• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bbeydam bence o sorun değil olabilir yine de.gerçekten çok içten söylüyorum ben yeni evliyim o kadar acelem yok sizin olsun bana Allah sonrada verse olur ama yine de çok istiyorum.hayırlısı diyelim.herkeze ii akşamlar.yarın görüşürüz

bbeydam bence o sorun değil olabilir yine de.gerçekten çok içten söylüyorum ben yeni evliyim o kadar acelem yok sizin olsun bana Allah sonrada verse olur ama yine de çok istiyorum.hayırlısı diyelim.herkeze ii akşamlar.yarın görüşürüz

saol cnm benımde acelem yok 1 kızım var zaten 2.yi istiyorum
iyi akşamlara.s.

Bende size kendimden bahsedim bende 2.5senelik evliyim ve 7aydır kurunmuyorum ve hala beklemedeyim ve inşallah olursa ilk bebişim olucak

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım.. Benimde son adet günüm 6.ekimdi.. ve merakla beklemedeyim.. Umarım hepimiz için hayırlısı olur

inşallah hayırlısı olur bugün adet günüm daha gelmedi bişey sabah test yaptım negatif çıktı eşim sağlıkçı sabah kanımı alıp götürdü bakalım ondan ne çıkcak merakla bekliyorum...

merhaba arkadaşlar...beyaz akıntı niçin olur bilen varmı aranızda bende 7 aydır tedavi oluyorum çatlatma iğnesi vuruldum 14.günümde bugünde 20.günüm ve 3 gündür bembeyaz akıntım var ve normalde bende yumutlama günlerinde bile akıntı olmazdı bilen varsa lütfen paylaşsın hamilelk belirtisimi yoksa geçmi yumutladım...

Son düzenleme:
bence bekle 1 hafta kadar önceden böyle gecikme oluyor muydu?

yok normalde erken olur gec olmaz bır oncekı adetım 20 gun arayla oldu mesela bugun 24uncu gun ama hala yok bısey. cok heyecanlıyım fakat husrana da ugramak ıstemıyorum aldım testı evde duruyo yapmaya cesaretım yok beklıcem bıraz daha

valla canım çok zor cidden Allah kolaylık versin inşallah vardır bebiş,artık ben de yapmıycam test falan nasıl olsa 9 aylık olunca öğrenirim:))

valla canım çok zor cidden Allah kolaylık versin inşallah vardır bebiş,artık ben de yapmıycam test falan nasıl olsa 9 aylık olunca öğrenirim:))

bencede mantıklı aslında boyle kafaya takıyoruz olmuyor oyuzden. ama dun gece oyle değişik bır ruya gordum aslında bır haftadır ruyamda hepp erkek bebek goruyorum boyle elımde gezıyorum. bebekle turbeye gıdıyorum dua edıyorum elımde bebek varken allahım bı bebek ver bana dıyorum çok gercekcı oluyor

merhaba arkadaşlar...beyaz akıntı niçin olur bilen varmı aranızda bende 7 aydır tedavi oluyorum çatlatma iğnesi vuruldum 14.günümde bugünde 20.günüm ve 3 gündür bembeyaz akıntım var ve normalde bende yumutlama günlerinde bile akıntı olmazdı bilen varsa lütfen paylaşsın hamilelk belirtisimi yoksa geçmi yumutladım...

canım ben hıc tedavı olmadım ama bundan bes ay once bır dusuk gebelık yasadım ondakı belırtılerımı anlatayım yardımcı olacaksa. beyaz akıntı bendede olmsutu goguslerım cok acımıstı bu kadar. benımde suan senınkı gıbı akıntım var ve sağ ksıgıma arada bı bıseyler batıyo oda bugun basladı. adet gunum 22sıydı beklıyoruz bakalım. ınsallah sendede bebıss vardır cnm ya.. ama fazla dusunme cunku psıkolıjık olarak da bu belırtılerı yasıyor ınsan..

Sinem melek, bildiğim kadarıyla adet tarihinden 7 gün önce sonuç veren erken gebelik testleri mevcut, sanırım o testlerden falan yaparsan sonuç alabilirsin. yaklaşık 1 hafta sonra bende yapacağım bakalım artık.

kızlar bişey sorcam. her gebede mutlaka akıntı olur mu? yani tarif ettiğiniz gibi, ilk başlarda beyaz akıntı?

Merhaba bundan yaklaşık 3 ay önce 6 haftalık hamileyken kürtaj olmak zorunda kalmıştım..o 6 haftalık süreçte bende de oldukça yoğun beyaz akıntılar oluyordu onu hatırlıyorum.. hatta bazen koyu kıvamlı bir şekilde geliyordu ki o zamanlar hamile olduğumu bilmiyordum henüz. yani bende hamileyken olmuştu.

merhabalar... ayın 20 sinde adet olmam gerekiyordu hala tık yok.21 inde test yaptım negatifti.hafif beyaz akıntı var, her seferinde adet oldum sanıyorum ama yok...sol kasığımda da ağrı var, ağzımın tadı yok, ne yesem tadı hemen gidiyor ağzımdan..sizce gebelik mi var?????

Back