canım ben dün olmam gerekiyordu. ama henüz kırmızılar yok
birinci haftada sanırım
lekelenme nedir ben onu anlayamadım? bi de en erken gebelik ilişkiden ne kadar zaman sonra kanda belli olur?
pptya87 teşekkür ederim ya çok saol o zaman bikaç daha bekliyim 10 gün olunca da gidip kanda baktırayım
Slm kızlar melisa bak seni yakaladım
kuzularım bugün hiç lekelenmem olmadı. bi dün tekrar lekelenme olmuştu, aha adet olcam demiştim. ama hala gelmedi, dakka başı lavobaya gidiyorum ıslaklık hissediyorum diye, ama yok. kan tahlili yaptıramadım bugün maalesef. artık pazartesiye kaldı. ama pazarteside artık adet olurm, o zamanda da doktora gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3 amaaan bilmiyorum artık, hayırlısı olsun. demin yemek hazırlarken sağ kasığıma müthiş bi ağrı girdi. sanırım bugün çok yoruldum. kocişimde heveslendi şimdiden yazık, çarşıda bebek odalara baktı benimle
canım hala adet olmadınmı sen ??? bende seyahatten döndüm bende hala adet olmadım pazartesi günü gidicem bendende beyaz akıntı geliyor ama çok değil yani damla şeklinde hayırlı haberler bekliyorum senden :)
melisax biz yumurtlama döneminde ilişkide bulunmadık.adete bir hafta kala oldu bizimkisi.16sında oldu.bugün ayın 23ü.adetim de düzenli sayılır ama çok da düzenli değil.yani ilişkiden ne kadar sonra yaptırayım herkez farklı bişe diyo kafam karıştı.a
slm benim sat 17 eylül oda farlutaldan sonra geldı
klomen de kullandım günde 3 tane,16 eylülde kan testi yaptırdım 0,27 çıktı yanı neg.
ama hala adet olamadım
adet günüm gelmeden akıntım cok fazlaydı ama sımdı okadar deıl azaldı
sizce ne yapmalıyım???:2:
slm benim sat 17 eylül oda farlutaldan sonra geldı
klomen de kullandım günde 3 tane,16 eylülde kan testi yaptırdım 0,27 çıktı yanı neg.
ama hala adet olamadım
adet günüm gelmeden akıntım cok fazlaydı ama sımdı okadar deıl azaldı
sizce ne yapmalıyım???:2:
evet bizimkisi biraz şüpheli oldu.daha bizim bir hafta oldu ben 15 güne kadar çatlarım.oran düşükte olsa p.tesi test yaptırsam çıkmaz mı 5in üzerinde falan? belli olmaz mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?