belim ve kasıkalrım hala çok ağrıyo ve 2 gündür kahverengimsi akıntılar ara ara gelmeye devam ediyo ama adetime daha 6 gün var acaba neden ?
günaydın canım, yerleşme kanaması olabilir, inşallah hamilesindir:)
inş canım dediğin gibi yerleşme kanamasıdır.günaydın canım, yerleşme kanaması olabilir, inşallah hamilesindir:)
Canım adet tarihi 2-3 gğn geçtikten sonra da o kahverengimsi akıntılar yerleşme kanaması olabilir mi
Mesela geç döllenme falan olmuşsa
inş canım dediğin gibi yerleşme kanamasıdır.
kızlar günaydın herkese:) acaip derecede belim ağrıyo ayrıca kasık ağrım da var.adetim de 5 gün gecikti.bazen karnım ağrıyo adet olcakmış gibi ama hemen sonra geçiyo.hiç böyle olmazdı.hamileymişim gibi de hissetmiyorum adet olcakmış gibi de.yarın test yapcam bakalım inşallah pozitif çıkar.Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinopuyorumnanaktan[/QUOgünaydın büyük ihtimalle bence hamilesindir inş güzel haberini verirsin
canım inşallah yerleşme kanamasıdır. bendede 4 gün adet günüme kala başladı, bende öyle olmasını umuyorum hala.bugün adet günüm, kırmızı kart yemezsem bugün ve yarın, yarın tekrar kan tahlili yaptırıcam
inş hamileyizdir bende tahlil yaptırıcam ama adet günümün gelmesini bekliyorum geçen ay ayın 29 da olmuştum bu ayda en erken 27 de bekliyordum bakalım hayırlısı artık
canım bilmiyorum ama belki okumuşsundur, ben 2 gün önce tahlil yaptırmıştım 0,52 çıkmıştı. ben o değerin çıkmasını umuyorum açıkcası. ama pek umutluda değilim. her an regl olacam gibi geliyor bana :gitme:
inş değer yükselir sen kan tahlilini nerde yaptırdın özelde mi hastanedemi nekadar sürede çıkıyor ben şimdi yaptırsam olup olmadığı belli olur mu acaba
benımde bugun adet gunum ınsallah hastalanmam
kızlar günaydın herkese:) acaip derecede belim ağrıyo ayrıca kasık ağrım da var.adetim de 5 gün gecikti.bazen karnım ağrıyo adet olcakmış gibi ama hemen sonra geçiyo.hiç böyle olmazdı.hamileymişim gibi de hissetmiyorum adet olcakmış gibi de.yarın test yapcam bakalım inşallah pozitif çıkar.Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinopuyorumnanaktan
5 gün geçtiği halde hala yapmadınmı test ,valla çok sabırlısın tebrikler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?