Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
msn yemi sizlerin adersei yok bende.nese topikte görüşürz inş cnm öptüm.bende çıkayım eşim geldi görüşürz cnm.kız kaçtır nasıl durumlar dedim bi durumunu yazmadın ayyy ay.
bbeydam bence o sorun değil olabilir yine de.gerçekten çok içten söylüyorum ben yeni evliyim o kadar acelem yok sizin olsun bana Allah sonrada verse olur ama yine de çok istiyorum.hayırlısı diyelim.herkeze ii akşamlar.yarın görüşürüz
bence bekle 1 hafta kadar önceden böyle gecikme oluyor muydu?
valla canım çok zor cidden Allah kolaylık versin inşallah vardır bebiş,artık ben de yapmıycam test falan nasıl olsa 9 aylık olunca öğrenirim:))
KÜSTÜMMM niye kimse benle konuşmuyo???
merhaba arkadaşlar...beyaz akıntı niçin olur bilen varmı aranızda bende 7 aydır tedavi oluyorum çatlatma iğnesi vuruldum 14.günümde bugünde 20.günüm ve 3 gündür bembeyaz akıntım var ve normalde bende yumutlama günlerinde bile akıntı olmazdı bilen varsa lütfen paylaşsın hamilelk belirtisimi yoksa geçmi yumutladım...
kızlar bişey sorcam. her gebede mutlaka akıntı olur mu? yani tarif ettiğiniz gibi, ilk başlarda beyaz akıntı?