu?
Hatta bugünle 5 gün gecikti şu an kendim test yapsam eğer hamileysem pozitif çıkma olasılığı var mı yani 5.günde belli olur mu çok merak edyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?