Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

lekelenme nedir ben onu anlayamadım? bi de en erken gebelik ilişkiden ne kadar zaman sonra kanda belli olur?

canım lekelenme adet gününden 1 2 gün önce yada adet gününde gelen pembe yahut kahverengi bir kaç damla kanamadır bebek yerleştiği zaman kılcal damarlara denk gelmesi sonucu oluşur fakat her kadında olcak diye birşey yok.
en erken gebelik ilişkiden 10 gün sonra kanda adet geçtikten sonra da idrar da belli olur.

pptya87 teşekkür ederim ya çok saol o zaman bikaç daha bekliyim 10 gün olunca da gidip kanda baktırayım

kuzularım bugün hiç lekelenmem olmadı. bi dün tekrar lekelenme olmuştu, aha adet olcam demiştim. ama hala gelmedi, dakka başı lavobaya gidiyorum ıslaklık hissediyorum diye, ama yok. kan tahlili yaptıramadım bugün maalesef. artık pazartesiye kaldı. ama pazarteside artık adet olurm, o zamanda da doktora gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3 amaaan bilmiyorum artık, hayırlısı olsun. demin yemek hazırlarken sağ kasığıma müthiş bi ağrı girdi. sanırım bugün çok yoruldum. kocişimde heveslendi şimdiden yazık, çarşıda bebek odalara baktı benimle

melisax biz yumurtlama döneminde ilişkide bulunmadık.adete bir hafta kala oldu bizimkisi.16sında oldu.bugün ayın 23ü.adetim de düzenli sayılır ama çok da düzenli değil.yani ilişkiden ne kadar sonra yaptırayım herkez farklı bişe diyo kafam karıştı.a

canım hala adet olmadınmı sen ??? bende seyahatten döndüm bende hala adet olmadım pazartesi günü gidicem bendende beyaz akıntı geliyor ama çok değil yani damla şeklinde hayırlı haberler bekliyorum senden :)

slm benim sat 17 eylül oda farlutaldan sonra geldı
klomen de kullandım günde 3 tane,16 eylülde kan testi yaptırdım 0,27 çıktı yanı neg.
ama hala adet olamadım
adet günüm gelmeden akıntım cok fazlaydı ama sımdı okadar deıl azaldı
sizce ne yapmalıyım???:2:

merwisss merwisss beni çıldırtıyorsunnnnn klava: ya insan bu kadar mı rahat olur yaaaa. bak hele, ahanda şuraya yazıyorum, sen hamilesin. demedi deme!!!!! ben pazartesiye kaldım canım, lekelenme oldu bende. 18de kan tahlil yaptırmıştım 0,52 ama tekrar ettirmem gerek, çıktı mı, belki geç döllenme olabilir diye

anladım cnm eğer şüpheli ilişkide bebeğin sana geldiyse hemen belli olmaz cnm çünkü bu sefer geç dölllenmeden dolayı çıkmaz bence sen şüpheli ilişkiden 15.gün kan testi yaptır ozaman alırsın kesin sonucu cnm.

canım testi tekrarla belki geç döllenme olmuştur. benimde adet günüme 4 gün kala yaptırmıştım 0,52 çıkmıştı, tekrar yaptırcam pazartesi

evet bizimkisi biraz şüpheli oldu.daha bizim bir hafta oldu ben 15 güne kadar çatlarım.oran düşükte olsa p.tesi test yaptırsam çıkmaz mı 5in üzerinde falan? belli olmaz mı hiç

aaa cnm bende hemen bir test alıp yap bence varsa çıkar.çünkü adette olmamışsın ayın 16 sından bugün 23 değerler 2ye katlandığını farzedersek eğer bu sefer kesin çıkar.

evet bizimkisi biraz şüpheli oldu.daha bizim bir hafta oldu ben 15 güne kadar çatlarım.oran düşükte olsa p.tesi test yaptırsam çıkmaz mı 5in üzerinde falan? belli olmaz mı hiç

çıkar cnm çıkmazmı hiç değerin düşükte olsa çıkar inş hayırlı haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…