Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızLar çok çok istemiceksiniz , sadece yumurtlama günlerinizi hesaplıcaksınz ve ogünleri es geçmiceksiniz..ilişkiden sonra yarım saate yakın yataktan kalkmıcaksınz,.kafaya çok takınca inanın olmuyo,çünkü artık stres oluşuo ,o streste bazı hormonları etkileyebiliyo ..ve gebeliği engelliyo bu bi gerçek..allah olmayan tüm arkadaşlara versin inş..

belim ve kasıkalrım hala çok ağrıyo ve 2 gündür kahverengimsi akıntılar ara ara gelmeye devam ediyo ama adetime daha 6 gün var acaba neden ?

belim ve kasıkalrım hala çok ağrıyo ve 2 gündür kahverengimsi akıntılar ara ara gelmeye devam ediyo ama adetime daha 6 gün var acaba neden ?

günaydın canım, yerleşme kanaması olabilir, inşallah hamilesindir:)

kızlar günaydın herkese:) acaip derecede belim ağrıyo ayrıca kasık ağrım da var.adetim de 5 gün gecikti.bazen karnım ağrıyo adet olcakmış gibi ama hemen sonra geçiyo.hiç böyle olmazdı.hamileymişim gibi de hissetmiyorum adet olcakmış gibi de.yarın test yapcam bakalım inşallah pozitif çıkar.Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinopuyorumnanaktan

kızlar günaydın herkese:) acaip derecede belim ağrıyo ayrıca kasık ağrım da var.adetim de 5 gün gecikti.bazen karnım ağrıyo adet olcakmış gibi ama hemen sonra geçiyo.hiç böyle olmazdı.hamileymişim gibi de hissetmiyorum adet olcakmış gibi de.yarın test yapcam bakalım inşallah pozitif çıkar.Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinopuyorumnanaktan

Canım adet tarihi 2-3 gğn geçtikten sonra da o kahverengimsi akıntılar yerleşme kanaması olabilir mi
Mesela geç döllenme falan olmuşsa

eğer normal adet dönemindeki gibi kan gelmiyor da kahverengi az miktarda akıntı geliyorsa olabilir tabi canım.

inş hamileyizdir bende tahlil yaptırıcam ama adet günümün gelmesini bekliyorum geçen ay ayın 29 da olmuştum bu ayda en erken 27 de bekliyordum bakalım hayırlısı artık

inş hamileyizdir bende tahlil yaptırıcam ama adet günümün gelmesini bekliyorum geçen ay ayın 29 da olmuştum bu ayda en erken 27 de bekliyordum bakalım hayırlısı artık

canım bilmiyorum ama belki okumuşsundur, ben 2 gün önce tahlil yaptırmıştım 0,52 çıkmıştı. ben o değerin çıkmasını umuyorum açıkcası. ama pek umutluda değilim. her an regl olacam gibi geliyor bana :gitme:

inş değer yükselir sen kan tahlilini nerde yaptırdın özelde mi hastanedemi nekadar sürede çıkıyor ben şimdi yaptırsam olup olmadığı belli olur mu acaba

inş değer yükselir sen kan tahlilini nerde yaptırdın özelde mi hastanedemi nekadar sürede çıkıyor ben şimdi yaptırsam olup olmadığı belli olur mu acaba

özel hastanede yaptırmıştım canım. 2,5 saat beklemiştim. canım adet günün geçmesini bekle istersen. şimdi her wc ye gittiğimde deli oluyorum, benim içinde yarın olmaz artık, geçmek bilmez bugün. zaten eğer yerleşme kanamaysa eğer, yerleştikden sonra hormon salgılamaya başlıyormuş.

[günaydın büyük ihtimalle bence hamilesindir inş güzel haberini verirsin[/QUOTE]

inşallah canım ya.test sonucunu yazar sizlerle paylaşırım.umarım çift çizgiyi görebilirim.ama az önce sanki adet olcakmış gibi karnım ağrımaya başladı anlamadım gitti nedir bu ya?inşallah bebiş isteyen herkesin güzel haberlerini alırız

5 gün geçtiği halde hala yapmadınmı test ,valla çok sabırlısın tebrikler :)

5 gün geçtiği halde hala yapmadınmı test ,valla çok sabırlısın tebrikler :)

aslında içim içimi yiyo bi an önce test yapayım da kurtulayım bu belirsizlikten diyorum.ama bi yandan da ya negatif çıkarsa diye korkuyorum.acaba kist falanmı var diyorum bi de.bakalım yarın belli olcak artık.hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…