adetim çok fazla da düzenli sayılmaz.22 ya da 25 gün sonra oluyorum.bugün adetimin üçüncü günü.benim yumurtlama dönemim ne zaman oluyor?
25 günde bir oluyosan 25'ten 14 çıkar çıkan tarih yumurtlama günün oluyor...yumurtlama gününde koyu kıvamlı akıntı oluyor o günlerde birlikte olursan hamile kalma şansın daha yüksek oluyor canım
:tomato:
Hadi canım ya
Ben senden haber almak için bakıyordum foruma adet olduktan sonra
Neyse artık kasımda beklersin
Ben aralığa kaldım artık
pelin7 canım sanırım senin kasımın 4ünde yumurtlama tarihin eğer 25 günde bi oluyorsan.
22 günde bir oluyorsanda 1 kasım yumurtlama günün.
ilişkiye nasıl girmelisin 25 günde olduğunu düşünelim.
31 ekim 2 kasım 4 kasım ve 6 kasım günlerinde ilişkiye girmelisin.
saol canımcım bunu denemek için sadece bir günümüz var bakalım onda da tutarsa.eşim yurt dışında bir günlüğüne gelecek o da sanırım 14 kasım olacak.14 kasıma da pek denk gelmiyor galiba benim yumurtlamam eyvahedigeldismile
kıyamam ben sana canım ya...bütün umutlarını bir güne bağlamışsın inşallah hamile kalırsın dularım seninle ve bütün hamile kalmak isteyen arkadaşlarımla....
ceylinsu cum canım onların hepsi yapıldı bana çatlama falan herşey oluyor bende.
her ay 4 yumurtam çok güzel gelişiyor en büyüğü 24 26 mm en küçüğü 17 mm falan oluyor.
doktorum bana yumurta çatlatıcı ilaç vermeye gerek bile görmedi yumurtan çatlıyor doğal yolla gebe kalabilirsin bi kaç bunu deneyelim dedi.
bazen 22 günde bazen 25 bazen 20 benimki durmadan değişiyor ben onu nasıl hesaplarım ya
ben de göğüslerde şişkinlik, ağrı mavi damarlar
kasıklarımda batmalar, karnımda ağrı, akıntı.
çok sık idrara çıkma, idrarda koku.
iştah açıklığı, ağız tad değişikliği, fazla tükürük salgısı.
kokulara duyarlılık, mide bulantısı
hepsi oldu ama ben regl oldum, o yüzden artık buraya fazla bakmıycam baktıkça tüm belirtileri kendimde hissedip ümitleniyorum mafoldumben
aynen işte öyle canım zevk için değil resmen iş için yapıyoruz
lachesis sana katılıyorum canım saydığın belirtilerin hepsini yaklaşık 10 gündür yaşıyorum adetim 3 gün gecikti.test yapmıcam dedim ama yine de kendime engel koyamadım ve yaptım sonuç malesef NEGATİFFFFFFFFFF.burda yazılanları okudukça evet hepsi bende var deyip hamilelik hissine kapıldım ve boşuboşuna kendimi yıprattım.3 gün daha beklicem sonrasında kan testi daha da adetim gelmezse bana dr.yolu gözükür ki bunu hiç istemiyorum.ya ben doktora gitmeden hamile kalmak istiyorum yaaaaaaaaa:gitme:
aynen arkadaşım aslında psikolojik okuyoruz ve düşünüyoruz ben de de bu bekirti varmı acaba diye bakıyoruz ki var evet hemen diyoruz ki kesin hamileyim ve sonuç mort oluyoruz kendini dinleme arkadaşım boşver sal gitsin
pptya87 seninle ilgili bazı şeyler düşünüyorum ben.nedense içimden hep bişiyler geçiyor.daha önce bir tanıdık hakkında yorunlarım olmuştu doğru çıktı.seninle ilgili de bişiler düşünüyorum.hakkında hayırlısı olsun canım
arkadaşım şu ovulasyon testini yapmadan rasgele ilişki yaşa gene hesapla ama yani illaki o güne takılma ben mesela şey yapıyorum adetimin ilk gününden saymaya başlıyorum 10 gün yani ilk on gün risk yok inki on gün 11 gün ve 20 gün arası hamilelik dönemi bu günler arası 15 gün den itibaren 17 gün dahil zaten yumrtlaman olduğunda senden bir akıntı gelmiyor mu ben yumurtlama dönemine girdiğimde benden akıntı geliyor anlıyorum yani teferruata takılma arkadaşım bir de ibrahim saraçoğlunun incir kürü var onu bir araştır istersen hazır adetlisin bu ay dene
canım ya ben testi yapıp tek çizgiyi gördüm ve bıraktım testi 1 2 dk içinde ama az önce banyoya gittiğimde baktım silik 2.bi çizgi daha var.daha önce de böyle bişey geldibaşıma ama hiçbir belirtim yoktu sadece hava değişiminden adetim gecikmişti.ama bu kez belirtilerimde var.sence 3 gün gecikme yeterli deilmidir?3 daha bekleyip tekrar etsem mi testi?ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?