Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hiç gecikirmiydi böyLe..ben adetime 2 kaLası yaptım test poztf çktı darısı sana inş canm:ecrin_bebek:

ne güzel:) kaç aylık hamilesin?benim hiç gecikme olmazdı böyle.ama antibiyotik kullanmıştım geçen ay bi de stres falan da var.ben ona bağladım gecikmesini o yüzden de test yapmaya gerek görmedim.ama kasıklarım ve belim ağrıyoçbi de ağzımın tadı değişti.bazen kokular da rahatsız ediyo.öyle işte

arkadaşlar slm biz eşimle yumurtlama döneminin dışında birlikte olduk 6 gün oldu ilişkide bulununalı,adet günüm yarın.adet olmadan önce yüzümde sivilce olurdu sivilcelerde çıktı yalnız kesinlikle kasık ağrım olmazdı bugün kasıklarım ağrıyor.sizce hamileyim? yarın test yaptırsam ilişkiden 1 hafta sonra çıkar mı kanda? nolurr yardım edin

5 haftaLık benmki..stresten gecikebiLir evet ..sık idrar,tükrük saLgısında artma ,göğüsLerde hassasiyet ağrı, kasıkLarda batma şekLinde sancı oLuomu ? ben kendi beLirtiLermden yola çıkarak soruyorum :):hulya:

evet canım batma gibi kısa süreli ve ara 3 sabahtır mide bulantısıylada uyanıyorum gögüslerim adet zamanı gibi şiş ve hassas belim ve bacaklarım ağrıyor yorgunluk halsizlik herbişey var ama bebek yok.
adetime 2 gün var ama ben dayanamayıp bu sabah test yaptım sonuç negatif artık adet olmayı beklemekten başka çarem yok oysaki parmağımla rahmimi de kontrol ettim aşağı inmemiş ama adetimde gecikmez ki benim tam günü gününe olurum aman neyse moralim çok bozuk kızlar.

Son düzenleme:

adet gününüz gelmeden yapılan testler hep nagatif çıkıyor. ayrıca 2 -3 gün geçtikten sonra yapılan da bazen bebiş olsa bile nagatif çıkıyor. geç döllenme olayı olabiliyor. benim 3. gün pozitif çıktı. mide bulantısı hariç yazdığın bütün belirtiler bende de vardı. mide bulantım 6. haftadan sonra başladı. çarşamba günü bebişimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. umarım bekleyen herkesi rabbim sevindirsin.

teşekkür ederim canım inş dediğin gibi olur mide bulantısı erken diye düşündüğüm için doktorumu aradım bazı insanlarda 3.haftada başlayabiliyormuş öyle deyince umutlanıp test yaptım işte şimdi ayın 25ini bekliyorum umarım gebeyimdir.
bu arada rabbim bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım

kızlar bende çok stresliyim adetimde bugün yarın olması gerek.adet belirtilerim var bilmiyorum.ilişkiden 9 gün sonra kanda düşük oranda da olsa gebelik çıkar mı bi fikri olan var mı? bu kadar stresle haamile de kalamıycam olsa bile.biri bana bişi desin lütfen

slm kızlar aranıza yeni katıldım.Ben de 1.5 senelik evliyim 3 aydır çalışma içindeyiz:)Alt karnımı hissediyorum 1 haftadır gergin gibi içerden,göğüslerim acıyo,belli belirsiz midem bulanıyo yarın adet günüm ama böyle olmazdı hiç karnım ağrıyo ama adet olcakmışım gibi.Test yapar yapmaz sonucu duyururum.Allah herkese hayırlısını versin.

eğer gebelik varsa kanda belli olur canım.ama stres yapma lütfen çok etkülüyor biliyorsun.hamile olsanda adet belirtilerini yaşarsın zaten.

inşallah hamişsindir cnımherkese allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…