• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tmm o zaman p.tesi yaptırıyorum size de haberi veriyorum.ay sevindirik oldum :)

cnm pazartesi ikimizde test yapıyoruz demekeyvahedigeldismilehihoyyyt
benım fazla ümıdım yok tsh degerim yüksek cıktı oda engelmıs gebelıge
ama bellıde olmaz mafoldumben

bende yaptırcam canım...bakalım hayırlısı....mervisimde inşallah artık pazartesi gider bi doktora 4 kişi olmuş oluruz. hadi bakalım, 4dümüzde pazartesi müjdeyi verelim bakalım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende yaptırcam canım...bakalım hayırlısı....mervisimde inşallah artık pazartesi gider bi doktora 4 kişi olmuş oluruz. hadi bakalım, 4dümüzde pazartesi müjdeyi verelim bakalım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepimiz bırbırımız için dua edelim cnmkaydirigubbakcemile5
duamda olacaksınız:lepi:

bbeydam.senin değer yüksek çıktı da gebeliğe nasıl engel oluyomuş ben onu anlamadım.normalinden mi yüksek çıkmış ki? ne tür bi engel?

bbeydam.senin değer yüksek çıktı da gebeliğe nasıl engel oluyomuş ben onu anlamadım.normalinden mi yüksek çıkmış ki? ne tür bi engel?

hipotroıt normal degerınden yüksek
troıt ılacı verdı drum.
adet düzensizliği yapıomus ama ben zaten pko luyum adetlerım hep düzensiz

kızlaaaaarrrr hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah dualarımız kabul olur...pazartesi test sonucunu alır almaz telefondan giricem internete yazıcam sonucu...ama sanki hamile değilmişim gibi geliyo korkuyorum gitmeye ama bütün cesaretimi toplayıp gidicem...

Back