aslında içim içimi yiyo bi an önce test yapayım da kurtulayım bu belirsizlikten diyorum.ama bi yandan da ya negatif çıkarsa diye korkuyorum.acaba kist falanmı var diyorum bi de.bakalım yarın belli olcak artık.hakkımızda hayırlısı
inşallah canım.belirti var mı peki?
kızlar ben sanırım kırmızı kartı yiyecem ya bugün yada yarın. yine lekelenmeye başladım. tutmayacak sanırım
ne güzel:) kaç aylık hamilesin?benim hiç gecikme olmazdı böyle.ama antibiyotik kullanmıştım geçen ay bi de stres falan da var.ben ona bağladım gecikmesini o yüzden de test yapmaya gerek görmedim.ama kasıklarım ve belim ağrıyoçbi de ağzımın tadı değişti.bazen kokular da rahatsız ediyo.öyle işte
kızlar hemen hemen tüm belirtileri yaşıyorum fakat arasıra kasıklarımda yanma oluyor bu da gebelik belirtisimidir.
kızlar ben sanırım kırmızı kartı yiyecem ya bugün yada yarın. yine lekelenmeye başladım. tutmayacak sanırım
evet canım batma gibi kısa süreli ve ara 3 sabahtır mide bulantısıylada uyanıyorum gögüslerim adet zamanı gibi şiş ve hassas belim ve bacaklarım ağrıyor yorgunluk halsizlik herbişey var ama bebek yok.
adetime 2 gün var ama ben dayanamayıp bu sabah test yaptım sonuç negatif artık adet olmayı beklemekten başka çarem yok oysaki parmağımla rahmimi de kontrol ettim aşağı inmemiş ama adetimde gecikmez ki benim tam günü gününe olurum aman neyse moralim çok bozuk kızlar.
kızlar bende çok stresliyim adetimde bugün yarın olması gerek.adet belirtilerim var bilmiyorum.ilişkiden 9 gün sonra kanda düşük oranda da olsa gebelik çıkar mı bi fikri olan var mı? bu kadar stresle haamile de kalamıycam olsa bile.biri bana bişi desin lütfen
slm kızlar aranıza yeni katıldım.Ben de 1.5 senelik evliyim 3 aydır çalışma içindeyiz:)Alt karnımı hissediyorum 1 haftadır gergin gibi içerden,göğüslerim acıyo,belli belirsiz midem bulanıyo yarın adet günüm ama böyle olmazdı hiç karnım ağrıyo ama adet olcakmışım gibi.Test yapar yapmaz sonucu duyururum.Allah herkese hayırlısını versin.
desert adetine kac gun var?
benimde biraz lekelenme oldu bugun :gitme:
adetim 28 ekim
regl habercimi acaba stres yaptim cok ya:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?