aaa cnm bende hemen bir test alıp yap bence varsa çıkar.çünkü adette olmamışsın ayın 16 sından bugün 23 değerler 2ye katlandığını farzedersek eğer bu sefer kesin çıkar.
aaa cnm bende hemen bir test alıp yap bence varsa çıkar.çünkü adette olmamışsın ayın 16 sından bugün 23 değerler 2ye katlandığını farzedersek eğer bu sefer kesin çıkar.
cnm 16 ekim de yaptım testı yanlıs yazmısım sorry
tmm o zaman p.tesi yaptırıyorum size de haberi veriyorum.ay sevindirik oldum :)
:roflol:ayyy yo yo hayır sadece arkadaşız aşk yaşamıyoruz :roflol:çok komiksin arkadaşımbenim nabersin yaa kaç gündür bende seni yakalayamıyorum nerelerde dolaşıyorsun bakem hehhh.
bbeydam inşallah aminnnnnn
Ben bizim topikteyim canım
esraaa gittinmi kızzzz
cnm pazartesi ikimizde test yapıyoruz demekeyvahedigeldismilehihoyyyt
benım fazla ümıdım yok tsh degerim yüksek cıktı oda engelmıs gebelıge
ama bellıde olmaz mafoldumben
yooo orda görmedim seni bakıyorum deminden beri kimseler yok bende gezintiye çıktım,nesee ne var ne yok nasılsın.
Msn de bizim ebru ile konuşuyordum da
bende yaptırcam canım...bakalım hayırlısı....mervisimde inşallah artık pazartesi gider bi doktora 4 kişi olmuş oluruz. hadi bakalım, 4dümüzde pazartesi müjdeyi verelim bakalım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayol topikte neden konuşmuyosunuzki beraber muhabbet ederdik nesee slm sölersin.
bbeydam.senin değer yüksek çıktı da gebeliğe nasıl engel oluyomuş ben onu anlamadım.normalinden mi yüksek çıkmış ki? ne tür bi engel?
bende yaptırcam canım...bakalım hayırlısı....mervisimde inşallah artık pazartesi gider bi doktora 4 kişi olmuş oluruz. hadi bakalım, 4dümüzde pazartesi müjdeyi verelim bakalım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Msn de daha kolay oluyor eee sende gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?