canım test yapsana ben çatlarım meraktan inşallahhh himişsindir bizede haber ver canım çok merak ettim
merhaba gulgamze bişey sormak istiyorum bu test sonuçları adet geçtikten sonra mı kesin sonuç veriyo bunun bi süresi var mı acaba?
kan testi adet tarihinden bir iki gün önce gösterebiliyor kesin sonuç. ama evde yapılan testler adet gecikmeden göstermiyor. istisnai durumlar olsa da, hayal kırıklığı olmaması için adet günün geçmesi beklenir genelde.
merhaba gulgamze bişey sormak istiyorum bu test sonuçları adet geçtikten sonra mı kesin sonuç veriyo bunun bi süresi var mı acaba?
çok zor kendini şartlandırıp hayal kırıklığına uğramak..inşallah hamilesindir sonuçta acele etmişsin.allah isteyen herkese bir an önce nasip etsin bebişlerini kucağına almaya.. onların kokusuyla uyuyup uyanmanın güzelliğini tahmin bile edemiyorum..cennet kokulu melekler onlar..
merhaba arkadaşlar bende geçen ay 24 ünde oldum ama benim genelde 35 36 günde bir olur yani 30 da olmam lazım ama inanılmaz kasık ve bel ağrım var hastalancam mı acep çok korkuyorumm:sinifsinif:
bendede kasık agrım var,gögüslerım şiş.bugun hastalanmalıydım ama henuz olmadım...inş.olmam.hamılemıyım adet belırtılerımı anlamıs degılım...
adet belırtısıyle hamılelık belırtılerı aynımı arkadaslar....cvpppp
genelde belirtiler aynı diyorlar. Bende bugün test yapcam. adetim 2 gün geçti:S
hemde bugün doğum günüm eğer hamişsem 2 güzel haber olcak:))
benden az önce leke geldimafoldumben.napayım umut gelecek aya...zaten ilk denememdi.umutlu olmak gerek...stres basa bela olur vallaa
canım üzülme, ilk denemede ihtimal çok düşükmüş zaten. yeni evlisin zaten araştır, iyice bilgi sahibi ol bu arada, gelecek aya olur inşallah.
tşk ederım cnm.ilk deneme düşük olma ihtımalıne sevındımm..buda ıyı bı moral...
ben de regl oldumbenim de ikinci denemeydi, bir dahaki sefer artık inşallah.
ortalaması 6 aymış canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?