ohaoldumsmile
yaa dun regl oldum demıstım,kahverengı leke geldı ama devamı gelmedı.kasık agrımdan bel agrımdan ha oldum ha olacam dedım ama yok olmadım...göguslerımde hala şiş regl belırtım var olmuyorum,ümutlanmıcam dıyorum ama aklımda tuhaf şüphe iştee
kızlar herkese merhaba bende kendı durumumu anlatayım ıstedim 1 senelık evlıyım yaklasık 8 aydır korunmuyoruz ve bebek ıstıyoruz ama her ay hüsranla sonuçlanıyo bende bu ay canıma tak ettı bır sorun
mu var dıye doktora gıttık ve doktor herşeyın normal oldugunu kalmam gerektıgını soyledı sonra calışmalara devam dun garıp bişey oldu pembe bır leke daha sonra kahverengıye donustu az az geldı ve bıttı hastalanmama 3 gun vardı ve suan hıc bişey yok kesıldı sizce bu ne şimdi ve ara ara basım dönüyo
ve yüzümde sivilceler cıktı test yapmak ıstemıyorum cunku adet gecıkmeden cıkmıyomus suan adet olmama 1 gun var ama inş hamişimdir.
birde sol kasığımda ara ara ağrı oluyo batma şeklinde acaba dua edin kızlar hamiş olayım yaa
inşallah hamilesindir canım ama böyle stres yapma sakin ol.[/QUOTE
ne yapayım ya valla cok bekledım her ay hüsran ılk defa bu ay hıc kafama takmadım ama dun lekelenme olunca umutlandım bıraz neyse hayırlısı bekleyıp görücez bakalım yorumların ıcın sagol canım
kızlar herkese merhaba bende kendı durumumu anlatayım ıstedim 1 senelık evlıyım yaklasık 8 aydır korunmuyoruz ve bebek ıstıyoruz ama her ay hüsranla sonuçlanıyo bende bu ay canıma tak ettı bır sorun
mu var dıye doktora gıttık ve doktor herşeyın normal oldugunu kalmam gerektıgını soyledı sonra calışmalara devam dun garıp bişey oldu pembe bır leke daha sonra kahverengıye donustu az az geldı ve bıttı hastalanmama 3 gun vardı ve suan hıc bişey yok kesıldı sizce bu ne şimdi ve ara ara basım dönüyo
ve yüzümde sivilceler cıktı test yapmak ıstemıyorum cunku adet gecıkmeden cıkmıyomus suan adet olmama 1 gun var ama inş hamişimdir.
deryo inşallah hamilesindir aynı şey bendede söz konusu adet olmam gereken tarihten 2 gün sonra pembe leke sonra 2gün hiçbişey yok ve pazar pazartesi kahverengi leke ayyyy inş. mezsimsel değildir gelsin artık bebeşlerimiz... test yapamaya o tek çizgiyi görmekten korkuyorum
kızlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim.belirtiler konusunda yardım edebilirim tabi bu kişiden kişiye farklı olabiliyor.forumu takip ettiğimde moralim bozuluyordu.ben de bunların hiç biri yok diye.mesela idrarımın rengi değişmedi sık idrara çıkmıyorum.uyku durumum zaten her zaman var.gazım yok.öyle kireç gibi bi akıntım yok.bu arada adetim 4 gün gecikti.kendimi ancak ikna ettim test yapmaya.o da bi arkadaşımın ısrarıyla.yani burdaki belirtileri okuyunca yok ben kesinlikle hamiş değilim diyordum.benim belirtilerime geçelim şimdi;göğüs ağrısı(uçlarında filan bi değişiklik yok) ve daha dün başlayan hafif bir kasık ağrısı.bir de beklenen adetime1 gün kala sonlanan ve 4 gün süren k.rengi akıntı.o da iç çamaşırıma bulaşacak kadar.diyeceğim o ki kızlar burdaki belirtileri okuyup moraliniz bozulmasın.kendinizi de çok fazla dinlememeye çalışın e mii? yardımcı olabilmişimdir umarım.
canım ben de kabızlık olmadı ateş basması da hissetmedim ama burda yazılanlara göre oluyormuş.dediğim gibi test kesin sonucu verecek zaten pozitifse bir kaç saniye içinde çift çizgi çıkıyor.test yapınca haber ver merak ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?