Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar aranıza bu gün katıldım.3 yıllık evliyım yarın 4 dıla gircez işallah . biz de 1 aydır çalışıyışıyoruz.adet oldum fakat normalde 5 gün sürmesi gerkirken 3 gün sürdü ve bu gün test yaptım negatif cıkdı.tekrar yapmam gerekirmi ve bana incir kürü dışında kolay hamilelik için bi kür önerirseniz sevinirim.bu arada gecen ay dkt gittim ve hamile kalmam için bi sıkıntı olmadıgını söyledi.ve ben hep düzenli adet oluyorum.yanlız eşim 2 yıl önce kalıp kırızi gecirdi ve baypas oldu şimdi 3 tane ilaç kullanıyo ilaçları( aspirin ,belok carpıntı için ve lipitor kolestrol için ). sizce bi sıkıntı olurmu bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.burda oldugun için mutluyum.şimdiden teşekkürler.

merhaba öncelikle geçmiş olsun üzüldüm kalp krizi olayına.Benim de geçen ay kısa sürdü ama bişey olmadı daha yeni başlamışsınız çalışmaya bizim de 3 ay oluyor bence öyle küre falan gerek yok doğal haline bırakmak en iyisi

arkadaşım sen yarını da bekle 4 gün yap görümcem 4 gün yaptı ve belli oldu pozitifti

arkadaşım sana bir uzmanın yazısından alıntı gönderiyorum merak etme mutlaka kalırsı Bu hafta adet görürseniz asla "Ben ne zaman gebe kalacağım?" endişesine kapılmayın. Korunmasız bir siklusta (adet döngüsünde) bir kadının gebe kalma şansı yanlızca %25'tir. İlk birkaç denemeden sonra kadınlar sıklıkla bu endişeye kapılırlar ve doktora koştururlar. Her kadının gebe kalma "hızı" farklıdır ve biz doktorlar genellikle 12 ay boyunca (yaşı ileri olanlarda 6 ay boyunca) düzenli bir şekilde ilişkide bulunulmasına karşın gebe kalamadığınızda bazı tetkikler başlatırız.

Dikkat: Hamile kalmakta aceleci davranırsanız kendinizi kısa zamanda gereksiz bir tüp bebek uygulamasının başrol oyuncuları olarak bulabilirsiniz. Sabredin...

canım bende 3 yıllık evliyim hiç korunmadık bilmiyorum siz korundumuzmu?eğer korunma varsa oluruna bırak vücut toparlayana kadar kendini gebe kalamayabilirsin.
ama eğer korunma olmadıysa ve gebe kalmak için de bi sorun yoksa soğan kürünü deneyeceğim ben bu ay sende dene istersen belki işe yarar.
aslında pco olanlara yarıyor ama ne bileyim umut işte.

tesekkürler yorumlarınız için arkadaşlar.biz hiç korunmadık ne ben ne eşim. şimdide istiyoruz ama bakalım kısmet.ama ben teste çok kısa bakdım sonradanda beliriyor diyor arkadaşlar. yarın tekrar yapmayı düşünüyorum .farklı cıkarmı bilmiyorum .yarın evlilik yıldönümümüz ve olsa çok mükemmel olacakdı. ama allah hayırlısını nasip etsin cümlemize işallah

mrb arkadaşlar regl im 4 gün gecikti ve bu ay hiç korunmadık ama hiçbir belirti yok bende gayet normalim ama regl imin gecikmesi normal gelmiyor bana size sormak istediklerimin her gebelikte adet gecikmesi dışındaki belirtilerin olması şart mı bir de dediğim gibi regl 4 gün gecikti eğer gebelik varsa şuan belli olur mu?

Selamlar herkese merwish (umarım yanlış yazmamışındır) tatlım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün sağsalim kucağına alırsın inşallah...
Bende artık galiba benimki psikolojik diye düşünmeye başlamıştım ki bugün yine baş dönmesi bulantı oldu ve aşerdim hemde sigaraya bırakalı oldu baya ama canım abuksabuk şeyler istiyo geçen gün filmde tekila içiyorlardı hayatımda tekila içmedim ama canım istedi yok böle bişi yani laelaelaelaelae benim bebiş biraz edepsiz olcak galiba...Yani adet tarihime daha var bakalım nolcak merakla bekliyorum... Birde düşük tecrübesinden sonra inanılmaz kasıyorum kendimi yaa rüyalarıma bile giriyor stres yaptım öğrenebilsem keşke bir an önce ...

ya kızlar benim fena halde karnımın alt kısmı ağrıyoakannehir.adet mi olucam yoksa hamilelik belirtilerinin arasında var mı bu karın ağrısı?herşeyi hamileliğe yormak fantazi oldu bendekaydirigubbakcemile3

slm kızlar.. siteyi hep takip ediyordum sonunda ben de üye oldum. bende bebiş istiyorum yaa..5 yıllık evliyim ilk bebeği büyük bir hata yapıp aldırmıştım.sonra 2- 3 ay mesigna kullandım.daha sonra mikrogynon 5 ay önce bıraktım doktor rahimde her hangi bir problem yo dedi ama hamile kalmadım daha ya.daha erken mi acep? adetimde 3 gün geçti.

herhangi bi belirtin var mı canım?

benim de adetim 3 gün geçti bugün test yaptım 2.çizgi silik çıktı.ama bende bitakım belirtiler de var tabi...

lütfen birileri bişey yazsın dikkatinizden kaçtı sanırım...

Hatta bugünle 5 gün gecikti şu an kendim test yapsam eğer hamileysem pozitif çıkma olasılığı var mı yani 5.günde belli olur mu çok merak edyorum

canım herkesta aynı belirti olacak diye birşey yok ama sen bşir test al ve yaptır belli olur

Hatta bugünle 5 gün gecikti şu an kendim test yapsam eğer hamileysem pozitif çıkma olasılığı var mı yani 5.günde belli olur mu çok merak edyorum

cnm benim de adetimgecikeli 3 gün oldu...2 gün önce yapmıştım negatif çıktı. gecikme devam ederse 10 gün sabredip öyle yapmayı düşünüyorum. sen de sabredebilirsen bekle derim.

arkadaşlar dün yazmışdım ya bu gün gene yaptım test tek cizgi gene ama gögüslerim de sızlama ve dolgunluk var ,gaz var ve iştaahlıyım ama sonuç negatif sizce ne yapmalaıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…