• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

selam bende ilk hamileliğimdeki belirtileri unuttum 7 sene geçti çünki adetime 5 gün var gögüslerimde şişkinlik var sağ kasığıma ağrı giriyo arada mide bulantısı oluyo bilmiyorum fazlada ümitlenmek istemiyorum inşallah vardır hepimiz burdan sevinçli haberleri alırız inşallah

selam bende ilk hamileliğimdeki belirtileri unuttum 7 sene geçti çünki adetime 5 gün var gögüslerimde şişkinlik var sağ kasığıma ağrı giriyo arada mide bulantısı oluyo bilmiyorum fazlada ümitlenmek istemiyorum inşallah vardır hepimiz burdan sevinçli haberleri alırız inşallah

hakkında hayırlısı olsun canım:nazar:

bende olmadı canım..buarada özel mesajına cevap yazdım ama forumlara yazdığım yorumlar 50 olmadan msj yazamıyormuşum bnde burdan cevaplıcam mesajını canm..

benm kasık ağrılarım adetime 1 hafta 10 gün oncesnden başladı,adetimden farklı olarak sancılarım kısa süreli batma şeklindeydi normalde adetime yakınken uzun sürerdi sancım canm,bunda kısa kısa batar gibi oldu,bacağımada hiç bişeklde yansımadı bu ağrılar ..
başka sorun olursa cevaplarım tatlım..onun dışında tükrük salgım arttı ,idrar arttı ve iştahım arttı bi hafta oncesnden..senin adet gününmü gecikti ?

canım çok sağol benim adet günüm geçmedi ama anlattığın şekilde ağrılarım var adetime gün var ekim adet günüm

canım hamile değilim ama belirtilerim var benimde başımdan aşağı kaynar su olayı değilde bi sıcak basıyor vücuduma dikenler batıyor gibi oluyor sonra geçiyor ve vücudum sıcak olmasına rağmen üşüyorumda.

canım ben de öyle oluyorum sonra bir üşüme sanki içim uçucak ayyy allah acaba var mı

5 haftaLık benmki..stresten gecikebiLir evet ..sık idrar,tükrük saLgısında artma ,göğüsLerde hassasiyet ağrı, kasıkLarda batma şekLinde sancı oLuomu ? ben kendi beLirtiLermden yola çıkarak soruyorum :):hulya:

asyuncum test yaptım pozitif çıktı:ecrin_bebek: kan testi yaptırmadım daha.

slm bende yeni katıldım aranıza banada bi yardım eden olurmu hamile kalmak istiyorum sürekli sanki hamileymişim gibi hissediyorum geçen ay test yaptım negatif çıktı :delphin: ilk belirtiler herkeze göre deişio galiba o yüzden kesin bişey hissedemiyorum ama çok sık baş dönmelerim sol kasıgımda çok hafif sanki igne batio gibi agrılar oluyo ama sürekli deil idrarım çok sık sizce kalmışmıyımdır

ben de göğüslerde şişkinlik, ağrı mavi damarlar
kasıklarımda batmalar, karnımda ağrı, akıntı.
çok sık idrara çıkma, idrarda koku.
iştah açıklığı, ağız tad değişikliği, fazla tükürük salgısı.
kokulara duyarlılık, mide bulantısı

hepsi oldu ama ben regl oldum, o yüzden artık buraya fazla bakmıycam baktıkça tüm belirtileri kendimde hissedip ümitleniyorum mafoldumben

kızlar ben bu sabah adet oldum:tomato:
demekki psikolojikmi bütün yaşadıklarım ama şuan inanılmaz karın ve bel ağrısı çekiyorum.:çok üzgünüm:
neyse bu ayı da böyle atlatmış oldum napalım dilerim kasıma artık.:Saruboceq:

arkadaşlar benim geçen ay adetim gecikti doktora gittik 40mmlik bir kist çıktı iilaç verdi adet oldum bu ay düzene girdi adetim tam vaktinde oldu kist yok olur mu acaba gerçi doktora gidicem ama soraım dedim

demekki psikolojikmi bütün yaşadıklarım ama şuan inanılmaz karın ve bel ağrısı çekiyorum.:çok üzgünüm:

ay sen de mi canım, ben de oldum artık belirtilere bakıp umutlanmayalım bari erkenden:(

arkadaşlar benim geçen ay adetim gecikti doktora gittik 40mmlik bir kist çıktı iilaç verdi adet oldum bu ay düzene girdi adetim tam vaktinde oldu kist yok olur mu acaba gerçi doktora gidicem ama soraım dedim

bazı kistler ilaçla yok oluyor ama bir ayda yok olur mi bilemiyorum canım, doktoruna gidince anlarsın.

aLLahtan hayırLısı canm benm..inş bidahaki aya..yumurtaLam günLerini hesapLa o günLeri boş geçme tamammı :hulya:

slm bende yeni katıldım aranıza banada bi yardım eden olurmu hamile kalmak istiyorum sürekli sanki hamileymişim gibi hissediyorum geçen ay test yaptım negatif çıktı :delphin: ilk belirtiler herkeze göre deişio galiba o yüzden kesin bişey hissedemiyorum ama çok sık baş dönmelerim sol kasıgımda çok hafif sanki igne batio gibi agrılar oluyo ama sürekli deil idrarım çok sık sizce kalmışmıyımdır

adetine kaç gün war canm ? beLirtiLer kişiden kişiye göre değişiyo..bende aynı beLirtiLeri yaşadım,adetime 2 gün kaLası test yaptım pozitf çıktı..inş sende hamişsindir ..

yapma yaa olsun arkadaşım sen bu adet dönemin bittikten sonra hemen bir doktora gir sen belki yumurtuyorsundur ama çatlamada sorun vardır sana yumurta takibine alırlar ve belki hamile kalırsın

ceylinsu cum canım onların hepsi yapıldı bana çatlama falan herşey oluyor bende.
her ay 4 yumurtam çok güzel gelişiyor en büyüğü 24 26 mm en küçüğü 17 mm falan oluyor.
doktorum bana yumurta çatlatıcı ilaç vermeye gerek bile görmedi yumurtan çatlıyor doğal yolla gebe kalabilirsin bi kaç bunu deneyelim dedi.

:tomato:

Hadi canım ya
Ben senden haber almak için bakıyordum foruma adet olduktan sonra
Neyse artık kasımda beklersin
Ben aralığa kaldım artık

adetim çok fazla da düzenli sayılmaz.22 ya da 25 gün sonra oluyorum.bugün adetimin üçüncü günü.benim yumurtlama dönemim ne zaman oluyor?

Back