canım allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...MERWİSS
selam bende ilk hamileliğimdeki belirtileri unuttum 7 sene geçti çünki adetime 5 gün var gögüslerimde şişkinlik var sağ kasığıma ağrı giriyo arada mide bulantısı oluyo bilmiyorum fazlada ümitlenmek istemiyorum inşallah vardır hepimiz burdan sevinçli haberleri alırız inşallah
bende olmadı canım..buarada özel mesajına cevap yazdım ama forumlara yazdığım yorumlar 50 olmadan msj yazamıyormuşum bnde burdan cevaplıcam mesajını canm..
benm kasık ağrılarım adetime 1 hafta 10 gün oncesnden başladı,adetimden farklı olarak sancılarım kısa süreli batma şeklindeydi normalde adetime yakınken uzun sürerdi sancım canm,bunda kısa kısa batar gibi oldu,bacağımada hiç bişeklde yansımadı bu ağrılar ..
başka sorun olursa cevaplarım tatlım..onun dışında tükrük salgım arttı ,idrar arttı ve iştahım arttı bi hafta oncesnden..senin adet gününmü gecikti ?
canım hamile değilim ama belirtilerim var benimde başımdan aşağı kaynar su olayı değilde bi sıcak basıyor vücuduma dikenler batıyor gibi oluyor sonra geçiyor ve vücudum sıcak olmasına rağmen üşüyorumda.
5 haftaLık benmki..stresten gecikebiLir evet ..sık idrar,tükrük saLgısında artma ,göğüsLerde hassasiyet ağrı, kasıkLarda batma şekLinde sancı oLuomu ? ben kendi beLirtiLermden yola çıkarak soruyorum :):hulya:
kızlar ben bu sabah adet oldum:tomato:
demekki psikolojikmi bütün yaşadıklarım ama şuan inanılmaz karın ve bel ağrısı çekiyorum.:çok üzgünüm:
neyse bu ayı da böyle atlatmış oldum napalım dilerim kasıma artık.:Saruboceq:
arkadaşlar benim geçen ay adetim gecikti doktora gittik 40mmlik bir kist çıktı iilaç verdi adet oldum bu ay düzene girdi adetim tam vaktinde oldu kist yok olur mu acaba gerçi doktora gidicem ama soraım dedim
asyuncum test yaptım pozitif çıktı:ecrin_bebek: kan testi yaptırmadım daha.
demekki psikolojikmi bütün yaşadıklarım ama şuan inanılmaz karın ve bel ağrısı çekiyorum.:çok üzgünüm:
slm bende yeni katıldım aranıza banada bi yardım eden olurmu hamile kalmak istiyorum sürekli sanki hamileymişim gibi hissediyorum geçen ay test yaptım negatif çıktıilk belirtiler herkeze göre deişio galiba o yüzden kesin bişey hissedemiyorum ama çok sık baş dönmelerim sol kasıgımda çok hafif sanki igne batio gibi agrılar oluyo ama sürekli deil idrarım çok sık sizce kalmışmıyımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?